ליטל VS קוזיקארו - פרק מוצ"ש

קויזקארו עף בגלל הטמטום של ירדן ג'רבי שהחליטה להביא את אלה

למועצת שבט השניה היא לא מבינה שאלה היא בעלת בטחון ירוד , ומתהפכת חלשת אופי שלא תצביע נגד השבט והשייח. לא הייתה חייבת להגיע עם הסכמה עם ישראל אילנה הייתה יכולה לשלוח את עידן שיצביע

newyork56

New member
מסכים איתך לחלוטין

אבל אני אוסיף שהיה סיכוי שאלה היתה בוחרת ליטל ומראה נאמנות וירדן מרוויחה מתמודדת , אבל זה לא שווה את הסיכון כי אילנה תיתן מה שתרצה ,מבחנים בהזדמנויות אחרות. אל תשכח כמה ירדן התרברבה איזה טובה היא במו"מ ,איך אבא שלך לימד אותה, ואני בצד של ירדן במשחק. &nbsp &nbsp

tgranot1

New member
מתברר שלא...

ירדן ועידן יכלו להרשות לעצמם לבחון את אלה והיא נפלה בפח. קוג'יקרו אומנם הודח , אבל היה ברור כי האיחוד קרב והיה קשה מאוד להדיח אותו מהביקתה בזכות היתרון הפיזי ואכן זה מה שקרה. גם אם ירדן הייתה שולחת את עידן והם היו מעיפים את ליטל, סביר שהיא הייתה זו שתנצח את מבחן החזרה מהבקתה. אז מה הואילו חכמים? ההפקה היא ששולטת במשחק, ותכוון את המודחים בהתאם לרצונות שלה .

וגם ירדן הייתה חייבת להפסיד שיעיפו את רגב הוד. זה הכי קל

ואז קוזי שורד עוד מועצה ואז מקסימום לעשות את הקומבסינה של הפיסלון

newyork56

New member
אבל ירדן חושבת שהיא באולם גודו

היא לא מבינה שבמקום הזה להפסיד זה כמו לנצח

נהורית1

New member
ועכשיו המשחק מתהפך על ירדן ג'רבי.

בפרק האיחוד הם במיעוט. ארבע של קפרה: ירדן, עידן, דויד ובני, כנגד שש של אנטינג, ואני כוללת באנטינג את אלה ואת הזמר ששכחתי את שמו. עכשיו הם כמו ברווזים במטווח.

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
היה ממש מביך אחרי שקוז'י עף ליטל ואלינה קפצו ורקדו.

שתי טיפשות, ממש נגעלתי ממהתנהגות הזאת. סבבה תשמחו אבל קצת כבוד בחיאת. לא יודע אם מי שאחראי על הישרדות אחראי גם על האח הגדול, אבל בשתי התוכניות קידמו דווקא את המתחרים המגעילים, הבהמות, וחסרי חינוך וכבוד אחד לשני. ואלה משלמת על ההתנהגות שלה במשחק עכשיו - היא חלתה בקורונה.

למעלה