"ליטר של דמעות"
אני יודעת שיש שרשור קטן למטה על הסדרה שמסתיימת בהערה מצחיקה של בועז אבל..... רציתי לספר לכם (בשרשור חדש
) שאני צופה כרגע גם בסדרה הזאת, אני בפרק 9 ואני חושבת שאין פרק שלא בכיתי כולל הפרק הראשון. סדרה מדהימה ומרגשת, עשוייה בשלמות, העובדה שזה סיפור אמיתי מגדילה את עוצמת החוויה הרגשית. הבמאים והתסריטאים הצליחו ליצור דרמה מעולה ולדעתי הצליחו לא לגלוש לקיטשיות ורגשנות יתר. שחקנים מעולים, מוסיקה מדהימה של להקה מאד מיוחדת שנקראת Remioromen .(אני יודעת שרובכן מכירות..
) אני, בעיקרון שונאת טרגדיות, אחותי כבר לפני כמה וכמה חודשים הכירה לי את הסדרה והפצירה בי לצפות. היא הצליחה לשכנע אותי רק אחרי שהשמיעה לי את שיר הנושא היפהפה בשתי הגרסאות, של הלהקה ושל המקהלה בבי"ס....(אח"כ היא גם ....לי את כל חמשת הדיסקים שלהם
להקה מדהימה באמת...ממליצה לכולכם. בזכותם השפה היפנית התחבבה עלי.) בזמנו התחלתי לראות 2 פרקים והפסקתי מסיבה זו או אחרת,אני כבר לא זוכרת... בזכות שרשור הסדרות
החלטתי לצפות ואני כואבת ונהנית מכל רגע ... כל אמא שרואה את הסדרה, הלב שלה נקרע. אין סיוט נורא מזה להורים. ולכן אני בוכה ובוכה. כבר יומיים הבן שלי חוזר מבי"ס ורואה אותי מול המחשב מנגבת את העיניים במהירות ומושכת באף.."עוד פעם הסדרה הזאת?..." הוא שואל אותי בהזדהות. מתוק!!! טוב, בקיצור סדרה must. השחקנית הראשית מקסימה. ראיתי השבוע סרט שלה שנקרא "Closed note" סרט חמוד וגם בו היא מיוחדת. אני אוהבת אותה. אז אם תרצו תצפו, אם לא... לא צריך..
אני יודעת שיש שרשור קטן למטה על הסדרה שמסתיימת בהערה מצחיקה של בועז אבל..... רציתי לספר לכם (בשרשור חדש