לייב...

Miss CB

New member
לייב... ../images/Emo15.gif

אם הייתה לכם אפשרות לעלות על במה, מול קהל ענקי (ובדרך אגב גם עם נגינה וורטואוזית וקול מדהים, דיטיילז דיטיילז) ולשיר שיר אחד של הביטלז, איזה שיר הייתם שרים? ואני לא מדברת על חידוש, אלא פשוט לשיר את השיר עצמו? אני אישית אומרת - עזבו אותכם מסמליות (אול יו ניד איז לאב...), מקיטשיות של לשיר שיר עם משמעות מיוחדת, אני הולכת על הדבר הכי כייפי שיש. אם הייתה נתונה לי במה, קהל ענקי, אולי גם פול, רינגו, ונציגויות של משפ' לנון והאריסון (דהאני ושון אם אפשר
), הייתי עולה לבמה עם מיטב בגדי הקשוחים ושרה, יותר נכון צורחת כי זה יותר כיף, "when I get to the bottom I go back to the top of the slide..." שיר שממש כיף לשיר! עוד אפשרות היא לשיר את BECAUSE אבל נו, למה לעשות אפקטים ווקאליים מגניבים כשאפשר לצרוח כמה מילים שלא קשורות לכלום! מה אתם הייתם שרים?

אם את בחרת בשירים קצביים

הייתי הולך על all my loving... או על you're gonna lose that girl... אולי גם sexy sadie... אבל שירים יפים באמת צריך לשיר רגוע יותר, כמו here there and everywhere, I will, she's leaving home

RuStY RaStA

New member
אממ... אני חושבת ש: ../images/Emo79.gif

בטח הייתי רוצה לשיר את אחד השירים מהתקופה היותר מוקדמת שלהם,כמו hard day's night, או paper back writer, וגם אחד מהתקופה היותר מאוחרת שלהם... כמו hey jude, עם הקטע של הלה לה לה, זה נראה לי פשוט סוחף לשיר את זה עם כל הקהל... או something, או strawbery filed... שאלה קשה. כל השירים שלהם סוחפים במידה מסוימת...

tin ker bell

New member
טוב, זאת אני ממחשב אחר למעלה..

אני כתבתי את מה שלמעלה... עם השם rusty rasta... אז בואו נעשה את זה רשמי יותר, טינקרבל אומרת: בטח הייתי רוצה לשיר את אחד השירים מהתקופה היותר מוקדמת שלהם,כמו hard day's night, או paper back writer, וגם אחד מהתקופה היותר מאוחרת שלהם... כמו hey jude, עם הקטע של הלה לה לה, זה נראה לי פשוט סוחף לשיר את זה עם כל הקהל... או something, או strawbery filed... שאלה קשה. כל השירים שלהם סוחפים במידה מסוימת...

Miss CB

New member
אני איתך על היי ג'וד!

כל הקהל בבת אחת שר... לה לה לה להלהלהלה...

מאור 87

New member
ללא ספק..

הייתי שר את Here comes the sun.. או לחלופין, אחת מהמנגינות ההודיות של ג'ורג'..

זאת אחת מהתגובות הפחות...

אובייקטיביות שראיתי בחיים. בלי להעליב, אתה מחליט ללכת רק על הזמר האהוב עליך, ומנגינות שהן בהחלט לא כאלה שסוחפות את הקהל. עם כל הכבוד- here comes the sun יפה, אבל לא מתאים לקהל!

Another Girl

New member
זה מתאים לו...

אז למה הלתווכח איתו בכלל?...זה מה שהוא רוצה לשיר.. דייייי....חשבתי על Blackbird ועכשיו יש את זה ברדיו...
כייףף.. בקשר ללייב: זה משהו אינדווידואלי-יש כאלו שירגישו נוח יותר לשיר שיר רוקיסטי קורע גרון כמו Helter Skelter או Twist and shout ולהרקיד את הקהל,יש כאלו שיירצו לשיר משהו יותר אינטימי כמו Blackbird או Across the universe...כרגע כל כך קשה לי להחליט...זה משהו שיצא לי לחשוב עליו כמה פעמים ברגעים קשים של שיעמום..וזה משתנה.. או עכשיו יש A day in the life...

roee816

New member
Another girl

Twist and Shout - לא הייתי בחיים שר כי זה בכלל קאבר...זה לא ביטלס בשבילי. הייתי הולך על מישל

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif

בהתחלה חשבתי שהתכוונת לומר "זה מתאים לו, לא להיות אובייקטיבי".. וכבר לא הבנתי מאיפה גל ההתקפות עליי..

בהחלט לא גל התקפות

ואפילו לא התקפה בודדה. פשוט לא האמנתי למראה עיניי, שמישהו רוצה להלהיב את הקהל עם שירים הודיים.

Miss CB

New member
החזרת לו...!

חחח סתם... מקרטני, קח את זה בקלות, הבנאדם רוצה לשיר שירים הודיים (ולמה לא בעצם?), שישר שירים הודיים!

מאור 87

New member
חחחח, צודק../images/Emo70.gif

ת'אמת, כשרשמתי את ההודעה אז בדיוק שמעתי את here comes the sun אז רשמתי אותו בלי לחשוב הרבה.. בטח הייתי לוקח גם את Hey jude או All you need is love..

seafox

New member
חיחי...

כמה פעמים כבר עשיתי את זה :) היו הרבה פעמים בהופעות בפאבים שניגנו ביטלס.. והופעה מרכזית (טוב..לא אחת,כמה..) שבאחת מהן שרתי חלק מ"היי ג'וד" עם נגינה בבאס...זה קשה

בשביל להלהיב את הקהל , אני מניחה

שהייתי שרה את twist and shout שתמיד משמח אותי כשאני עצובה ובשבילי, הייתי שרה את dear prudence (למישהו בא לספר לי את הסיפור שמאחורי השיר?)

Another Girl

New member
בוודאי

פרודנס היא פרודנס פארו(אחותה של השחקנית מיה פארו) ששהתה עם הביטלס בהודו בעת ה"מסע הרוחני" שלהם ונהגה לשקוע במדיטציה עמוקה במשך שעות באוהל,מסרבת לצאת(ושוב אגיד את זה...בעע...
לכן הם אמרו Would you come out to play...)

למעלה