לייב בפומפיי...

Fatach

New member
לייב בפומפיי...

כרגע סיימתי לראות את. זה נחמד, לא יותר מדי... בכל מקרה, הודהמתי מהאיכות! זה יצא בשנת 72 לא? איך האיכות כ"כ גבוהה?

itaikuskus

New member
לא יותר מדי?

אחד הדברים האקספרמנטליים הכי טובים שיצאו לי לראות. מדהים.

Fatach

New member
שמע,

מבחינת הדברים האקספרמנטליים זה באמת יוצא דופן ויפה. הבעיה היא שאני לא ממש מתחבר לקטעים הפסיכודליים הארוכים האלה. ז"א אם זה כמוסיקת רקע אז סבבה, אבל באמת היו קטעים דיי ארוכים שהרגשתי בהם משועמם. ושוב, היה מעניין לראות איך הם מפיקים את כל הסאונדים המוזרים שלהם...

עניין של טעם

אני מוצאת את רוב הקטעים האקספרימנטליים, הארוכים, שהם הקליטו בתקופה הזו (ובמיוחד הביצועים המיוחדים בהופעות) כמרתקים. כמעט ואין בהם רגעים משעממים. לדעתי, פומפיי מייצג נאמנה את הפלויד בשיאם.

../images/Emo23.gif

האגרסיות של ווטרס, הקול המדהים והשיער המתנופף ברוח של גילמור, להטוטי המקלות של מייסון, צליל האורגן האלוהי של רייט, שימוש בכלב שמסונכרן למוזיקה והכל משתלב בתוך הנוף המהמם של פומפי. לא פחות ממושלם!

Fatach

New member
!!!!

הקטע של הכלב מטורף!!! אההה!!!

Fatach

New member
תמיד גילמור היה המועדף עלי...

ועכשיו ברצינות... בלייב בפומפיי יש איזה קטע בלוז שרואים ושומעים בו כלב, ונראה באמת כאילו הוא מסונכרן למוסיקה, זה דיי מגניב..

pink floydror

New member
אע

מייבי כי הוא באמת "מסונכרן" לייק דהה.. הכלב יודע לשיר בסולם מסוים..

itaikuskus

New member
לא בדיוק

ניסוי שעשיתי בעקבות פומפיי: לקחתי את המפוחית שקניתי לפני כמה שנים, והתיישבתי ליד הכלבת בוקסר המבוגרת שלי והתחלתי לנגן. אחרי תוים בודדים החלה כלבתי לילל ולנהום כאילו אין מחר. כנראה יש למפוחית השפעה כזאת על כלבים.

weird dust

New member
זה מזכיר לי שמכסחת דשא מנגנות

באופן מפתיע G (התו - סול). יש כזה קטע שכל מיני מנועים מנגנים תווים.

itaikuskus

New member
what do you mean?

the hebrew got stuck... well...every noise there is on earth represent some note or something... a chainsaw sounds like a rough chord of G and B and F# etc.

weird dust

New member
כמעט בכל חנות מוזיקה

וברשתות המובחרות
יש 2 גירסאות: גירסת הבמאי החדשה והמומלצת והגירסה הישנה שהיא כמעט אותו דבר רק בלי עריכת הבמאי. אני קניתי בגאנק בכרמל (חיפה) וגם אני נהנה מהדי וי די.

למעלה