ליידי בחוץ וזונה במיטה

למה זונה?

למה לא פשוט סקסית.....ויודעת מה היא עושה! בעיני אישה אמיתית היא מכלול שלם של נשים ...... יש הרבה שירים על זה... איך השיר הזה של אלניס מוריסט.....

בדיוק.. לדעתי,הכוונה היא באישה שמרגישה בנוח עם הגוף .. מרגישה מינית ומשוחררת.. מנגד,יודעת להתנגד עפ"י כל הכללים "המקובלים" .. כשחושבים על זה .. המשפט בכלל לא מטומטם..

Vdrums

New member
מטומטם בניסוח.

לזונה יש משמעות מסויימת ולא ממש חיובית ולכן המשפט נשמע גרוע בכל סיטואציה.

אוקיי אולי הייתי משנה את הניסוח ...

אבל מה אתם אומרים על משמעות המשפט? לדעתי, החברה מצפה מאיתנו להתנהג בצורה מסויימת. המשפט הזה מדגיש את הניגוד בין "אנחנו" ל "עולם". מצד אחד,לכולנו יש יצרים ותאוות. מצד שני,עלינו להתנהג לפי כללים מסויימים שהחברה מכתיבה לנו. המשפט מראה עד כמה האישה היא עוצמתית וחכמה. היא יודעת להיכנע(אולי זו לא המילה הנכונה כי אנחנו בעצם לא נכנעות לכלום ..) ליצריה ויחד עם זאת מתנהגת "לפי הכללים". מה אתם אומרים ?! האם הבחורים באמת מצפים שנתנהג בצורה הזאת ? שנהיה עדינות בחוץ חייתיות במיטה ? האם יוזמה מבריחה ?

magenta73

New member
אני רואה את זה כמוך

אבל לא רואה את זה כמשהו חיובי. למה עלינו להתנהג לפי כללים מסוימים שהחברה מכתיבה? למה זה בסדר להיות חמה וסקסית אך ורק במיטה ולא כלפי חוץ? וכן, להיכנע זו המילה הנכונה שמראה לך כמה כל העסק הזה אבסורדי. אנחנו צריכות להקטין את עצמנו, רצונותינו, מחשבותינו וכן הלאה בשביל חס וחלילה לא להפר את האיזון הדק שקיים בסדר העולמי. ואין מה לעשות, יש גברים שיבהלו או לא יראו בעיין יפה אישה שבטוחה ומנפנפת במיניות שלה כי זה לא יאה ולא נאה, ואם היא ככה איתי היא ככה עם כולם. הם רוצים אותנו חסודה מבחוץ וחית מין קטנה במיטה, לבד, שרק הם יהנו מ"הפירות האסורים". זה במקרה קשור פה רק לנשים, אבל זה נכון להרבה דברים, איך החברה הכביכול חופשית ודמוקרטית שלנו, עם כלכלתה הקפיטליסטית, מוכרת לנו אילוזיית חופש עם הרבה מאוד מחסומים.

magenta73

New member
סליחה?

זה שזה הרוב לא אומר שזה הכלל. זה שזאת ההסכמה הכללית כרגע, לא אומר שלא ניתן לשנותה. הדרך לשנות היא להעז, לפרוץ גבולות. בלי אלו שהעזו, בכל תחום, היינו נשארים בתקופת ימי הביניים. אבל השקפת עולם כזו, שאומרת, אני מראש מרימה ידיים, רק משמרת את הסטטוס-קוו.

התמודדות = קבלה?

נכון זה מה יש ועם זה נתמודד. אבל התמודדות יכולה להתבטא גם ביציאה נגד הדברים שאני לא מאמינה בהם ושהחברה מנסה להכתיב לי

Vdrums

New member
לא מעניין מה החברה רוצה או מנסה

להכתיב. המשפט הזה מתקשר לי עם אנשים שרוצים בתולה בחוץ ולא בתולה במיטה. אשה היא סקסית מטבעה, כל אחת והמידה שזה מוחצן אצלה. המשפט הזה מזכיר לי את האנשים שמסתכלים על נשים עם לבוש מסויים אבל שחברה שלהם תלבש אותו? חס וחלילה מה היא שרלילה? גועל נפש.

תומר,יש משהו בדברייך ..

המון פעמים אנחנו שומעים גברים מדברים בצורה שונה כשזה נוגע לאחיות שלהם. כי ככה זה.בגלל זה המשפט שכתבתי כל כך נכון .

למעלה