ליז טיפוס בעייתי הרבה פעמים, אבל במקרה הזה

שאפולי

New member
נכון מאוד

אבל מה זה משנה? לעשות דבר כזה זה נוראי. מילא ילדים שיכולים להיות אכזריים בלי ביקורת אבל נשים שהגיל הממוצע שלהן הוא 28? עצוב.

טלומרז

New member
לא ראיתי מה אורטל עשתה,

אבל עצם זה שהיא נצמדת לאתי וקרן כבר מגעיל אותי, אני לא מצדיקה אותה, רק אין לי דבר טוב להגיד על ליז. נראה לי שאורטל תתעשת ולא תמשיך לזרום עם העליהום של קרן ואתי.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה, אורטל לא חייבת לליז שום דבר. זאת ליז שהנהיגה את העליהום על אורטל, ולכלכה עליה בכל הזדמנות. בכל מקרה, שאורטל תעשה מה שטוב לה, כרגע היא בסבבה עם כולן וכל עוד היא לא מתחילה לרכל כמו חבורת הזבל אז תהיה בסדר גמור.

אני מאוכזב מהאפטיות של איתן אורבך

בחורה בוכה לו שקשה לו ושהיא חוטפת הכי הרבה והוא אומר לה שלכולם קשה ושהיא לא חוטפת הכי הרבה הוא בעצם אמר לה שהיא מפונקת מה הוא המחנך שלה בבית ספר ? הדבר הטוב היחיד שהוא אמר לה זה שהיא לא מתנשאת אחרי שהיא שאלה אותו אם היא מתנשאת הוא נראה מאוד אפטי

ליז אוכלת את מה שבישלה.לא אשכח לה את חלקה

ברצח האופי ללירון. ככה זה שאת הולכת לישון עם זאבות אל תתפלאי עם בבוקר את הטרף החדש שלהן. ולא ליז רחוקה מלהיות כבשה.באופן קונקרקטי ליז צדקה במילים שלה כלפי אתי וקרן ועל כך שהן הרכלניות,תככניות הראשיות בבית הזה. אבל איך אומרים: מאוחר מידי... מה גם שליז בעצמה לא בדיוק חנה בבלי. אם למשל איילת או ענבר או דניאל היו מתפוצצות ככה על אתי,זה היה מקדם אותן הרבה במשחק.כי להן יש את האסמכתא לומר כך ללא שום ליכלוך קודם. את אורבך אני לא קולט עוד,איך אחרי שהוא בא לנחם את ליז,ורואים שהוא ממש מבין אותה,הוא הולך לעשות שיחת קוצי מוצי עם אתי,ולקבל ממנה הוראות במסווה של "יועצת"??? הרי היא מנסה לדחוף לו את קרן כל שניה. גם דניאל אכזבה אותי,המהירות שהיא רצה בחזרה ללקלק של אתי וקרן ולחבורת הזבל מזכירים לי את הריצות שלה לשרותים של איתן כל לילה.

אורבך בעל לוק תמידי של אדיש,גם שהוא מתנשק.

יש לו לפעמים מבט כזה חלול שאפילו שמעון מזרחי נראה כנער מסיבות לידו. שמעתי וראיתי את השיחה עם ליז,אמנם אורבך ניסה להיות מפשר,אבל לדעתי הוא הפנים הייטב כמה מין הדברים שליז ניסתה להעביר לו על החבורה השניה ועל אתי. הוא אולי הרבה דברים אבל טיפש לא.להערכתי הוא ישמור טוב טוב על ליז בתכנית(בהדחות). קובי פרץ איש חם וכמו כל גבר מרוקאי או מעדות המזרח(תסלחו לי על העדתיות,אבל זה נכון במקרים רבים) לא יכול לעמוד מול דמעות של אישה. אני חושב שהחיבוק של פרץ לליז היה אחרי הבחירה שלהם כבר בבנות החסינות.לכן קשה לי להעריך מי יהיו החסינות,אבל אין ספק שאם זה היה קורה שעה אחת לפני ליז היתה חסינה בטוח.

אה הם כבר בחרו את החסינות ?

חשבתי שיש להם זמן עד יום ראשון גם אני לא חושב שאיתן אורבך טיפש אני מקווה שאתה צודק והוא הפנים את מה שליז אמרה לו

noaxxx

New member
איתן היה שותף להחלטה על החסינות? וגם..

אהבתי את ההשוואה לשמעון מזרחי...

אין לי מושג אם אורבך היה שותף.ממה שהבנתי בגלל

יציאתו המוקדמת של קובי פרץ הבחירה נעשתה וצולמה מבעוד מועד היום בצהריים. יש מצב שאורבך נכח שם,אבל קשה לי להאמין שהיה לו משקל בבחירה. אחרת מה הטעם בלתת לאורחים את הכוח הזה.אני רק יכול לשער שגב בחר בודאות את עדי כאחת מהשתיים,ואולי את איילת או ענת כשניה ,קובי את אורטל וליהי ,ונירו קשה לנחש,אבל יש לי תחושה שדניאל באה לו טוב.גם ליהי.

למעלה