ליוני

RELIK

New member
ליוני

מה המצב אחי?! היה לי שבוע קורע רצח!! לדאבוני הרב שוחררתי שוב בשביל ניחום אבלים של אח של יאיר נבנצאל ז``ל שהוא חבר שלי. לאט לאט אני מרגיש מה הפשר של היחידה המדהימה הזו. מה איתך?!? איך עם מגלן?!? אני צריך טובה, יש לי חבר ממכינה קדם צבאית שעשה ראיון מגלן אתה יכול לברר לי אם הוא התקבל?!? אני עד מחר בערב בבית מחכה לתשובה. ואני שחוט הולך לשכב!!!!! תודה אחי! רליק

הי אחי

כאן הכל בסדר. תופרים לילות בכוננויות והקפצות בגלל ``המצב``... אתה יודע איך זה. תגיד- עשיתם כבר תרגיל 4X4? אם כן- איך היה? אתם בכלל עושים את החרא הזה ? תזכיר לי אגב - באיזה שלב אתה כרגע? (מסלול לא?) יאללה ליל מנוחה יוני

RELIK

New member
יוני

מה המצב אחי?!? אני במסלול, נשאר לי עוד בערך 10 חודש לסיים אותו, אני מניח שאתה מבין שאני לא יכול לפרט לך בדיוק באיזה שלב וכדו` (כמוך) לא עשינו 4X4 אני גם לא יודע אם נעשה. אנחנו כרגע בשלב של התמקצעות... (תבין לבד בלי צורך לפרט..) לא ענית לי על השאלה אתה יכול לברר לי על חבר שלי??! ממש קורעים לנו את הצורה אבל זה שווה כל רגע!!! דיברתי עם קיצנת הת``ש על המחשבים והיא בודקת לנו את זה......... מי יודע אולי בזכותך יתחילו להפעיל לנו מחשבים אזרחים... אני חוזר מחר בבוקר לבסיס כך שהלילה אני אראה עוד הודעות נדבר......... תשמור על עצמך!! אתה מכיר את אינדיג ממגלן?!? הוא כרגע ב.... (אתה יודע...) שמעתי שאתם עובדים מאוד קשה עכשיו.... בהצלחה רליק

רליק

הבנתי. בקשר לחבר שלך - קשה לי לברר פרטים על מישהו שאני לא יודע איך קוראים לו :) כמו שאני מכיר קצינות ת``ש יקחו את המחשבים שלנו ויעבירו אותם אליכם.. בקשר לשתי השאלות האחרונות - כן אבל לא מדברים על זה :) יוני

RELIK

New member
מה המצב?!

תודה, קוראים לו אבנר פולטהיים הוא משדה אילן. בכל מקרה אני חוזר מחר לבסיס, אז אני לא יודע עוד אם יצא לכתוב, אז שיהיה לך שבועיים נפלאים ומקווה שלא קשים מידי, אני יודע ששלי כן... רליק

למעלה