ליחידה מיוחדת בצה"ל דרושים מתנדבים

מיכאלט81

New member
ליחידה מיוחדת בצה"ל דרושים מתנדבים

למדור מודיעין של אחת מחמשת היחידות המיוחדות של צה"ל דרושים מתנדבים! מהות התפקיד: תפקיד המש"ק ביחידה הינו מקיף את רוב תחומי המודיעין ומשלב מגוון רחב של עיסוקים ותחומי עניין. דרישות: רמת אינטיליגנציה גבוהה, יכולת תקשורת בין אישית גבוהה, יכולת ריכוז ועבודה בתנאי לחץ, גישה לתוכנות מחשב, בקיאות בפוטושופ (יתרון אבל לא חובה). התפקיד מיועד לבנים ובנות כאחד. תנאי השירות: התפקיד מתבצע בבסיס הקריה בת"א, במתכונת של "יומיות". במהלך התפקיד תזכו לעבור אימוני נשק אחת לתקופה, יחד עם זאת התפקיד הינו משרדי ולא דורש עבודה פיזית מאומצת. לסיכום: תכולת התפקיד מחייבת את קבלת המתנדבים ברמה הגבוהה ביותר. יודגש כי השירות עצמו נוח מאוד והאנשים ביחידה איכותיים ביותר. התפקיד מיועד לאנשים שמעוניינים לתרום ולעשות שירות משמעותי ומעניין כאחד. לכל שאלה בנושא אפשר לפנות אלי פה או במסר.

hillator

New member
ננעץ ונוסף לקישורים

בבקשה תוסיף האם יש דרישה לסיווג האם יש מעלית ושירותי נכים? בברכה

מיכאלט81

New member
יש דרישה לסיווג

יש דרישה לסיווג. לצערי אין מעלית וגם לא שירותי נכים.

מתנדבת5

New member
בקשר לתפקיד

היי.. אני אוטוטו מסיימת את לימודיי כהנדסאית תעשייה וניהול.. האם יש לכם תפקיד מתאים ? הייתי רוצה לעסוק בתפקיד שלמדתי .

eyalbenash

New member
מיכאל

שלום , שמי אייל גר באזור המרכז בן 18 וחצי ומעוניין להתנדב עקב פטור רפואי אך ללא מגבלה פיזית , אני חושב שאתאים לתפקיד איך ליצור איתך קשר ?

למעלה