ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

אבל כנראה שהיא התפכחה לא? זה רצוי לא?

לא כל אחד קולט דברים על ההתחלה. לקח קצת זמן אבל היא התחילה להבין. ולא אמרתי שעכשיו ליז הפכה להיות הבנאדם הכי מדהים עלי אדמות. היא עדיין מעצבנת אותי קצת, ועדיין יש לה קול מרגיז והיא טיפוס מעייף.

sivan513

New member
מה זה התחילה להבין?

היא הייתה בדיוק כמו אתי וקרן היא לא התפכחה ולא נעליים, הן התחילו לתקוף אותה אז היא תקפה בחזרה זה לא שהיא פתאום הבינה שהיא הייתה לא בסדר, והן גם לא בסדר

קשקשה9

New member
אז ככה,לא ראיתי מה קרה היום אבל קראתי את

התגובות פה וממה שהצלחתח להבין זה ש: הכל כבר נאמר על שלישיית שוקולד מנטה מסטיק ,הרוע שלהן ההתנשאותל והסכסכנות ועל כך שכל פעם הן עושות עליהום על מישהי אחרת-הכל נכון לגבי ליז ,היא מוצאת את עצמה באותו מקום שבו היא שמה את לירון-גם על לירון עשו עליהום וזה בגלל ליז,אז איפה היתה ליז כשלירון הוחרמה וישבה בוכה בצד. שוב,אין פה אף צד שהוא נקי תמים וצודק,פשוט רוע בהתגלמותו

זה לא מעניין, הדברים שלה עדיין תקפים

עדיין נכונים. האישיו הוא שמישהי באה ואמרה להם את האמת בפנים. זה מה שמעניין אותי. לא עשיתי ממנה עכשיו האדם הכי טוב עלי אדמות בגלל זה.

לונדרון

New member
מסכימה לחלוטין שכל מה שליז אמרה, נכון ו...

כל הכבוד לליז שעמדה על שלה ואמרה מה שאמרה, וחבל שלא משכה את אתי עוד קצת, כי היא הייתה מוציאה את אתי מהכלים ומהתכנית

sucaria3

New member
ליז משחקת אותה איך שנוח לה../images/Emo68.gif

קודם כל הדיבור שלה מתנשא ולא נעים דבר שני, כשהיא במצוקה היא עוטפת את המילים שלה במין צדקנות מעושה כל המשחק שלה מאוד ברור, וקל לי להבין את הרתיעה של הבנות ממנה.

שוב, אלוהים.. מה אכפת לי?

היא עשתה משהו שחיכיתי כבר שמישהו יעשה. אז כל הכבוד לה.

איציק911

New member
ליז מתנשאת?ומה הדיבור של אתי? פריחה זולה

ליז בחורה טובה ולא זבלה כמו אתי קרן וליהי

אתי בלי בושה

כלבה. מזכירה לאיתן על זה שדניאל צעירה מדי, שואלת אותו אם זה לא מבאס אותו שאורטל בהתחלה הייתה דלוקה על אורן..(WTF?!!?) מפארת את קרן, ממסכנת את קרן, עושה ממנה הקורבן המסכנה. איף איף, חבל שלא הביאו עוד איזו בהמה כמוה שתכנס בה באבי אביה.

../images/Emo190.gifאתי מריצה את קרן למיליון

איתן לא תמים ולא טיפש, איתן משחק את המשחק הכי נכון,,,,,כרגע,, יש לו שטינקרית בדמות אתי שמספרת לו הכל מה שהולך בין הבנות,כך הוא אוסף מידע, ויודע מי רבה תמיד, מי גורמת לבלאגנים,מי לא חברותית וכו',, ואת טיפשה מספרת לו הכל ומוכרת את החברות שלה בחינם,,מרכלת על כולן ב-שושו כפי שהיא חושבת את עצמה צדיקה.,, אבל בחוץ אנחנו רואים שטינקרית,רכלנית,צדקה מאוד ליז כשאמרה אתן כל הזמן מתלחששות,כל הזמן מרכלות על כולן ומעבירות ביקורת. דניאל גם אמרה לא פעם שהן מרגישות שמרחיקים אותן והן לא מקובלות כבר,.לכן הן לא מתקרבות. אתי מריצה את קרן למיליון כי קרן אוהבת שעובדים עבורה,, שימו לב לעיניים שלה למבטים לעיניי הזיקית,לחיוך הלא אמיתי שלה לצביעות וכשהיא חוזרת לעצמה שימו לב כיצד היא מדברת אז שמים לב לקרן ללא תחפושת.

הכל אמת לאמיתה

לא ראית כמה פעמים אמרו לאתי שהן מנסות להתקרב ומרגישות שהן לא רצויות?תפסיקי לחשוב שאם אתי אומרת לא נכון מול המצלמות זה אמיתי יש גם מבט עיניים והרגשה גם ללא מילים. מה שיקרי?אשמח לקרוא.

לא הבנתי משהו, אורטל וליז רבו מה הקשר

אתי וקרן שהן תקפו את ליז? שהיא בכתה לקובי פרץ זה לאחר שהן (אתי וקרן) ירדו עלייה. תודה רבה

לונדרון

New member
אורטל נפגעה כי ליז אמרה לה שלפני שהיא לוקחת

משהו מהמגרה שלה, עליה לבקש רשות או לומר לה שהיא לוקחת לה משהו מהמגירה. מדובר, למיטב הבנתי, בתחתונית שאורטל לקחה ללא רשות מליז. עבור אורטל זה הצטייר כחוסר אמון והיא ציינה שהיא נפגעה ולא תקח ממנה יותר דבר - משהו כזה. באופן אישי אני מסכימה עם ליז, לא אוהבת שמחטטים לה בדברים אישיים ואם כבר עושים זאת, לפחות להגיד משהו (אם לא לשאול רשות), זה לא קיבוץ שנות ה-50.

קשקשה9

New member
במקרה הזה גם אני מסכימה עם ליז ,לא מאמינה

שהגיע היום שאסכים עם ליז-אורטל עשתה פה סחטנות ריגשית ודמגוגיה זולה,........ולא אני לא אוהבת את ליז

Klayhamn

New member
ולאלו מאיתנו שאוהבים תיאוריות קונספירציה

ייתכן והיה מדובר במהלך מחושב של אורטל להוציא את ליז מהמשחק... אורטל אולי זיהתה התקרבות בין ליז ובין איתן והחליטה לנטרל אותה... הדבר היחיד שאני לא מבין זה את הקשר בין הריב של אורטל וליז והריב של אתי וליז... מישהו יכול להסביר פה את הקשר???

קשקשה9

New member
קליי,לא נראה לי שיש קשר פשוט שתי מריבות שקרו

בסמיכות זו לזו ושתיהן עם ליז

למעלה