ליטן א, לתשומת ליבך!

ofer16

New member
ליטן א, לתשומת ליבך!

יש לי רעיון לסקר חדש... מאיזה מדינה מגיעים השחקנים הכשרוניים ביותר! לא אנגליה או איטליה, ארצות כמו בלרוס, אוקראינה, פולין או שוודיה. חברי הפורום יכולים לשרשר את התשובות שלהם.

IOJDFG

New member
מסקוטלנד

יש שם שחקנים תותחים, צעירים, שאפשר לקנות בזול, וכשהם גדלים, הם הופכים לתותחי על כמו stephen crainey מסלטיק מגן שמאלי תותח.

ofer16

New member
דווקא

כאשר חיפשתי שחקנים מוכשרים בסקוטלנד, לא מצאתי הרבה. יכול להיות שהם מתאימים לרמה יותר נמוכה, אבל לאיפסויץ´ שלי הם לא התאימו. אם אתה יכול תשרשר שמות של שחקנים מוכשרים.

JRM

New member
פורטוגל

יש שם כמה שחקנים פשוט אדירים שעולים בין 20-100 אלף דולר זיל הזול ואני לא מדבר רק על מדיירה למשל יש עוד 2 שחקנים אדירים בקבוצה שלו קשר התקפי וחלוץ בערך כל הU21 שלהם זולים ומצויינים ואם עוברים על קבוצות מהליגה השנייה והשלישית - פשוט שחקנים ברמה שלא עולים מעל ל100 אלף ושווים פי 10

ליטן א

New member
לא צריך סקר בשביל זה..

השירשור הזה הוא מצויין... אפשר לשרשר תשובות לפה..
דעתי האישית - השחקנים הטובים באים משוודיה ומיוגוסלביה. בשבדיה הם זולים יותר, ביוגוסלביה הם טובים יותר, אבל הם נחשבים זרים, וזה חיסרון עצום אצליהם.. משך את תשומת ליבי שבדי אחד, Stefan Selakovic... קשר תוקף שיכול לשחק גם כחלוץ, שמשחק בצד ימין. ושחקן יוגוסלבי מעולה אחד שמצאתי, יכול לשחק בכל העמדות (בכולן!), בלם, מגן, קשר הגנתי, קשר התקפי, חלוץ.. וגם מימין, גם משמאל, וגם באמצע.. קניתי אותו ב-2.5 מיליון דולר, והשם שלו: Milorad Pekovic. אם השירשור הזה יהיה מוצלח, אני אטגלן אותו..

ofer16

New member
מותר לי להביע דעה?

אני חושב שהליגות הכשרוניות ביותר הן (לפי סדר): פולין (לא צריך לפרט) אוקראינה (שחטר דונייצק עם התותחים שלהם, דינמו קייב, וזאת רק ההתחלה) שוודיה (להתחיל לפרט?
) יגוסלביה (כולל היידוק הקרואטית, הקבוצה שהכי הצלחתי איתה במנג´ר עד עכשיו) ואיך לא, פורטוגל...

קיר קמט

New member
הכשרוניים ?

לפי המדד של שקל/כשרון, השוודים לוקחים מבחינת הכמות - יש שם כל כך הרבה צעירים מוכשרים... אז סביר להניח שיש שם אולי שלושה ארבעה שחקנים שהם עם פוטנציאל אביליטי של 200 , אבל כל כך הרבה שחקנים מוכשרים.... Rade Prica (עוד שחקן שדי גילו במנג´ר ועכשיו הוא בהאנזה רוסטוק בגרמניה) , Kim Kallstorm , Stefan Ishizaki , Teddy Lucic , Andreas Andersson , Rosenqvist ..... ועוד רבים שאני לא זוכר כרגע כי מזמן לא שיחקתי במנג´ר... בלי להזכיר בכלל את מוסימאלוביץ´, בצ´ירקוגלו ואיברהימוביץ´.... ימבה כשרון יש שם... אבל הכי הרבה שחקנים במשחק יש מברזיל.... אז הרבה מאוד מוכשרים יש שם.

tomash11

New member
אנגליה

אני מדבר על המנג´ר 98-99, אבל אני לא בטוח שזה שונה כל כך במנג´ר 01-02. באנגליה יש חמש ליגות, כשרק בפרמייר ליג בעקרון השחקנים הצעירים ממש יקריפ, כבר בליגה הראשונה ומטה אתה יכול להשיג אחלה שחקנים ובזול. אם במציאות האנגלים היו כל כך טובים, נראה לי שהם מזמן היו כבר אלופי עולם... הגנות שלמות הייתי בונה רק מאנגלים, שלא לדבר על התקפות. בקישור הייתי נעזר קצת בדרום אמריקאים וכל מיני קשרים מוכשרים מכל מיני מדינות, אבל עקרונית, הרכש הזול, הבטוח והיעיל ביותר, הגיע לרוב מאנגליה. אבל לכו תדעו, אולי בגלל שבשיטה שאני מחפש בה הכי קל לי לחרוש שם.

^hunter^

New member
ב Barnet הקטנה שלי

היו הרבה פורטוגלים שעזרו לי לעבור את מחסום הליגה השניה ולעלות לליגה השלישית (אחרי התנדנדות של 5 עונות בין ליגה 3 לליגה 2) הרבה פורטוגלים אבל גם שוער איטלקי אחד ממש גדול ועוד כמה הולנדים

zambush

New member
במנג´ר שאני משחק בו

מנג´ר 97-98, שהורדתי מאיזה אתר בוסני, אז משום מה השחקנים הבוסנים הם תותחים אחד אחד. חוץ מזה יש כמה שחקנים ברזילאים בפרי טרנספר, שכל הציונים שלהם לא נופלים מ-10-11, הבעייה שהם לא רוצים לעבור אליי (כולל הבוסנים).

N a V e

New member
סקר מעולה

אני חושב שפורטוגל... חוץ ממנה הייתי שם את אוקראינה ואת שבדיה אחריה.

system Rulz

New member
חחחחחחחחחחח

לפי שהיה לי אינטרנט, גם אני חשבתי שאני "בודד" בעולם......... הכרתי רק אחד שאוהב את המשחק. דרך אגב אני מכיר הרבה אנשים שאומרים שCM זה דפוק,והם משחקים בTCM,אבל אין לי כוח להתווכח עם הבוני בארים האלה

למעלה