ליטלי כנסי..

nitzangro2

New member
ליטלי כנסי..

אוופ את פשוט לא מבינה עד כמה אני מעריכה אותך.. וכמה אני אוהבת אותךךךך!! אני לא צכה להגיד לך את זה בשביל שתדעי..!! אבל בשביל לעשות אותך מאושרת אני חוזרת ואומרת!!: אניייייייייי אוהבתתתתתתת אותךךךךךךך ותודה על הכוולל.. כל השיחות עידוד שלך.. והדברים הטובים שאת אומרת לי.. אני באמת מעריכה את זה.. תדעי את זה תמיד.. שאני על הכול חושבת.. כי את חשובה לי.. קיצרר... אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמןןןןןןן אני יראה אותך יום חמישייי אמןןןן!!! אוהבת אותך תמיד!! [סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל... זכותיייייייי!!!!]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סלחו להההההה זאת הודעה חדשה למטרה טובה חחחחחחחח ניצייייייייייייייי יפההההההההההה שלייייייי מתה עלייךך הכי הכי הכי בעולםםםם ואל תדאגי בעזרת השם יום חמישי את אצליייי מואההההההההה אההה ודרך אגבב תודה גםם לך על זה שאת חברה מושלממתתתתתת

nitzangro2

New member
אה עזבי.. קטן עלי...

אבל לך הכי קשה בעולם.. להיות חברה שלי.. דבר מסובך.. תאמינו לי.. אז תודהההההההההההההה!!!!

nitzangro2

New member
מתי רואים לאמא שלך ליטלי?? חחחח

מואה על הטוסיק היפההההההההההה שלךךךךךךךך

זה היה טוב ../images/Emo9.gif חח אני אוהבת את

שניככככככככן ואני באמת צריכה להודות לליטל ניצן ומיכה על כול המאמאצים שעשו שאני יגיע והכול אמרתי לככם כבר ? אאם לא עכשיו אני אומררת : אנייייייייי אוווהבת אווותככם 3>

urimz5

New member
ירדנושששששששש!!!

רק שתדעי שהיית נורא נורא חסרה במפגש..רציתי לראות אותך.. באמת...אוףף..

ירדנושששש

נשמההה שליי אני פשוטט מתהה עלייךךךךך וזה באמת נכון שהיית חסרה במפגשש אבל לא נוראא בעזרת השםם במפגש הבאא כי זה לא מחייב שיהיו רק מפגשים ביומולדתת שלהה:)אל תדאגיי בטוח נסדר משו

נכון בע"ה אני כול כך רציתי לראות

אותככם והכי את מאיה שלא ראיתי אותה כבר שנה וחציי =[ בע"ה יהיה מפגש ואני יבוא ואני יראה אותככם ! אווהבת אותככם מאוד הכי בעוולם

אנני28

New member
איזו אהבה...

כל הכבוד לכן , איך אתן מפרגנות אחת לשנייה.... אהבתי מאד !!!! ירבו חברות כמוכן ! הייתה לי גם חברה שאהבה אותי ככה... אבל נפרדנו בסוף

למעלה