ליוסי מיליס - ביטוח מנהלים + טיסה

yperry

New member
ליוסי מיליס - ביטוח מנהלים + טיסה

יוסי שלום, עיינתי לאחרונה בביטוח המנהלים שלי מטעם העבודה ומכיוון שאני טס, אני נמצא במצב של "סיכון גבוה" כפי שמגדיר זאת סוכן הביטוח שלי. מצאתי כי הנני מפריש X שקלים מביטוח המנהלים שלי לטובת העניין. שאלתי היא, האם להשאיר זאת במצב הקיים או לעשות ביטוח חיצוני שאיננו קשור לביטוח המנהלים שלי. מה דעתך? אודה לך על התייחסותך. בברכה, יהודה פרי

תשובה

ככלל, אני מעדיף להשתמש בביטוח קיים. יחד עם זאת, בכדי ליעץ באופן ספציפי אני חייב לקבל יותר פרטים (הרבה יותר). בנוסף, ישנם כיסויים שאתה זקוק להם כטייס שאינם מופיעים מלכתחילה בביטוח מנהלים ואתם יש להשלים בביטוח נפרד. הנך מוזמן לפנות אלי למשרד ונשוחח בנושא. 09- 9571192 050-274803 [email protected] יוסי מיליס

laronpilot

New member
יוסי בלי לעשות פרסומת...../images/Emo108.gif

קראתי את הכרטיס האישי שלך ורשום במקצוע ביטוח. מהיכרות אישית, התרשמתי שאתה אחד המבינים והמתמקצעים בתחום הביטוח לטייסים. נכון שאין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני מאמין שהמומחיות שלך בהחלט יכולה להביא תועלת לכולנו. אני חושב שזו לא תהיה "פרסומת" להוסיף לכרטיס האישי שלך את התוספת מתמחה בביטוח לטייסים. יוסי תמיד שמח לייעץ ולעזור ואני מעריך ומברך אותו על כך. ולמי שעדיין לא ידע זאת, עכשיו אתם יודעים. נחיתות בטוחות יפתח לרון

תודה...

תודה יפתח על המילים החמות. הצעתך בנושא עידכון כרטיס אישי - התקבלה בברכה. יוסי

למעלה