ליידיבאג, שאלה על מאפינס דלעת שלך

ליידיבאג, שאלה על מאפינס דלעת שלך

הכנתי מהמתכון גם מאפינס דלעת וגם מאפינס תרד
השתמשתי בקמח טף + קמח כוסמין
יצא מעולה!
והשאלה: העיסה היתה מאד קשה, אז הוספתי בערך כוס חלב שקדים. במתכון המקורי שלך זה באמת בלי שום נוזל?
בכל אופן, המתכון אומץ בשמחה, ממש קל ומוצלח.
גם הנכד הג'ינג'י (המהמם!) של אחותי אהב
 

ladybug6

New member
מצוין! למרות שנראה שרקחת מתכון משל עצמך

ולשאלתך, אני חושבת שלא הוספתי, כי הירקות היו עתירי נוזלים (בושלו במים ונטחנו למחית), והוספתי גם כמה כפות של שמן זית. יש סיכוי קל ששכחתי שכן הוספתי אבל אני לא חושבת. גם יכול להיות שהקמחים שלך שתו יותר נוזלים משלי (אני השתמשתי בכוסמין לבן אורגני + קמח עדשים, ובהזדמנות אחרת המרתי חלק בקמח תירס דק).

בדיוק היום פיצקית אכלה את המאפין הכמעט אחרון מהסטוק הקפוא ואני זוממת על מאפינז ברוקולי וגזר
 
הגיוני

בכ״א היה מעולה ובירכתי אותך מאד!
 
למעלה