"ליטר של דמעות"

lim55

New member
"ליטר של דמעות"

אני יודעת שיש שרשור קטן למטה על הסדרה שמסתיימת בהערה מצחיקה של בועז אבל..... רציתי לספר לכם (בשרשור חדש
) שאני צופה כרגע גם בסדרה הזאת, אני בפרק 9 ואני חושבת שאין פרק שלא בכיתי כולל הפרק הראשון. סדרה מדהימה ומרגשת, עשוייה בשלמות, העובדה שזה סיפור אמיתי מגדילה את עוצמת החוויה הרגשית. הבמאים והתסריטאים הצליחו ליצור דרמה מעולה ולדעתי הצליחו לא לגלוש לקיטשיות ורגשנות יתר. שחקנים מעולים, מוסיקה מדהימה של להקה מאד מיוחדת שנקראת Remioromen .(אני יודעת שרובכן מכירות..
) אני, בעיקרון שונאת טרגדיות, אחותי כבר לפני כמה וכמה חודשים הכירה לי את הסדרה והפצירה בי לצפות. היא הצליחה לשכנע אותי רק אחרי שהשמיעה לי את שיר הנושא היפהפה בשתי הגרסאות, של הלהקה ושל המקהלה בבי"ס....(אח"כ היא גם ....לי את כל חמשת הדיסקים שלהם
להקה מדהימה באמת...ממליצה לכולכם. בזכותם השפה היפנית התחבבה עלי.) בזמנו התחלתי לראות 2 פרקים והפסקתי מסיבה זו או אחרת,אני כבר לא זוכרת... בזכות שרשור הסדרות
החלטתי לצפות ואני כואבת ונהנית מכל רגע ... כל אמא שרואה את הסדרה, הלב שלה נקרע. אין סיוט נורא מזה להורים. ולכן אני בוכה ובוכה. כבר יומיים הבן שלי חוזר מבי"ס ורואה אותי מול המחשב מנגבת את העיניים במהירות ומושכת באף.."עוד פעם הסדרה הזאת?..." הוא שואל אותי בהזדהות. מתוק!!! טוב, בקיצור סדרה must. השחקנית הראשית מקסימה. ראיתי השבוע סרט שלה שנקרא "Closed note" סרט חמוד וגם בו היא מיוחדת. אני אוהבת אותה. אז אם תרצו תצפו, אם לא... לא צריך..

lim55

New member
ים של דמעות ../images/Emo7.gif

בשתי עיניי..... זהו סיימתי את הסדרה. מי שרוצה לעבור קטרזיס מוזמן לצפות בה. שנים לא בכיתי ככה ...באמת. אבל....היה שווה. אני רצה להתקשר לאחותי...ביי

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifסדרה מדהימה~

למרות שגם אני לא חובבת טרגדיות~

ASSIAGIRL

New member
וואי..

עשית לי מזה חשק לראות אותה.. למרות שתכל'ס שמעתי עליה כ"כ הרבה דברים טובים עוד לפני ותכננתי לראות אותה מתישהו
... אני אנסה להוריד אותה, למה המחשב שלי מאוהב נואשות בוירוסים
...

lim55

New member
את חייבת..

אני ראיתי ביוטיוב ולא היה כ"כ נורא.

ASSIAGIRL

New member
איזה..

הלוואי והייתי יכולה לצפות ביוטיוב
.. אבל כפי שאמרתי המחשב שלי מאוהב בוירוס.. היטיוב בקושי עובד לי ולפעמים הוא בכלל לא פועל
... אני אנסה להוריד דרך VEHO...

jul sho

New member
lim55 למרות זאת תני לי סקירה על מה מדובר

נשמע לי טוב .... איזה הספק יש לסדרות הללו הם עושים את מה שהעולם מזמן שכח נראה לי מזמן הזניח מזמן איבד ..את האהבה התמימות החיים והריגוש .

kiCkiC

New member
סקירה קצרה

ילדה בריאה - ילדה חולה - ילדה מתה - בדרך היא כותבת יומן...

lim55

New member
את פשוט רעה...

זו היתה תמצית צינית של בחורה שכנראה ראתה טרגדיה קוריאנית אחת יותר מדי ( או שאני לגמרי טועה..עם מורן אי אפשר לדעת
) בעקרון זה נכון אבל זה כ"כ הרבה יותר..למרות הדמעות הרבות ששפכתי מול המסך בסוף הרגשתי מחוזקת עם הרבה כוחות
בגלל שהתעצלתי לכתוב תקציר פשוט העתקתי מסוג'ו בבקשה: This beautifully moving drama is based on the real-life struggles of a 15-year-old girl named Aya who suffered from an incurable disease, but lived life to the fullest until her death at 25. The script is based on the diary Aya kept writing until she could no longer hold a pen. The book that later followed entitled “One Litre of Tears" has sold over 1.1 million copies in Japan alone. Fifteen year old Ikeuchi Aya was just a normal girl, soon to be high school student and daughter of a family who works at a shop that makes tofu. As time passed, unusual things started happening to Aya lately. She started falling down often and walks in a strange way. Her mother Shioka, takes Aya to see the doctor, and he informs Shioka that Aya has spinocerebellar degeneration - a terrible disease where the cerebellum of the brain gradually deteriorates to the point where the victim cannot walk, speak, write, or eat. A cruel disease, as it does not affect the mind in the least. How will Aya react when told about her disease? And how will Aya live from now on? מישהי מכירה את השחקן שמשחק את הרופא??? הוא מהמם. הפתיע אותי שליהקו שחקן כ"כ יפה לתפקיד של רופא... עם רופא כזה גם אני רוצה....חס וחלילה מספיק לדבר שטויות.. טפו טפו..

7han

New member
lim55

מדובר בסידרה יפה אבל אני הספיק לי הסרט לא מסוגלת להרבה טראגדיות מה שכן הבן שלך מצא חן בעני עוד פעם רואה את הסידרה מותק איזה ילד מתחשב ומתוק

lim55

New member
אם הזכרת את הסרט...

אחותי אמרה לי שהיא גם ראתה אותו ויש הבדל עצום בין הסרט והסדרה הסרט לא מצליח להעביר את הסיפור בשלמותו מפאת קוצר הזמן. הסרט ממש לא מלהיב לעומת הסדרה שהיא כאמור נ-ה-ד-ר-ת!!!! אחותי שהיא בעצמה נהדרת ואני מתה עליה אמרה לי שהיא זיהתה בסרט פוטנציאל לא ממומש ולכן צפתה גם בסדרה...... ולא התאכזבה. בקשר לתומר שלי הוא אכן ממי אני ספרתי לו את הסיפור העצוב ומכאן ההזדהות....
לימור

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאתן מדברות על ספיישל של זה?../images/Emo2.gif

אין לזה ממש מסר,זה הרבה קטעים מהסדרה עצמה ושום דבר לא חדש.

lim55

New member
אני לא מדברת על ספיישל

אלא על סרט עם שחקנים אחרים לגמרי. תראי כאן.

7han

New member
העצב בסרט גרם לי להבין מספיק שאני לא

הצליח להתמודד עם הסידרה אני לא יכולה לסבול דרמות עצבות לא ידעתי שזה ספיישל חשבתי שזה סרט בפני עצמו שמובסס עלהסידרה

kiCkiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט רעה... אבל בעיקרון זה נכון - אהבתי
וטרגדיות, ראיתי 3 נכון להיום 1 מעולה (DAMO) אחת בינונית (PERHAPS LOVE) ואחת ממש אבל ממש גרועה (AUTUMN TALE) האם זה מה שהפך אותי לצינית
אני בספק

lim55

New member
ולמרות זאת אני אוהבת אותך!!!

אני ראיתי רק את הגרועה מבין השלוש והיא אכן גרועה ברמות. אך משום מה ראיתי את כולה, אולי בגלל השחקן הראשי שאני אוהבת. מורן, איפה אני יכולה לראות את DAMO באיכות טובה? ועוד משהו, את בבית מחר???

kiCkiC

New member
DAMO באיכות טובה..

אצלי בבית
תבואי מחר ותקחי את הדיסקים

dayana3

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

*בולעת רוק*
Autumn Tale גרועה
מה גרוע בה

למעלה