../images/Emo45.gif
הערות: 1. אני כבר אז אמרתי שלא צריך להתרשם יותר מדי מה-"אנושיות" של ליהי. ממילא אז דווקא אף אחד לא עשה עליה עליהום והביקורת עליה הייתה מתונה ושקולה, וליז היא זו שבכלל ביקשה לעשות שיחה מול כולם. 2. אורטל מטורפת לא פחות מליז. גם לה יש קריזים והתנהגויות לא-יציבות-נפשית, היא פשוט קצת שקטה יותר רוב הזמן. 3. לא הבנתי מה זה "מרמרה"? 4. אין מה להגיד בכלל על איתן, הבן אדם פשוט בוק שאי אפשר היה להמציא גם אם היינו מנסים. חסר כל כישור חברתי או תובנה. 5. יש איזו נטיה מעצבנת לשמור על "חוסר התערבות" כערך בוילה -- כל הזמן כל אחד מתגונן בטענה שהוא "לא רוצה להתערב" (ענבר, איתן וכו') - כאילו אנחנו בכיתה ב'. מה זה "להתערב"? מה, הסכסוכים פה אישיים? כולם שם חיים יחד, וכשמישהו צורח שם מכל הגרון ומקלל ונוהג באלימות, זה עניין שקשור לכולם, ולא רק לו. לא מבין את הקטע המפגר הזה. ענבר הטריפה אותי עם ה-"זה לא שלך, אחותי, זה לא שלנו...." אז מה? למה לא לנקוט צד? או לפחות, למה לא לגשר? לפשר? משהו? 6. אני ידעתי שזה רק עניין עד שאתי תמצא קורבן חדש. העיקר זיינו את השכל על ה-"שקט" שבוילה אחרי שלירון הלכה. אגב שימו לב כמה אתי מרבה לדבר על איך היא "לא רבה עם אף אחד" מיד אחרי שהיא גורמת למלחמת עולם. 7. עם כל הצער שבדבר --- ליז אוכלת את הדייסה שבשלה. אם היה לה שכל הייתה מלכתחילה נמנעת מלבחור באתי על פני לירון, אבל היא נסתה לקנות את ליבה של מלכת-הצללים ע"י קורבן אדם (לירון). אני בטוח שאם הייתה בוחרת בלירון הייתה לה עכשיו חברה נאמנה. אבל ככה זה בריונות, בדיוק כמו במקרה של לירון, כולם מצדדים בבריון. זו תופעה פסיכולוגית ידועה. פשוט מרתק לראות את זה. אותי מאוד מעניין אם ליז תגיד משהו על לירון (אני בספק, כי היא זו שאחראית לכך שעפה)...