ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

24שעות1

New member
קרן הבחורה הכי יפה חיצונית ובנפשה בבית

הבחורה בוגרת לגילה. נשמה טובה , שאתם בכוונה מתעלמים מלראות. אם כל משיכתה לאיתן , דואגת לאורטל ומאפרת אותה לדייט.

survivorUS

New member
את לא תגידי על ענבר שמנה !

אני בטוח שאת השמנה שיושבת בבית ומתפללת לגוף כמו של קרן! אני לא אתכווח איתך על מה שאת חושבת על האישיות שלה כי אם אהבת את האישיות הדוחה של קרן אז אין לנו הרבה על מה לדבר אבל בקשר לחיצוניות שלה את לא תגידי כלום כי היא יפהפייה באופן טבעי .

שאפולי

New member
על איזה מהמקרים אתה רוצה"?

1. אורטל וליז ישבו וליז העירה לאורטל על זה שהיא פותחת לה את המגירות בלי רשות. אורטל טענה שהיא ממש התאכזבה ממנה ויותר היא לא רוצה ממנה כלום. כמה זמן אחכ וכנראה בלי שום קשר חבורת הזבל גילו שליז בכתה לאיתן שקשה לה אז באו אליה אתי וקרן וצווחו עליה כמו בהמות מלוא הגרון שהיא שנואה שכולם שונאים אותה והן הגילו גם לשקר ולומר לה : "גם איילת וענבר שונאות אותך רק כולם מפחדים להגיד לך" היא אמרה להן הכל בפנים- שהן הכלבות הכי גדולות בבית, שהן מרכלות כל לילה, שאם כבר מישהו מפחד זה כולם מאתי- כשהן התחילו לקלוט שהי עלולה להפיל אותן הן התחילו לצרוח יותר חזק ויצאו. היא שמרה על עצמה חזקה עד שאיתן בא לדבר איתה והאשים אותה בגדול. הוא אמר לה שהיא לא עוברת את הדברים הכי קשים בבית ושתהיה חזקה- אז היא פרצה בבכי. מה שמזעזע הוא שמאז חבורת הזבל שכאילו ניזונות מדם נהנות מהחיים- מגובשות שרות בקול כדי לעצבן ועושות את כל שאר הדברים שעושים בכתה ב כשרוצים לרצוח מישהו. עכשיו כל פעם שליז עוברת הן שרות בקול: "מרמרה.." ומוחאות כפיים. שתי אכזבות: 1. אורטל- שסבלה מהן- עכשיו כל היום איתן ועושה לליז מה שעשו לה. 2. ליהי- שבזמנו קמה להגנת ליז וטענה שהיא לא יכולה לראות שמכאיבים ככה- יושבת שם ומוחאת כפיםי כו סתומה אמיתית.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

הערות: 1. אני כבר אז אמרתי שלא צריך להתרשם יותר מדי מה-"אנושיות" של ליהי. ממילא אז דווקא אף אחד לא עשה עליה עליהום והביקורת עליה הייתה מתונה ושקולה, וליז היא זו שבכלל ביקשה לעשות שיחה מול כולם. 2. אורטל מטורפת לא פחות מליז. גם לה יש קריזים והתנהגויות לא-יציבות-נפשית, היא פשוט קצת שקטה יותר רוב הזמן. 3. לא הבנתי מה זה "מרמרה"? 4. אין מה להגיד בכלל על איתן, הבן אדם פשוט בוק שאי אפשר היה להמציא גם אם היינו מנסים. חסר כל כישור חברתי או תובנה. 5. יש איזו נטיה מעצבנת לשמור על "חוסר התערבות" כערך בוילה -- כל הזמן כל אחד מתגונן בטענה שהוא "לא רוצה להתערב" (ענבר, איתן וכו') - כאילו אנחנו בכיתה ב'. מה זה "להתערב"? מה, הסכסוכים פה אישיים? כולם שם חיים יחד, וכשמישהו צורח שם מכל הגרון ומקלל ונוהג באלימות, זה עניין שקשור לכולם, ולא רק לו. לא מבין את הקטע המפגר הזה. ענבר הטריפה אותי עם ה-"זה לא שלך, אחותי, זה לא שלנו...." אז מה? למה לא לנקוט צד? או לפחות, למה לא לגשר? לפשר? משהו? 6. אני ידעתי שזה רק עניין עד שאתי תמצא קורבן חדש. העיקר זיינו את השכל על ה-"שקט" שבוילה אחרי שלירון הלכה. אגב שימו לב כמה אתי מרבה לדבר על איך היא "לא רבה עם אף אחד" מיד אחרי שהיא גורמת למלחמת עולם. 7. עם כל הצער שבדבר --- ליז אוכלת את הדייסה שבשלה. אם היה לה שכל הייתה מלכתחילה נמנעת מלבחור באתי על פני לירון, אבל היא נסתה לקנות את ליבה של מלכת-הצללים ע"י קורבן אדם (לירון). אני בטוח שאם הייתה בוחרת בלירון הייתה לה עכשיו חברה נאמנה. אבל ככה זה בריונות, בדיוק כמו במקרה של לירון, כולם מצדדים בבריון. זו תופעה פסיכולוגית ידועה. פשוט מרתק לראות את זה. אותי מאוד מעניין אם ליז תגיד משהו על לירון (אני בספק, כי היא זו שאחראית לכך שעפה)...

KEEK

Member
כן זה היה רק עניין של זמן עד שאתי

וליז יתפוצצו. ליז למדה את הלקח על בשרה בכל מה שקשור ללירון. אני מחכה לריב בין אורטל לאתי, כי זה יקרה, וזה מגיע לאורטל. אז אתי הצדיקה שלא רב עם אף אחד הספיקה לריב עם ענבר לירון אורטל ליהי וליז מעניין...

שאפולי

New member
1. מסכימה

2. מסכימה 3. "מרמרה" זה לעג ליז שכביכול קמה ממורמרת מסתובבת כל הום ממורמרת וממרמרת את כל הבית 4. אוי ואבוי. קישורים של ילד שנת בן 8. 5. אין פה שום לא להתערב- יש פה לפחד ויש הבדל גדול. 6. בא-רור. 7. מסכימה- ועדיין צריך להיות ממש אכזרי בשביל לעשות דבר כזה ויותר מזה- להנות מדבר כזה. בהחלט מרתק.

שאפולי

New member
ע"י קרן אורטל אתי וליהי - כן.

דניאל- בגלל חנופה אליהן גם נזהרת. וכל השאר הולכות על ביצים- גם הן די מאכזבות.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואגב גם אני עדיין מחכה שיפול

לליז האסימון לגבי לירון........חחח גם אם כן היא בטוח לא תגיד

איציק911

New member
אורטל היא בדיחה היא מלקקת לאתי את התחת

ואתי וקרן צוחקות על אורטל כל הזמן וקוראות לה חולת נפש

שאפולי

New member
איכס אורטל וליהי

היום סופית סופית- נמחקו אצלי. אורטל- לא זוכרת איך זה מרגיש לבכות מחבורת הזבל? היא לא זוכרת מה זה להיפגע? מזה עליהום? כל הזדמנות שמסריחות נונתות לה פתח היא רצה כמו ילד קטן ועכשיו היא יושבת עם הליכלוכים על ליז וצוחקת ואתה רואה שהיא מתאמצת ל"התקבל" כמו ליהי. ג ו ע ל .

טלומרז

New member
את העליהום על אורטל בזמנו הנהיגה ליז

ליז היתה חלק מציר הרשע וכל עוד קיבלו אותה אליו היא עודדה חרמות ועליהומים על בנות אחרות. ציר הרשע הוקיע את ליז מתוכו,וליז לאחר נסיונות חוזרים ושבים להתחבב עליהם שוב ושוב (תוך כדי הענקת קורבן אדם בדמות לירון כמו שאמרו פה לפני) שלא צלחו, פנתה באופן סופי (?) לחבורה השניה. ליז לא תמימה. בויכוח מולן היא צודקת ב-100%, אבל כמו שהיא מבקשת מהן התנצלות פומבית, כך היא צריכה להתנצל בפני אורטל, לירון, דניאל ועדי (על הליכלוכים עליה במשימת התקציב). ליז אוכלת את הדייסה שבישלה ונזרקת מכל הכיוונים כי היא בעצמה לא אדם ישר ותמים כמו שהיא מנסה להצטייר. סוף סוף מתבטאת ליז נגד הטרור של חבורת הפשע והרשע, אבל אני בספק אם זה יחזיק ימים. ברגע שהן יחליטו שהן מעדיפות אותה כחברה רדומה מאשר כאויבת מסוכנת, הן יתנחמדו אליה והיא תחזור שוב לזרועותיהן, עד הפעם הבאה. אז אורטל לא בסדר כרגע, אבל זה לא שליז היתה בסדר איתה אי פעם. אני מקווה שאורטל תתעשת ותתנתק מחבורת הפשע והרשע, כי עדיף כבר להיות זאב בודד מאשר חלק מחבורה נבזית כזאת. נכון לעכשיו, אני עדיין דנה אותה לכף זכות.

למעלה