ליוסי שריד, לרן כהן, לאורי אבנרי

pilovich shahaf

New member
ליוסי שריד, לרן כהן, לאורי אבנרי ../images/Emo124.gif

ליוסי ביילין, יוסי שריד, לרן כהן, לאורי אבנרי ... עם יד על הלב
השבוע צלצל פועל ערבי מהשטחים שעבד שנים רבות עם בעלי החקלאי- וסיפר בטלפון בקול בוכים, שהוא במצוקה נוראית ומבקש ממנו הלואה, כדי לקנות אוכל למשפחתו ולילדיו. בעלי העביר מיד סכום כסף לחשבונו כמענק והציע לו - שאם יזדקק לסכום נוסף, שלא יהסס לפנות אליו. היום לאחר ששמעתי על רצח נוסף של מעסיק יהודי - ע"י העובד הנאמן שלו, לא יכולתי שלא לתהות - האם אותו ערבי פלסטיני - היה מסוגל לרצוח את בעלי - ולצערי התשובה היא כן. לאור ההתנהגות והתנהלות של המאבק לשלום שהייתי חלק ממנו, אני חושבת שהגיע זמן להתפקח. כאן אני פונה אל יוסי ביילין, יוסי שריד, רן כהן, אורי אבנרי... אל כל האנשים שמשוכנעים שהפתרון לסכסוך נמצא בכיסם. האם לדעתכם לאחר היציאה מהשטחים יפסיקו לרצוח אותנו...
שימו לב לאן הגענו: מסתבר שמי שעדיין מוכן להסתכן היום ולהעסיק את תושבי השטחים ולתת להם פרנסה הם דוקא אנשי הימין- בעיקר המתנחלים.רוב השמאל הקיצוני, מנהלי ובעלי העסקים, לא יעסיקו היום בשום אופן פועלים פלסטינים רעבים, ובטח שהם יודעים למה. מה שמרגיז אותי - שאתם זועקים עד השמים שהכיבוש משחית ושפלסטינים גוועים ברעב וסובלים בגללנו.בעיניכם אנחנו הרשעים, שבלי שום סיבה, מכתרים אותם, לא נותנים להם להכנס לארץ ולעבוד. עצרו לרגע וחשבו האם יש אבסורד גדול יותר מזה. מי מאיתנו היהודים - אינו רוצה בשלום צודק - אך הצדק צריך להיות משני הצדדים ורבים מחסידיכם - לא מסוגלים לראות מה מתחולל בביתם, מתחת לאפם. התעוררו מהאשליות...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
"ישראל טיבעה ספינת נשק בדרך לעזה"

"ישראל טיבעה ספינת נשק בדרך לעזה", כך מפרסם היום כתב ה"ניו יורק פוסט", העיתונאי אורי דן. לדבריו: הספינה נשלחה מחיזבאללה לרצועת עזה... ynet ישראל הטביעה באחרונה ספינה שהבריחה נשק לרצועת עזה. כך חושף הבוקר (יום א´) אורי דן, כתב העיתון "ניו יורק פוסט"...
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה