ליוני

ליוני

תגיד זה אתה בתמונה של הפרטי זהות? כי אם כן אתה נראה ממש בוגר אולי בן 20 וזה לא נראה מתאים לך להעריץ את התאומות אבל שיהיה...

אוייייייייייי.......

זה היה כל כך מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!! אני נשפך פהההההההההההה מצטער אושרת זה לא אישי!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי סורי סורי!!!!!!! הבן אדם בתמונה הוא שחקן כדורגל של ריאל מדריד...

Nomero Uno

New member
שחקן כדורגל?????

אתה יכול לקרוא לו אלוהים ואשרת- אם כבר הוא בן 24 ולא 20

אמממ...

לא ניראה לי...

למה אלוהים? אף פעם לא אמרת שאתה...

מעריץ אותו גם אף פעם לא שמעתי עליו בשבילי התאומות הן אלוהים!!!

Nomero Uno

New member
הנה החלפתי תמונה בשבילך

זה עדיין לא אני אבל זה כבר יותר דומה לי בקשר לתמונה הקודמת - אני לא הזכרתי כי אף אחד בפורום הזה לא מתעניין בכדורגל אבל אני חולה כדורגל - אני רואה כדורגל מגיל 8

ענבר 2002

New member
למה??........

עינו הכחלכלות שגורמות לצימרור קל כשמסתקלים עליו ...*אההההההההה תופסת את הראש וצורחת* חחחחחLOL

מריה12

New member
עיניים כחולות? חחחחחח

זאת התמונה לא? איך את בכלל רואה פה את העיניים?! משוגנעעעעעעע

מריה12

New member
אה אז אני רואה את זה לא נכון משום..

מה.. טוב גם זה לא משהו.. מה הקטע עם השפתיים?!

יוני!

בקהאם מגביה את הקרן, מי יגיע אליה...... ש-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ע-ר אתם לא מאמינים לזה !!!!! מנצ´סטר יונייטד מובילה 2-1! הנוסטלגיה של שנת 99... מנצ´סטר נגד ביירן... 1-0 ביירן דקה 88... דקה 92 כבר 2-1... איי היו זמנים...

ענבר 2002

New member
אני יגיד לך מי שווה תאזיני:

בראד פיט (וואי נכון זה בכלל לא היה צפוי שאני יגיד את זה ?)והוא שלי(אהה ומצידי שג´ניפר תחתוך את עצמה) ג´רמי לונדון (גריפן משולחן לחמישה!!! טום קרוז (במיוחד במשימה בלתי אפשרית 9 (חחח) יהודה לוי וואי וואי וואי(Y כארד גם אם אין לך 16) וכמובן אהובי מונמור קורט קוביין עכשיו למי יש את התחת הכי יפה: מל גיבסון (חבל´ז) ג´וני דפ (דרך אגב הוא גם שווה קורט קוביין(איך לא? אה?) והילד הזה מהחוש השישי (חחLOL סתם סתם )

למעלה