ליושבי הפורום

ליושבי הפורום

מה המצב הזוגי שלכם? יש לכם חברה? קשר יזיזות קבוע? אתם מחפשים? מה בדיוק? ובאילו דרכים? או נהנים מהלבד?

Only Human

New member
חדש בפורום ויש לי מה להגיד :)

היות וכבר שאלת... אז אני גם אענה * מצבי הזוגי שקול למיטת יחיד כבר למעלה משנה * התשובה לשאלה הבאה נגזרת מהתשובה לשאלה הנ"ל * וואלה... יש קשר יזיזות על אף הסיכונים שבו - אבל לא זה מה שתכננתי! * מחפשים? לא ברור... אני מחפש לראות מישהי שתמצא חן בעיניי, לצאת איתה ולראות מה קורה.. אין טעם לקבוע דברים מראש כי סופם בזבוז מחשבה ושבירת ציפיות והאמת... יש הנאה מסויימת ב"לבד" - מעצם הידיעה שאתה חופשי כביכול ויכול להסתכל על אחרות וגם לעשות משהו בעניין (אלא אם אתה ביישן ואז... המחשבה נשארת בגדר מחשבה). מצד שני... אולי עדיף לדעת שיש מישהי שחושבת עליו עכשיו...

Cobe1982

New member
לי...

יש חברה, ואתם אפילו מכירים אותה.. דקלה-Impossible dreamer

בשלולית

New member
הממ..

לי אין חבר... היה לי קשר יזיזות קבוע אבל החלטתי שזה לא מתאים לי. יש לי הרבה סטוצים אבל לא קבועים - מה שהופך לקשר יזיזות בעצם. אני מחפשת... וגם נהנת מהלבד... לא ממש החלטתי
ובאמת כמו שהבחורצ'יק החדש אמר... (לא יודעת איך קוראים לך - סורי! ) אפשר להסתכל על בחורים וכמובן לעשות גם מהלכים - במקרה ואתה לא ביישן כך שלפעמים הלבד זה בסדר... אבל ההרגשה של ה"ביחד" הרבה יותר נעימה.. לא?

HyPeR SoNiC

New member
אני....

רווק.... כמו שאומרים... אין לי אף אחת... הייתה לי מישהי עד לפני כשבוע, אבל החלטנו שיותר טוב שנהיה ידידים. הסיפור מאחורי זה ארוך ו.... קצת אישי... סורי...

למעלה