ליידיבאג, שאלה על מאפינס דלעת שלך
הכנתי מהמתכון גם מאפינס דלעת וגם מאפינס תרד
השתמשתי בקמח טף + קמח כוסמין
יצא מעולה!
והשאלה: העיסה היתה מאד קשה, אז הוספתי בערך כוס חלב שקדים. במתכון המקורי שלך זה באמת בלי שום נוזל?
בכל אופן, המתכון אומץ בשמחה, ממש קל ומוצלח.
גם הנכד הג'ינג'י (המהמם!) של אחותי אהב
הכנתי מהמתכון גם מאפינס דלעת וגם מאפינס תרד
השתמשתי בקמח טף + קמח כוסמין
יצא מעולה!
והשאלה: העיסה היתה מאד קשה, אז הוספתי בערך כוס חלב שקדים. במתכון המקורי שלך זה באמת בלי שום נוזל?
בכל אופן, המתכון אומץ בשמחה, ממש קל ומוצלח.
גם הנכד הג'ינג'י (המהמם!) של אחותי אהב