ליז מבקשת מאיתן שידיח אותה אם אין להם סיכוי

ela501

New member
ליז מבקשת מאיתן שידיח אותה אם אין להם סיכוי

טוענת שהיא לא באה בשביל הפרסום והיא לא כלכך מתחברת לבנות,איתן אומר שהוא עוד לא יודע. היא באה הפוך על הפוך

ela501

New member
ומוסיפה שהייתה רוצה להכיר אותו יותר מקרוב

בקיצור היא לא רוצה ממש לעזוב

ela501

New member
הוא לא ידיח אותה היא דיי מעניינת אותו

זה או ענת או עדי לדעתי

billc

New member
מצד אחד היא מראה חולשות, מצד שני

היא מראה חוזק, כי אם כל הבכי וההיסטריה היא מתמודדת לעומתה עדי, מסתגרת לעצמה

billc

New member
מצד שלישי, היא חייה בסרטים

הרגע היא ניתחה את עצמה והמצב שלה בבית, ואין יותר רחוק מזה מהמציאות

Lichy7

New member
לא משהו מתוחכם מידי, עוד טקטיקה

כרגיל, כשליז מועמדת להדחה מתחיל הפחד לצאת מהמשחק ומהתחרות על איתן. היא רצתה לוודא שהוא לא ידיח אותה מחר ושעוד יש לה סיכוי איתו מאחר וניראה שאיתן לא ממש מתעניין בה, ולכן כדרך לדעת זאת היא אמרה לו משהו בסגנון של תרגיש בנוח להדיח אותי אם אתה חושב שאין סיכוי ביני לבינך. כמובן שאיתן ענה בקרירות שזה לא המצב, וליז נרגעה שהיא נשארת בבית וכן שעוד יש לה סיכוי כמובן שכמו שנאמר פה, ניתוח מצבה רחוק שנות אור מהמציאות וממי שהיא- באמת- אני ״תמימה״, אני טובה מידי ובדיות נוספות שהיא חוזרת עליהן השכם וערב

Klayhamn

New member
לא הבנתי

מה שכתבת הוא לא ניתוח מצב, אלא טקטיקה שהיא נקטה בה. אותי מעניין יותר "ניתוח המצב" שהיא תיארה כביכול... האם היא אמרה משהו קונקרטי?

Lichy7

New member
נכון כי התייחסתי לשני דברים

האחד- לטקטיקה הלא מתוחכמת שהפעילה כדי לוודא שאיתן לא הולך להדיח אותה, והשני- ״הניתוח״ העצמי שלה שחוזר על עצמו שוב שוב. משהו קונקרטי כמובן שלא היה, אלא הדברים שמאפיינים את הדמות שהיא בנתה. דברים כמו אני בחורה שונה מכולן, אני חנונית, ביישנית, ילדה טובה.. ולכן בשלב מסוים הפסקתי להקשיב לזה. איתן מסתבר, מאמין לזה לגמרי, כנ״ל יתר הבנים אין ספק שהבית הזה מגוון, כל דמות שם עם שק לא קטן של בעיות מסתבר

billc

New member
לא לא, היא אמרה עדו דברים

היא אמרה שהיא סגורה ואנשים חושבים שהיא סנובית והיא בטוחה שאם יכירו אותה יותר כולם יאהבו אותה , והיא נתנה דוגמא מהעבר שקרה לה שהיא הגיע לאיזה מקום וגם לא התחברו אליה בהתחלה, ועכשיו אותם אנשים הם החברים הכי טובים שלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר

Lichy7

New member
תודה billc

זה כנראה החלק שבו היא שוב גרמה לי להתמוטטות עצבים אז פרשתי

ela501

New member
ושוב איילת בורחת כי איתן מפצח גרעינים

דחוף לשלוותא

Lichy7

New member
חוסר שקט נפשי, רעשים פנימיים..

שכל רעש חיצוני מעצים שבעתיים את חוסר השקט מבפנים. ועוד זה ההסבר היותר אופטימי מבין השניים

tapuzo

New member
טקטיקה מעניינת אבל הוא לא ידיח אותה

ההפקה לא תיתן להדיח את ליז ואיילת כי הן יוצרות עניין

Lichy7

New member
עדי או ענת יודחו

ולפי הניסיונות של עדי להישאר במשחק דרך בן, יש סיכוי שזו דווקא תהיה ענת

goodpink

New member
עדי פשוט מגעילה היא וליז קורצו מאותו חומר מני

מניפולטיביות רגישיות רק שעדי עושה את זה בשו שו היא עובדת חזק חזק מאז ההעמדה לההדחה ואותה טכנטיקה כמו ליז מניפולציה ריגשית עם בן חפירה לכל הבנים והתמסכנות וביום סצינצה תאטרלית למסכנות גועל דווקא מהשו שו שלה רואים את סוג של בחורה היא תמיד היתה חוקרת את כל הבנות והבנים לגבי הפגישות ודעותיהם על מצבים שונים שהתפתחו בוילה ואז מגיבה לפי הדעה המקובלת ביותר שתביא לה הכי הרבה נקודות היא יודעת משהו כללי חוץ מעולם המקצועי שלה ניהלה שיחה מעניינת חוץ מהכאבים שלה וכמה היא מסכנה

למעלה