ליידי באג- צריכה עזרה
אז ככה. ביום שני הולכים לעשות אצלנו מנגל... רגיל. אני רוצה לראשונה לעשות מנגל טבעוני. (לפני ששמים את כל הגופות)
הסתכלתי בבלוג שלך לגבי שיפודי ירקות. (בלי טופו)
השאלה היא כמה לקנות? יש 9 סועדים שאחת מהם (אני) טבעונית והשניה צמחונית. לא יודעת כמה או אם בכלל יאכלו את זה השאר.
אז.. לפי המנגל הטבעוני שלך-1- כמה קישואים לקנות?/בצל סגול/עגבניות שרי/פטריות שמפניון (ואני רוצה להוסיף פלפל אדום.)
2- כמה שמ"ז לשים/שיני שום /עלי טימין/סילאן? (למרינדה)
3- איך חותכים בצל שיתאים להכנסת שיפוד וכנ"ל לגבי פלפל אדום?
4- האם חובה להשרות את הכל לפני הצליה במנגל?
אשמח לעזרתך. אני מתה מפחד... כי זו פעם ראשונה שלי בהכנה וגם ישר להגיש בלי שאדע לפני איזה טעם יש לזה.
תודה
אז ככה. ביום שני הולכים לעשות אצלנו מנגל... רגיל. אני רוצה לראשונה לעשות מנגל טבעוני. (לפני ששמים את כל הגופות)
הסתכלתי בבלוג שלך לגבי שיפודי ירקות. (בלי טופו)
השאלה היא כמה לקנות? יש 9 סועדים שאחת מהם (אני) טבעונית והשניה צמחונית. לא יודעת כמה או אם בכלל יאכלו את זה השאר.
אז.. לפי המנגל הטבעוני שלך-1- כמה קישואים לקנות?/בצל סגול/עגבניות שרי/פטריות שמפניון (ואני רוצה להוסיף פלפל אדום.)
2- כמה שמ"ז לשים/שיני שום /עלי טימין/סילאן? (למרינדה)
3- איך חותכים בצל שיתאים להכנסת שיפוד וכנ"ל לגבי פלפל אדום?
4- האם חובה להשרות את הכל לפני הצליה במנגל?
אשמח לעזרתך. אני מתה מפחד... כי זו פעם ראשונה שלי בהכנה וגם ישר להגיש בלי שאדע לפני איזה טעם יש לזה.

תודה
