ליידיז אנד ג'נטלמנס - פרק 8

Hurakano

New member
ליידיז אנד ג'נטלמנס - פרק 8 ../images/Emo28.gif

".... אא.. א... ממ... ההה... זז..." שאקירה גימגמה, היא הלכה למות מפחד... בום, בום, בום.... כמו פיל דוהר, הרעשים התקרבו... זה היה מוזר, כי עם הרעשים החזקים נשמעו צחוקים מטורפים. טראח... העצים שהסתירו לנו את מי שעשה את הבלאגן, נפלו... המקום הזה פשוט לא מפסיק להפתיע אותנו – זאת הייתה לאה, מתנשפת כמו מטורפת כאילו חזרה ממרתון של ספרינטים, מזיעה כולה, והידיים שלה היו אדומות כמו עגבנייה. ליד לאה עמדו שני כושים קטנים כמו קאסטו, בטח בני השבט שלו, נקרעים מצחוק. לאה הסתכלה עליהם במבט עצבני. "דיייייייייי סתמו כברררררר !!!!!!" היא צרחה עליהם, דפקה להם כאפה והעיפה אותם קיבינימט... לחלק השני של האי (....אם לא לים...) "לאה ?!??!!?!?!?!??!?!" צעקנו האמת הייתה לנו הקלה כי שמחנו שלא גילינו מפלצת-הורסת-כל, והיי... אחרי הכל מצאנו עוד אחת מהחבר'ה. "יאאא.... חבר'ה !!!! סוף סוף אני מוצאת פנים מוכרות !!!!!!!" היא שמחה. שאקירה עדיין גססה מפחד. "מ... מה קרה ?" שאלתי את לאה, עדיין המום מהמצב... "פתחתי את העיניים........" היא התחילה "....ומצאת את עצמך באמצע ג'ונגל, מפוחדת מהמצב, לא מבינה מה את עושה כאן..." המשכתי אותה. "אמממ.. לא... דווקא מצאתי את עצמי בתוך מאורה, מוקפת ב-10 ילידים שחורים. הם הסתכלו עליי מוזר וזה לא מצא חן בעיניי, אז ישר לקחתי את עצמי משם והוצאתי את עצמי מהמקום מפלסת לי דרך בג'ונגל.... למצוא משהו מוכר" היא סיפרה. "לא יכולת לעשות את זה קצת יותר בשקט ?" שאקירה אמרה לה. "אמממממ.... לא" היא חייכה. "וואי.... תראי את הידיים שלך" שימי אמר לה. "כן תשמע.... העצים פה עשויים חזק... לא קל לחסל אותם" היא ענתה לו. "עם כל הכבוד ל...אממ... הרס ולרעש... מאיפה הבאת את הכושים האלה שנקרעו מצחוק ?" דנית שאלה אותה, מסתכלת לכיוון העצים ההרוסים. "אחרי שיצאתי מהמאורה, שני כושים קטנים רדפו אחריי כל הדרך ו... לא יודעת... בטח הצחיק אותם לראות ילדה מכסחת עצי ענק. אבל הלו זה כבר נמאסס מתישהו לא ?? הם כבר הגיעו לי עד לפה, אז היה צריך להעיף אותם" היא אמרה בעצבים. התחלנו לספר לה את הסיפור שלנו, ואת הסיבה ללמה אנחנו כאן. ".....ואז מצאנו את דנית, את אלקה ושימי והצטרף אלינו יליד מקומי, קאס..." באתי להגיד את השם שלו מסתכל סביב, מחפש אותו... אבל הוא לא היה. "איפה קאסטו ?!!?!?!?" אלה צעקה "הנה הוא" דנית הצביעה לכיוונו. הוא היה שם, מתחבא מאחורי עץ. הוא הוציא את הראש מהמחבוא שתפס לו "הם כבר הלכו ?" הוא שאל אותנו בפחד. "מי הלכו ???" אלה שאלה אותו בחזרה. "אקלימו וקרייזי-באנגו" הוא אמר "מיייייי ?!?!?!?!?!?!?" הסתכלנו עליו מבולבלים "נווווווו שני הילידים שבאו עם המטורפת הזאת שכיסחה את העצים" הוא אמר לנו... עדיין חושש. "כן כןןן הם כבר לא פה אתה לא רואה ??" אלה אמרה לו והוציאה אותו מהמחבוא. הוא הסתכל על לאה בפחד. "הנההההה מה קרה לך ??? היא לא תעשה לך כלום" אלה הרגיעה אותו. "זאת לאה, היא אחת מהחבר'ה". לאה הסתכלה עליו. "אהההה.... נ.. נעים מ.. מאוד לאה..." הוא אמר לה רועד כולו. "חחחחחחח... תירגע כושי... אני לא אעשה לך כלום" היא הרגיעה אותו באדישות. "מה קרה ? למה כל כך הפריע לך שהם היו פה ?" שאקירה שאלה אותו בסקרנות. "אני עדיין נחשב לביזיון.... עד שאני אביא את הניבי נמר" הוא אמר בבושה, מסתכל על הקרקע... "עדיף שבתקופה הזאת שאני מחפש את הנמר אף אחד מבני השבט לא יראה אותי". "טוב חבר.... זאת אשמתך שזיינת את הבת של Black-Tiger...." לאה אמרה לו. "מההההה ?!!?!?!? מאיפה אתתתת יודעת ???" הוא קפץ. "חחחח... כל השבט מדבר עלייך... אה והחבר'ה של Black Tiger לקחו לך את כל הדיסקים של Tupac ו- Snoop Dogg" היא אמרה לו, צוחקת לו בפנים. "מהההההההההה ?!?!?!??!? לאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!" הוא התחיל לבכות. "וואי... זה לא נעים שכל השבט מדבר עלייך...." שימי השתתף בצערו. "מהההה ?!??!?!" הוא נבח עליו, "הלכו לי כל הדיסקים של Tupac !!!!!!!" המשכנו ללכת, עם לאה איתנו. האמת זה תמיד טוב שיש לידך טיפוס כמו לאה, כי כבר הפסקנו לקבל מכות מהענפים שבדרך... הלכנו והלכנו.... ועצרנו. ראינו עשן, קרוב אלינו, ומאותו איזור גם שמענו דיבורים. "פאק" קאסטו נבהל והלך לתפוס מחסה מאחורי עץ. "היי.. מה יש לך ?" שאקירה לחשה לו. "זאת יכולה להיות מדורה של החבר'ה" הוא לחש לה בחזרה והציץ לכיוון. החלפנו מבטים.... גם אנחנו די חששנו. "...תגיד... אתם לא קניבלים נכון ?" שאקירה שאלה בלחש. "אמממ לא ממש... אבל אנחנו לא ממש אוהבים זרים" הוא ענה לה וחזר להסתתר מאחורי העץ, "ובכלל עדיף שלא יראו אותי". הסתכלתי על שימי. שברנו שני ענפים חזקים מהעצים שהיו לידנו למקרה שיהיו בעיות והתקדמנו לכיוון העשן.... הזזנו את הענפים והסתכלנו. "וואיייייי אחייייייי........................... חומר טוב !!!!!" "כההההההההה.... פי יאאאאאאא......" שום מדורה של ילידים שונאי זרים, אבל צרות אחרות.... אור וקוקו יושבים, מסטולים ביותר, ומעשנים את הדבר האהוב על עכברנו החביב. "לא שוב.... אלוהים......" שימי אמר ודפק את הראש בעץ. "הוא פשוט לא רוצה להפסיק....." אלה התאכזבה. הוצאנו את קאסטו מהמחבוא והתקרבנו אליהם. "הייייייייי סתכלללללללללל....................... !" אור אמרה לקוקו הצביעה עלינו... אבל לא ליותר מכמה שניות.... לא היה ליד שלה כוח להרים את עצמה יותר מדי... "ווווואאאאאאייייייי......... חבר'הההה................... !" קוקו התלהב... טוב... במצב שלו עד כמה כבר הוא יכל להתלהב. כל האיזור סביבם היה מלא בסיגרים מכובים.... נדפק להם המוח. "תתבייש לך" שימי אמר לו ולקח לו את הסיגרים. אני ושאקירה ניגשנו אל אור, מנסים לבדוק מה קורה איתה. "וואיייי חבריםםםםם....... מי צריך את עסקי האלכוהול כשיש דבר כזההההה.... טובבבב..... וואהההה....." היא דיברה אלינו ויצא לה עשן מהפה למרות שהעפנו לה את הסיגר. היא הייתה ספוגה בעשן. "תגיד לי אתה שמת לה משהו שם ?!??!!?" שאקירה צעקה על קוקו. "מה הלחץ מותק.... כולה סיגרים.... זה לא מזיק בכלל................." הוא אמר והתהפך על הגב. הסיגרים גמרו עליו.

Hurakano

New member
המשך

מזל שהיה בסביבה זרימה של הנחל. שטפנו להם את הפנים וניסינו להחזיר אותם למצב נורמלי..... הם לאט לאט התאוששו. התחלנו להחליף עלילות עם אור וקוקו. "כולנו פתחנו את העיניים במצב של פחד וחוסר הבנה... טוב... רובנו..." אמרתי והסתכלתי על לאה שישבה בצד עם דנית, אוכלות בננות בסבבה. "...ואז התחלנו להסתובב ולמצוא אחד את השני.... גם הצטרף אלינו קאסטו שהסיפור שלו הוא כבר יותר ארוך..." סיימתי לספר לה. "כן... אני הייתי במצב דומה.... רק שאצלי זה היה פחות נוח אתם מבינים.... זה לא ממש כיף למצוא את עצמך בפחד וחוסר הבנה על ראש של עץ...." היא אמרה לנו.... הסתכלנו על קוקו. "ומה איתך ?" אלה שאלה אותו. "גם אתה מצאת את עצמך באמצע הג'ונגל תקוע בלי להבין כלום, מתחיל לחפש את החבר'ה ?" שאקירה המשיכה אותה. "כן.... גם אני מצאתי את עצמי באמצע הג'ונגל....." הוא התחיל לספר, "אבל איזה חוסר הבנה ואיזה בלבול.... זה דווקא נראה לי אחלה תזמון להדליק סיגר.... מה שנקרא סאטלה אקזוטית" הוא אמר וחייך בסיפוק. "ואז באמצע הסיגר נפלה לי פתאום מהשמיים אור....." הוא הסתכל עליה, "והתחלתי להתבאס כי לא היה לי כוח שיתחילו להטיף לי כמו מיסיונרים, אז השתמשתי במשפט המפתח – "הפוך את מי שמבלבל לך ת'מוח לחברך לסאטלה" ותשמעו.... זה עבד" הוא חייך לאור, שהייתה נבוכה... "טוב..." אמרתי, "בואו נדאג שזה לא יחזור על עצמו". "קדימה, תוציא הכל" שימי אמר לקוקו. "חחחח מה ?? אבל אין לי כלום נגמר לי הכל, שימי באמא שלי...." קוקו התחיל להסביר לו... "נוווו..... אין לי כוח למשחקים" הוא אמר לו ונתן לו את מבט העין האימתנית. "או קיייייי...." קוקו נאנח והוציא 5 סיגרים. "נו....." הסתכלתי עליו. "אבל........" "בלי אבל !!!!" אלה צעקה עליו, "קדימה !!!!" "פאק..." הוא מילמל והוציא את הכל. אני וקאסטו החלפנו מבטים. "אמממ... איך נעלים 100 סיגרים ?" שאלתי אותו, עומד מול הערימה הענקית. קוקו בא להציע (את ה)רעיון. "ששששש....... אל תחשוב על זה בכלל......." אלה הסתכלה עליו. "בוא נזרוק אותם לנחל" קאסטו אמר לי. "כל הנחלים זורמים לים.... אז זה יגיע לים וייעלם כבר...." "רק שזה לא יעבור ליד המושבה של השבט שלך ויעורר חשד" שאקירה אמרה לו. "לאאא.... השבט שלי נמצא באיזור ההררי, איפה שהאגם הגדול שממנו יוצאים הנחלים... אל תדאגי" הוא הרגיע אותה. הרגיע אותה ? אולי לשניה... כולנו עמדנו קפואים מפחד לקול ששמענו מבין השיחים..... גירגור של נמר... עצבני.... לא יכולנו לזוז חוץ מקאסטו שהתפוצץ מקריזה. זאת הייתה ההזדמנות שלו לחזור לשבט, אבל לא היה לו איך לצוד את הנמר. "היי..." לחשתי לו, עלה לי רעיון. "יש לנו את לאה, היא כבר תדאג לטפל בו". המשפט הזה הרגיע את כולנו, ולאה התכוננה. "פסס.... הלכת פעם מכות עם נמר ?" קאסטו שאל אותה בלחישה. "אמממ לא...." היא לחשה לו בחזרה, "אבל קרעתי רוטוויילר.... אותו דבר." היא עמדה מוכנה לזנק לכיוון...... כולנו התסכלנו עליה..... מאמינים ומקווים שיילך לה טוב....... היא נתנה לנו מבט בטוח וזינקה לכיוון השיחים... האם לאה תגבור על הנמר ?? האם הוא פגע באחד מהחבר'ה הנעדרים ??? האם קוקו ייגמל מהסיגרים אחת ולתמיד ?? מה יעלה בגורלם של הדיסקים של Tupac ??? כל זאת ועוד.... בפרק הבא

taltal girl

New member
יפה.. יפה... ../images/Emo25.gif

אבל מתי לעזאזעל אני נכנסת?! אני היחידה שלא נכנסתי לסיפור עדיין...

LaUFmAn

New member
חחחח../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo3.gif

וכמו תמיד אהבתייייי את הפרק!!!!! חחחחח.....מוכשר אחד!!! זה היה אחד הפרקים שהכי אהבתייי
חוץ מאת פרק 6 ו7 שאותם אהבתי הכי הרבה
עומרי
רק תזדרז קצת עם הפרקיםםםם אנחנו מתים מסקרנות
ותכניס אותי כבר לעלילה!!!! הלוווו אני רוצה פרוטקציה!!! אני אישתך!!
והפעם אין תלונות...הפרק היה ארוך מספיק ומעניין מאוד
יאללה עומרי...להתחיל לעבוד על הפרק הבא
חיחי

חווווווווו../images/Emo6.gif חחחחחחחווווו../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחח עומריק גדולללל
חחחחחחחח סנופ דוגגג פחפחפחח
חחחח מאיפה לקחת אותו חיחיחיחיחיחיחיחיחי
זה היה פרקקק יאאפה לעלעללעעלה
אהבתי את הקטע שקוקו מתמסטל חיחייחחייי

perrinat

New member
../images/Emo173.gifאני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני לא בג'ונגל
לא פייר...........
"הלכו לי כל הדיסקים של Tupac !!!!!!!" פחחחחחחחחחחחחח, גדולללללללללללל
ו"קרעתי רוטוילר" פחחחחחח.... ועכשיו אני במתח מה יהיה עם הנמר... כל הכבוד עומרי
מקווה שההמשך יהיה בקרוב

smgfan

New member
יפה!! גדול אתה אחי!!! ../images/Emo8.gif

פששש זה הפרק הכי יפה!
גם מעניין וגם מצחיק, יש לך כישרון!

Hurakano

New member
המון תודה לכולם ! ../images/Emo13.gif

ומקווה שתמשיכו לאהוב את הפרקים הבאים ! צליל ורינת (ולא יזיק אם אחרים יקראו גם) - אני אומררר בפעם המיליוןןןןןןןןן -- אני לא יכול להכניס את כולם בבת אחת באותה עלילה !!! שוב, באמת שאני חוזר על עצמי כמו תקליט שרוט, תנו לזה זמן ! הרי אני מתחיל עלילה מסוימת, נגיד עם שחר ומיכל, סתם לדוגמא, אז בפרק הבא אני מחליט שתצטרף....... אלקה למשל ואז העלילה מתגלגלת וככה זה עובד !! אני לא יכול לפתוח עלילה ובפרק הבא להכניס איזה 6 דמויות ! זה הכל נוצר בראש שלי לפי סדר האירועים לפי איך שהעלילה מתגלגלת אני לא בונה את הפרקים לפי בקשות של אנשים ! כי אז זה לא יסתדר לי ! כי אם נגיד ברונו (שאין לו בכלל תלונות כן, פשוט לוקח אותו כדוגמא...) יתחיל להתלונן שגם הוא רוצה להיכנס לעלילה הנוכחית אני לא יכול להכניס אותו !!! כי הוא לא היה בפיצוץ !!! ואז איך תסבירו שברונו פתאום מופיע ? אין בזה היגיון והעלילה עצמה נדפקת ועכשיו למשל כשאנחנו משוטטים בג'ונגל ומוצאים לאט לאט חברים, הכל מתוכנן אצלי ! (בערך....) סתומרת שלסדר שבו החבר'ה מתגלים יש משמעות ואני לא יכול פתאום לקפוץ עם דמות אחרת ! נכון שזה אחלה שיש סיפור שאתם כביכול מככבים בו אבל בבקשה קחו את הסיפור הזה שאני כותב, בתור סיפור, לא בתור פרקים שבאים להראות עד כמה אתם משמעותיים, לא בתור תסריט תעודה על עצמכם. קחו את מה שאני כותב בתור סיפור ונסו להנות ממנו בתור סיפור גם אם אתן לא מופיעות בו ! ותזכרו שאתן כן תופיעו - כל מי שהופיע בתקציר הדמויות יופיע בסיפור, ואל תשכחו שיש עוד המון פרקים לסיפור הזה ככה שכולם יספיקו להיכנס בו. אני בכלל לא מבין על מה אתן מתלוננות - תראו את שתי המיכליות שעד עכשיו בכללללל לא הופיעו בסיפור, ואתן רואות שהן מתלוננות ?!!? לא ! הן לא היו עד עכשיו, ולא יהיו גם בג'ונגל.... הן יצטרכו לחכות לעלילה הבאה, אבל הן לא מתלוננות אפילו טיפה ! ואתן כן הופעתן עד עכשיו ! - רינת אל תשכחי שהופעת כבר וצליל את היית בפאב, וחוץ מזה אתן עוד תופיעו בג'ונגל כי עפתן בפיצוץ עם כולם. אז חלאס, בלי פינוקים אני לא הולך להסביר את עצמי בקטע הזה מיליון פעם כי כבר נמאס לי, באמת. קחו דוגמא מברונו ומשתי המיכליות שלא מתלוננים ונהנים מהסיפור גם אם הם לא מופיעים בו. הרי אם הסיפור היה מורכב רק מהתלונות של כולם, וכל אחד היה בוכה לי שאני אכניס אותו כבר לעלילה, הסיפור היה מתפרק כי לא הייתה לו צורה תחשבו על זה

perrinat

New member
עומריקווווו../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo172.gif../images/Emo103.gif

סתם צוחקים איתך
אני לא לוקחת את זה קשה, ואני אוהבת אותך בכל זאת.....
אז תמשיך לכתוב לנו עוד פרקים

למעלה