ליידיבאג, מזל טוב לרגל השקת החוברת!!

ladybug6

New member
תודה!!
אני כ"כ נרגשת!

שאפילו לא הספקתי לשתף אתכם בפורום עדיין. אז אני מנצלת את הברכות שלכם כדי לספר לכולם שבשעה טובה ונרגשת, היום השקתי חוברת מתכונים טבעוניים לחג שבועות!
החוברת מוצעת לקניה בבלוג, ושם גם יש את כל הפרטים:
http://tivonim-blog.co.il/shavuot/

ועכשיו אחרי שהכל באוויר אני נושמת לרווחה ויכולה לגלות לכם שזה הפרויקט ה"סודי" שעבדתי עליו כל כך הרבה בתקופה האחרונה ומדי פעם רמזתי פה על הנושא

היתה לא מעט עבודה כי עשיתי הכל לבד (למעט יצירת המתכונים עצמה שנעשתה ביחד עם דודה אפרת) - הבישול, הצילום, העיצוב של החוברת והפקת הדפוס, וכל המסביב שקשור לבלוג ולצד הטכני. אבל היה כל כך כיף!!!!
עכשיו נשאר לי רק לקוות שגם אחרים יחשבו ככה
 
אז כבר מותר לברך בפומבי?

וגם להדליף שהחוברת מלאה מתכונים שווים שווים
שניא לא יקרה יחסית למה שיש בה
שהצילומים מהממים ביופים
שאני הזמנתי ארבע כבר כדי להעניק לבנות משפחתי ברחבי הגלובוס לכבוד החג....

שאפו ענק על הכל
מגיע לך!
 

ladybug6

New member
בטח, אפשר כבר עכשיו

כשלוחצים על הכפתור של פייפאל זה מקפיץ פופ אפ ששואל לאן לשלוח, ואפשר לסמן חו"ל :)
 

smaak

New member
מקסים!!

מזל טוב ושאפו על ההשקעה, אין לי ספק שמדובר בחוברת מוצלחת!!
וכמה כיף לעשות את הכל לבד ולהוציא כזה דבר תחת הידיים!
ללא ספק אזמין אחת בשבילי :)
 

ladybug6

New member
תודה!


אכן כיף ענקי, זה נוגע בכל התחומים שאני אוהבת וממש מחבר ביניהם. תענוג אמיתי
 

ladybug6

New member
תודה לכולם


אתם מקסימים והפירגון שלכם משאיר אותי ערה למרות שאני רצוצה ועייפה (אך מרוצה)
 

RSPA

New member
לבריאות...ועכשיו לכמה שאלות "טכניות"


כעת, כשאת יותר רגועה, ספרי לנו קצת איך התנהל הפרוייקט הזה:
= מתי עלה אצלך הרעיון לעשות אותו ?
= למה התמקדת רק בחוברת "ממוקדת חג" ולא הלכת ישר על "ספר ספר" ?
= כמה זמן בפועל השקעת בזה ואיך התנהלת ביום יום לאורך הפרוייקט ?
= אולי לא הבנתי, אבל האם המתכונים בחוברת כולם חדשים ושונים ממה שמופיע בבלוג שלך ?
= איפה באה לביטוי המצלמה החדשה ? (זוכרת שאמרת משהו על זה...? עם הישנה זה לא היה הולך ?)
= ומי זאת הדודה אפרת ? מאיזה צד היא דודה ואיך היא הגיעה לטבעונות ? היא דחפה אותך לתוך הפרוייקט או שאת משכת אותה לתוכו?

חוץ מזה,
שוב, ברכות
 

ladybug6

New member
תשובות


- הרעיון מתבשל לי כבר הרבה זמן, והאמת היא שרציתי שהחוברת תהיה לפסח אבל בגלל עניינים של זמן ידעתי שלא אספיק לפסח והחג הבא הוא שבועות, שהוא חג מושלם לחוברת כזו לדעתי.
- המחשבות על ספר עלו לי כבר לפני יותר משנה אבל אחרי בירורים הבנתי שזה גדול, מסורבל ועם יותר מדי סיכונים, ובאותה תקופה גם הייתי עסוקה מדי. הרעיון לחוברת עלה כבר אז כאופציה לעתיד, וכשהזמן הרגיש לי נכון, הלכתי על זה

- השקעתי בזה המון זמן, אין לי אפילו דרך לכמת אותו. זה גם ימים שלמים של בישול וצילום, גם עיבוד התמונות ועיצוב גרפי, כתיבה, הגהה, הפקת דפוס, הקמת הדף בבלוג.. מלא עבודה! הכל עשיתי במקביל לעבודה הרגילה שלי, ובגלל שאני עצמאית זה התאפשר ככה בין לבין ולפעמים גם על חשבון דברים אחרים...
- חוץ משני מתכונים שנלקחו מהבלוג כפי שהם, השאר חדשים לגמרי ונעשו במיוחד לחוברת.
- כל התמונות לחוברת צולמו במצלמה החדשה, לזה התכוונתי

- דודה אפרת היא דודה אמיתית שלי, אחות של אבא שלי, שנהייתה טבעונית מסיבות אידאולוגיות. סבא שלי זכרונו לברכה היה צמחוני כל חייו וחלקים נוספים מהצד הזה של המשפחה היו צמחונים או טבעונים, ככל הנראה מטעמי בריאות בעיקר. את כל זה גיליתי רק בשנה האחרונה.. אבל דודה אפרת גדלה למשפחה הזו אז עבורה הרעיון כנראה לא היה זר. אפרת באה מתחום הבישול והיא מוכשרת מאוד, וחשבתי שהיא יכולה להביא המון לחוברת כזו אז הצעתי לה להצטרף והיא נענתה בשמחה. ובאמת הביאה המון לחוברת, בלעדיה זה לא היה יוצא אותו דבר.

תודה שוב על הפירגון ומקווה שלא חפרתי יותר מדי
 
למעלה