ליוסי אין אם מי לעבוד - איתי טיפש ולא מבין ע

24 שעות 1

New member
ליוסי אין אם מי לעבוד - איתי טיפש ולא מבין ע

איתי נצמד ליוסי - מצליח להרדים אותו ולגרום ליוסי להתייבש איתי טיפש מידי בשביל להבין את הוראותיו של יוסי ולא קולט מה צריך לעשות. מבקשים ממנו להיצמד - ואז הוא יושב מתערב בשיחה וגורם להם לעוף ממנו. גם לא מעביר את האינפורמציה ליוסי היה בחדר של הבנים לאחר שנכשלו במשימה - ואז כבר שיפרה אמרה אני אדאג שהם לא יקבלו סיגריות החזירים והגרגרנים האלה . לא דאג להעביר להם את זה רק הנהן בראשו כתמיד והיחידי שאמר היה שי - נדאג להם לקופסא אחת יש מספיק אוכל (רצה כנראה להדליק את שיפרה) בקיצור ליוסי חסר את אשר להוציא את המיטב

k i d a n

New member
איתי ויוסי מתאמים את ההצבעה נגד צבר

איתי: "צבר במיטה כל היום בלי לישון. הוא בטח יהיה בשקט כל היום, כמו שהיה אתמול". יוסי: "הוא יהיה בשקט עד מחר, שיקבל את הבעיטה לתחת שלו". אם זה לא רמז של יוסי לאיתי לגבי מי שהוא מתכוון להצביע נגדו, אז מה כן? אבל אני בטוח שכל אוהדי הבובלילים ושאר הטינופת של הבית לא ראו את זה...

k i d a n

New member
אתם אלו שהופכים את החבר'ה שלכם

לתמימים. ראש הנחש (הבולילים) שכל פעם מוצא לעצמו נתינים אחרים... פעם זה היה אשר, עכשיו איתי הסמרטוט וונסיה. בעוד כל הזמן הפורום מוצף בסרטונים של שי מתאם הדחות וציטוטים של צבר, שפרה, רנין וכו', אז לפחות תהיו הוגנים ותביאו גם את הצד השני.

בואי נראה אותך במקומם

אחרי שמדיחים אותך כל שבוע מחדש - ולא תמיד אם סיבה מוצדקת. איך את היית מרגישה??? כל מי שהועמד להדחה עד כה...נלחץ כמו טמפון. והאמת כל הבלאגןןן התחיל משי....אם שי לא היה מחמם את כולם נגד כולם. (חוץ ממנו) הכל היה נראה טיפה אחרת. ולדעתי המסריח שם הוא שי...שהוא יצא הבית יראה אחרת. והאמת....אני לא אוהבת כמה דברים אצל שפרה או צבר אבל אותם הייתי מעדיפה לראות בגמר ולא את שי!!!

דינה128

New member
לא יביאו

כל חבר פורום צריך להבין ולהפנים, לא יעלו כאן קטעים שעלולים להוציא את יוסי רע. גם אם הוא לא מצחיק כבר- יזכרו לו תמיד את השבועות הראשונים גם אם ירכל על אחרים- זה מותר ואפילו מצחיק לשמוע את הדברים שהוא אומר על אחרים. גם אם ירמוז על הדחות- זה בסדר, מותר לו , כי האחרים עושים אותו דבר. הוא המלך וככזה צריך לראות בו רק את הטוב.

m o r o s

New member
צבר חייב היום לדבר עם יוסי ועינב

הוא צריך להסביר להם בדרך כלשהי שהוא לא הצביע נגדם אם הוא לא יעשה את זה אז כנראה שהוא ילך

m o r o s

New member
אני יודעת שאסור

בגלל זה אמרתי בדרך כלשהי, יש המון דרכים להסביר דבר כזה זה לא כזה קשה אם הוא לא ימצא דרך להסביר אז הוא באמת טיפש, הרי עינב גם ככה דלוקה עליו הוא רק צריך לזרוק לה שכאשר היא תצא ותראה היא תתחרט בהפקה לא יעשו לו כלום גם ככה הם נגד הבובלילים

24 שעות 1

New member
צבר הבין כבר ששי לא אמין לגביו ובכל זאת

ראינו את צבר שהוא חסר אונים והצליב מידע ששי לא אמין כלפיו אז היה צריך להתקרב לעינב ולשחק נכון או לשבת על הגדר אבל כנראה שהוא כרוך גם אחרי שי וחבל חבל לי מאוד על צבר יכל להגיע רחוק

האח85

New member
כמו שצריך!

למה איתי צבר וכל השאר לא מתאמים הצבעות ביניהם???

Jason2

New member
זה לא עבירה על החוקים

זה כמו שאמרתי בבחינת שאיפה של יוסי וזה מותר. אפשר ורצוי להעביר רמזים אבל אסור להגיד לו אני אצביע לו וגם אתה.

k i d a n

New member
חלילה

זה לא תיאום כמו שהיה בין אשר לדובלילה, אבל זה תחילתו של "מנדראג' " שכולם טוענים פה שרק שי וחבורתו עושים, בעוד השאר הם ממש צדיקים. אז זו הייתה דוגמא.

24 שעות 1

New member
כולם מתאמים כולם

הטעות של יוסי עד היום שמלבד פעם אחת בלבד הוא וביתו לא הצביעו זהה בניגוד לכולם

droriko

New member
מה זה "כולם מתאמים עם כולם" ?!

הבן אדם הרגע עבר על החוקים ואתם מנסים להצדיק את זה רק כי זה יוסי ?

24 שעות 1

New member
אתה שצופה בתוכנית ברצף

יודע יפה מאוד שתאומים נעשו מהשבוע הראשון בין שי צבר ערן -לנעמה לאחר מכן שי צבר רנין איצי -לקרן שבוע שעבר ליוסי ובתו ובעצם כל שבוע אז אנא אל תתמם ואם שכחת תבקש מחברה הפורום שיזכירו לך

droriko

New member
דבר ראשון לא כולם עושים את זה, רק שי וצבר

דבר שני גם אם הרבה אנשים עושים מעשה חמור זה לא נותן לך את ההצדקה לעשות אותו , יש חוק ויש סדר .

למעלה