ליידיס אנד ג´נטלמן...

ליידיס אנד ג´נטלמן...

חחחחחח...אני מקווה שרשמתי את זה נכון טוב מה זה משנה קבלו הפצצת מילים לשירים של מושיק עפיה.... נתחיל בדיסק סיפור אהבה... 1. מושיק עפיה {סך הכל נשיקה} היית יפה כמלאך וכשראיתי אותך שעות יכולתי להביט ביופי שלך צוחקת ומתוקה היית כזאת מדליקה אני רציתי פשוט לך לתת נשיקה ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי מה עשית לי תגידי נשיקה אחת רציתי ממה עשית ענין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה הייתה המהומה דבר לא קרה גם נשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אך נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי מה עשית לי תגידי נשיקה אחת רציתי ממה עשית ענין סך הכל נשיקה

המשך....

2. מושיק עפייה {מתכון לאהבה} יש מתכון סוד של אהבה לנצח כבר רבים לפני ניסו עוד תראו כמה אהבה תהיה כאן אהבה אהבה בלי סוף תן לה לנצח תני לו תחלום וכשהוא רוצה בך אל תגידי לא קח אותה אלייך תן לה לבלות ולא לשכוח את הפומפה בלילות פומפם פומפם פררה פומפם פומפם פררה פומפם פומפם פררה לאהוב זה לתת הכל ביחד את הלב לחמם קרוב כך תמיד אהבה רק מנצחת כל דרך יחד עד הסוף תן לה לנצח תני לו תחלום וכשהוא רוצה בך אל תגידי לא קח אותה אלייך תן לה לבלות ולא לשכוח את הפומפה בלילות פומפם פומפם פררה פומפם פומפם פררה פומפם פומפם פררה

המשך....

3. מושיק עפיה {אל תשחקי בי} לבדי פוסע נערה ודרכי אלייך מסתבכת למה את אלי כל כך זרה ובאהבה את משחקת בואי יחד ננסה אל תשחקי עוד אם בי תפגעי ילדה לא תראי אותי עוד אל תשחקי בי אני לא משחק בידייך אל תשחקי בי אני לא אבוד בלעדייך אל תשחקי בי נערה יפה בא אלייך קחי אותי אלייך לאהוב אל תשחקי באהבה כי אהבתך אותי הורגת לו יכולת לומר מילה טובה את רק מביטה בי ושותקת בואי יחד ננסה אל תשחקי עוד אם בי תפגעי ילדה לא תראי אותי עוד אל תשחקי בי אני לא משחק בידייך אל תשחקי בי אני לא אבוד בלעדייך אל תשחקי בי נערה יפה בא אלייך קחי אותי אלייך לאהוב

המשך....

4. מושיק עפיה {סיפור אהבה} לילה כבד ירד והשמיים התעטפו בעננים ברחובות הדליקו את הפנסים ובשלכת גם הצהיבו העלים ורוח בתיו מול ביתך עובר יש אור בחלונך עוד לא כבה הנר ולאורו אהבת לך מישהו אחר ואת ידעת ילדה שזה אותי שובר וזה כואב כן זה כואב כואב לי ומוזר ואיך סיפור של אהבה נגמר נתת הכל לגבר זר אני לבד בוכה לבד בסתר פגעת ילדה בלב של גבר כאן הכל נגמר אני הולך לילה מאוחר את צל גופך רואה מבעד לחלון אני הולך ילדה מבלי לומר שלום אלך מכאן ולא אראה אותך לעד מסך ירד הכל הרסת מעולמך אני יוצא ונעלם וכל סיפור האהבה בינינו תם אני הולך ולא אשוב עוד לעולם,אני נשבע

המשך....

5. מושיק עפיה {אין אדם מושלם} לפעמים אני לבד חושב לי כמה פעמים טועים כולנו גם אני טועה וזה קורה לי ככה אלוקים ברא אותנו אין בעולם אדם מושלם וגם אני כמו כולם זה לא נורא גם אני טעיתי לא התכוונתי זה קורה לי לפעמים טועה וזה קשה לי מתוודה ואת הלב פותח את ההרגשה זה משנה לי אלוקים על טעויות סולח אין בעולם אדם מושלם וגם אני כמו כולם זה לא נורא גם אני טעיתי לא התכוונתי זה קורה לי אין בעולם אדם מושלם וגם אני כמו כולם זה לא נורא גם אני טעיתי לא התכוונתי זה קורה לי

המשך....

6. מושיק עפיה {היה או לא היה} היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה תמיד שואלת וחוקרת קשה להאמין שלי את לא מאמינה אוהב אותך ילדה אני שלח אין לי אחרת אך את האהבה הזאת שורפת הקינאה תגידי לי ילדה זו מציאות או הזייה מדוע את שואלת אם היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה אותי את מתישה הניחי לי תני לי מנוח הביטי בעיניי ושם תראי את האמת הניחי לקינאה להעלם כי אין לי כח איתך אני קיים ובלעדייך אני מת תגידי לי ילדה זו מציאות או הזייה מדוע את שואלת אם היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה היה או לא היה

המשך....

7. מושיק עפיה {ניפגש} אני עומד על הבמה ומסתכל לתוך עינייך את מביטה אלי ילדה וליבי רוצה אלייך ניפגש ניפגש זה כתוב לך בעיניים את ידך עוד אבקש ונאהב עד השמיים אני אפגוש אותך ילדה כי המבט שלך נוגע אם לא היום אולי מחר עוד ניפגש אני יודע ניפגש ניפגש זה כתוב לך בעיניים את ידך עוד אבקש ונאהב עד השמיים

המשך....

8. מושיק עפיה {למולך אני אבוד} כל חיי אני יצאתי עם המון בנות ומחליף אותן בבוקר שמגיע הן תמיד היו אחרי רודפות ואני אותן לקחתי לרקיע אך מאז שבאת השתנו העובדות שבית ספא את עשית לי במפתיע למולך אני אבוד שוכח מה קורה לי לצידך מוכן למות להיות איך שווה לי בשבילך אני כותב בלילה מנגינות ולומד מילים יפות כדי להגיד לך לפעמים אני כבר עושה שטויות כי הנפש לא יודעת מה עובר בך אם תתני לי צ´אנס אז נתחיל לחיות כי אצלי הלב שלך הוא לא אורח למולך אני אבוד שוכח מה קורה לי לצידך מוכן למות להיות איך שווה לי למולך אני אבוד שוכח מה קורה לי לצידך מוכן למות להיות איך שווה לי

המשך....

9. מושיק עפיה {הימים שאהבנו} אם את עוד אוהבת אם את עוד זוכרת אם את לבדך ילדה אם את יש בך אהבה באתי עד לכאן לבקש סליחה אם את יש בך אהבה כח לא יהיה בי לשכוח את חייבת לסלוח את תשובי אליי כמו אז בימים שאהבנו זה לזו אז נשבענו שלנצח נאהב אם את יש בך אהבה אם את עוד אוהבת אם את עוד זוכרת אם את עוד שלי ילדה תני רק רמז שאת כאן שאת מוכנה לחזור אלי תני רק רמז שאת כאן כח לא יהיה בי לשכוח את חייבת לסלוח את תשובי אליי כמו אז בימים שאהבנו זה לזו אז נשבענו שלנצח נאהב אם את יש בך אהבה טוב חברים פעם הבאה אני ישים את הדיסק מתוך חלומותיי לבינתיים תהנו מהדיסק הזה....חולה על כולם... *****רותם*****

למעלה