ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

לונדרון

New member
אורטל הצטרפה לאתי ושות' בחוץ נגד ליז....

אתי ושות' ישבו בחוץ עם עדי שניסתה לפשר ביניהן לבין ליז. אורטל פתאום הצטרפה ואמרה שגם היא נפגעה מליז והיא אפילו לא רוצה לומר לה מעתה בוקר טוב. אתי ושות' קפצו על דברי אורטל כהוכחה לכך שאף אחד בבית לא אוהב את ליז ושלכולן יש בעיה איתה ועם התנהגותה. ליהי אמרה לאורטל שהיא כן צריכה לפחות לומר לה בוקר טוב בשבילה עצמה. כמה דק' אח"כ קרן נכנסה לדבר עם ליז בחדר בנות ותוך זמן קצר אתי נכנסה והחלו הצעקות וההכפשות על ליז (2 נגד 1), אף אחת מהבנות או הבנים לא התקרב לשם, אפילו לא לשם תצפית.
 

דידי 9

New member
קרן מריצה את עצמה ובצדק-למיליון.הבחורה הכי אי

איכותית שם, הכי כוסית ובכלל הכי! בנות, די לקנא בה, דילעליהום על קרן המטריפה. והבנים פה-חולים על ענבר! נו באמת...ענבר?! בא לי להקיא מרוב מהבחורה הזו יבשה משעממת שמנה ודוחה!
 
../images/Emo5.gif

תעשי בדק בית עם עצמך עשי טובה. ניחא שאת חולה על הבחורה הדוחה הזו, נגיד שיהיה לך לבריאות. אבל מה ענבר עשתה לך, למה איך את נראית שאת מדברת ככה? מה את לא יודעת להתנהג כמו בנאדם נורמלי ובוגר? איף, איזה אנשים יש פה.
 
סוזי כל מילה בסלע, חחחח לקרן המיליון פחחח על

מה ולמה? על הרוע שלה? על הסכסכנות? על הרכילות ללא הפסקה. אין אחד שמקנא בקרן כי ממש אין במה והיא דוגמה לא טובה לבנות שבבית, היא חושבת שהיא מיס יוניברס ולה מותר הכל.
 

דידי 9

New member
בעיני ענבר דוחה. מצטערת. גם חיצונית גם פנימית

יש תחושה שהיא מקנאה באיילת ברמות..ואת גבירתי הקנאית-לא אמורה להגיד לי את מי לאהוב ואת מי לא. את מעבירה ביקורת על קרן עם זכוכית מגדלת, כי קרן מייצגת את העליבות שאת מתהדרת בה שלא באשמתה של קרן. היא אדם מדהים
 
ענבר נהדרת

גם יפה, גם חכמה,דעתנית,לא נסחפת,אמיתית. ענבר היחידה שלא מורחת 2 קילו איפור ועסוקה רק במראה החצוני כדי למשוך תשומת לב,, היא כמו שהיא וכפי שהיא ביום יום.. וזה לא שייך שהיא קיבוצניקית כי גם בקיבוצים יש נשים שמתאפרות ומתלבשות. אני זוכרת ששמעתי את איתן אומר שהוא אוהב אשה שהיא טבעית ללא איפור וניתן לראות את היופי הטבעי שלה. ענבר לא נכנסת לכל הבלאגנים עם הבנות,,, היא חכמה היא שומרת על עצמה ובצדק,,, למה לה להכנס לגוב האריות וללכלך את עצמה?מאיזו סיבה?חבל שאיתן מפספס אותה... יכול לגלות אוצר.
 
ענבר אכן מותק של בחורה ורק היא או איילת

מגיע להן המיליון , אם אורטל תזכה אשמח גם אבל הן בעדיפות ראשונה אצלי.
 

דידי 9

New member
ענבר תקבל מליון ג'וקים.לא שקלים.או מיליון

טיפות מים להרטיב את היובש שלה על המסך
 
למעלה