ליוסי או לאישתו....

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
ליוסי או לאישתו....

אני הנודניק הקטן שהתקשר היום ושאל היום על הספר how to draw comics the marvel wat ביקצור ביקשתי שתשמרו לי אותו אבל עקב זה שהיום לסבתי ז"ל הייתה היום אזכרה אז רצף האירועים היה צפוץ ולא יכולתי להגיע לחנות.... קיצור מחר אני יכול לבוא בתוך ורציתי אם נשאר לכם שמחר אני אבוא ואקנה את זה? או שנגמר לכם הכל?

068

New member
../images/Emo8.gifשיגאות כתיב

תסלחו לי אבל המכתב נכנב במהירות האור... how to draw comics the marvel way בתוך=בטוח אם יש עוד שגיאות תיסלחו לי כי לא שמתי לב

068

New member
תעשו לי טובה):

אני כבר כמעט חודש מחפש את הספר הזה ונשאר עוד עותק אחד אצלהם אז בבקשה ממכם, תשאירו את זה לי, היום הייתה לסבתי ז"ל אזכרה וביגלל זה לא הספקתי לבוא ולקנות אבל מחר אימא שלי ואחותי הולכות ליקנות לי את זה בבוקר ואולי גם עושות לי מנוי לאקס מן.... אז בבקשה ממכם תשאירו את זה לי.....

ailag

New member
זה בסדר

יש מספיק לכולם. אם נגמר היום בקומיקאזה, יהיה אח"כ בקומיקאזה. או בקומיקום. או במקום אחר. זה לא הספר האחרון בעולם, לא צריך להלחץ.. אבל כשרוצים ספר באמת שווה להתקשר מראש ולבקש לשמור לך אותו.

moshikgulst

New member
אולי...

פשוט תתקשר לחנות ותשאל אותו במקום לשאול שאלה כזאת בפורום?

בדיוק

אין לי בעיה שאנשים ידברו על החנות, אבל עכשיו כשהחנות פתוחה ופועלת אני מבקש לצלצל לחנות ולא לכתוב פה בפורום עצמו שאלות בסגנון 'יש לכם X?' או 'תשמרו לי עותק.' אני מניח שאתם יכולים גם לשלוח מסרים אישיים ליוסי אם בא לכם. בקיצור, הודעות בסגנון הזה יכולות להשלח באופן פרטי. הודעות כאלו יימחקו מעתה.

068

New member
סליחה

אני לא ידעתי את השם משתמש שלו בכלל. ושאלתי אותם והם בנתיים שומרים לי אותו עד מחר בבוקר ( בצהריים אין כבר הבטחות):):): ) גם אם לא אני אצא מאושר כי מחר אני אולי עושה מנוי לאקס מן יונסרי או איך שלא אומרים את זה... ואתם מוזמנים מצידי את למחוק את כל ההודעה הזאת, ככה שאנשים לא יחזרו על אותה טעות

למעלה