ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

צודקת, ואורטל פשוט עושה דמגוגיה זולה עכשיו. אבל מה אפשר לצפות מאישה שחיה על חשבון גברים והמתנות שהם נותנים לה? שתשאל אם אפשר לפתוח מגירה של בחורה אחרת? זוועה האורטל הזאת - מזויפת לחלוטין, ואני לא מדברת רק על התוספות שהדביקה.

pink panther7

New member
אורטל היא סתם ג'יפה שחושבת שהיא איזה נסיכה

והדיבור המתפנק שלה פשוט מגוחך

חופשי. אמנם יש לה גוף פצצתי, אבל בזה

זה נגמר, פחות או יותר. אגב, גם לי, כמו רבים אחרים כאן, היא נראית קצת יותר גברית כל פעם, כולל מפרקי הידיים, המאוד גבריים, שלה. מוזר...

שאפולי

New member
ליז יצאה עכשיו תותחית

פעם ראשונה שמישהי מעיזה לשלם א המחיר ולומר לשתי הכלבות את האמת בפנים! וקרן כ"כ פחדה שהיא תסגיר את כל הריכולים שלהם שהיא התחילה במונולוגים מצלמה: "לא לא היא לא אמיתיתי, אני מנסה לדבר איתה יפה" יאלללללללללללה סתמי@ הצבועות השקרניות ותככניות הכי גדולות בבית מאשימות אותה בזה לא פאקינג להאמין! ולראות את ליהי כמו לטאה אחריהן איכסססססססססס1!!!! מבחינתי זה אמור להוריד את איתן מקרן ובמיידי. מסריחה. עאלק עכשיו היא מדברת על דניאל (שגם מאכזבת- עינו אותך מה את רצה חזרה לעוד?) ומרצה לה- דניאל- שהן 3 ימים כבר רק מרכלות עליה! איכס.

אמת ויציב

עצוב לי, כמו שאמרת שתמיד יהיו אנשים שיגנו על החרא הזה. לליהי מגיע כאפות לדניאל מגיע כאפות, לאתי מגיעה סטירה ולקרן מגיעה סטירה +ניתוח לסת.

mmeny

New member
בדבר אחד אתה טועה

זה לא יוריד את איתן מקרן. איתן הוא השקשקן הראשי מהחבורה הזאת,הוא לא קולט אותן ותכלס מי שמנווט טת ההדחות היא אתי ושות

איציק911

New member
ליז ענקית עומדת מול אתי החלאה לבד.....

הפעם אני מצביע רק לליז אחרי שכל הזמן לפני אורטל ודניאל קיבלו ממני חצי חצי הצבעות גמרתי איתם הם פחדניות ונכנעות לרוע

sivan513

New member
ליז לא יצאה ענקית בכלל

רק אחרי שהן נידו אותה מהקבוצה, ריכלו עליה ותקפו אותה, היא נזכרה לצאת עליהן מקודם היא הייתה בדיוק כמוהן,רכלנית וצבועה.

Klayhamn

New member
נכון

אם ליז הייתה חוברת ללירון במקום לאתי -- יכול להיות שהיינו היום במקום קצת אחר

למעלה