ליידי גאגא מעומדת ל3 פרסים MTV יפן להצביע!!!!
מ מיקה2008 New member 17/5/11 #2 ../images/Emo251.gif וקטגוריות הן ../images/Emo251.gif BEST FEMALE VIDEO BEST VIDEO OF THE YEAR BEST DANCE VIDEO
../images/Emo251.gif וקטגוריות הן ../images/Emo251.gif BEST FEMALE VIDEO BEST VIDEO OF THE YEAR BEST DANCE VIDEO
N Nens333 New member 17/5/11 #4 נראה לי שהצבעתי... הכל רשום שם או ביםנית או בריבועים מוזרים... מקווה שמה שלחצתי עליו זה הצבעה ולא הורדת וירוס שטני והרסני
נראה לי שהצבעתי... הכל רשום שם או ביםנית או בריבועים מוזרים... מקווה שמה שלחצתי עליו זה הצבעה ולא הורדת וירוס שטני והרסני
U UnderTHE Bridge New member 17/5/11 #6 הצבעתי למקרה שמישהו צריך עזרה, אני קורא ומדבר יפנית שוטף (הו יה אני מגניב) בכל מקרה- 投票 (טויו) זה להצביע, זה הכפתור היחיד שאתם בערך יכולים ללחוץ שם אז אין יותר מדי מה להתבלבל
הצבעתי למקרה שמישהו צריך עזרה, אני קורא ומדבר יפנית שוטף (הו יה אני מגניב) בכל מקרה- 投票 (טויו) זה להצביע, זה הכפתור היחיד שאתם בערך יכולים ללחוץ שם אז אין יותר מדי מה להתבלבל
U UnderTHE Bridge New member 17/5/11 #8 כחלק מהיותי ילד כאפות פרוגרסיב, ראיתי אנימות חלק נרחב מחיי וגם למדתי באינטרנט וכל מיני, וזה...פשוט נקלט כזה
כחלק מהיותי ילד כאפות פרוגרסיב, ראיתי אנימות חלק נרחב מחיי וגם למדתי באינטרנט וכל מיני, וזה...פשוט נקלט כזה
T taroboy New member 19/5/11 #13 אתה מנושל ברגע זה מהירושה,אנימה!?! אף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים בזה...
U UnderTHE Bridge New member 19/5/11 #14 אנימה זה נהדר ../images/Emo7.gif זה כאילו אפשר לראות תוכניות מפגרות במסווה של 'אני מתוחכם ואינטליגנט'. לא נו, זה באמת יפה ואני לא יודע מה התכוונת להוריש לי, אבל אני רוצה את זה בחזרה
אנימה זה נהדר ../images/Emo7.gif זה כאילו אפשר לראות תוכניות מפגרות במסווה של 'אני מתוחכם ואינטליגנט'. לא נו, זה באמת יפה ואני לא יודע מה התכוונת להוריש לי, אבל אני רוצה את זה בחזרה
T taroboy New member 20/5/11 #17 אני לוקח בחזרה את אוסף הנעלי עקב שלי,לא תקבל. חחח והרגת אותי "אני מתוחכם ואינטליגנט "
ב בכוונה בלי כינוי New member 17/5/11 #10 ../images/Emo45.gif הצבעתי עכשיו נשאר לחפש איפה יהיה אפשר לראות באינטרנט את הטקס.
U UnderTHE Bridge New member 19/5/11 #15 נצ"לשוש ~ Most powerful celebrities בראש רשימת 100 המפורסמים המשפיעים ביותר מככבת לא אחרת מאשר מלכת העולם הבלתי מעורערת - גאגא http://www.forbes.com/wealth/celebrities האמת שלא שמעתי על הרשימה הזאת מימיי, אבל יש שם אנשים חשובים אז זה בטח משהו טוב ^^"
נצ"לשוש ~ Most powerful celebrities בראש רשימת 100 המפורסמים המשפיעים ביותר מככבת לא אחרת מאשר מלכת העולם הבלתי מעורערת - גאגא http://www.forbes.com/wealth/celebrities האמת שלא שמעתי על הרשימה הזאת מימיי, אבל יש שם אנשים חשובים אז זה בטח משהו טוב ^^"
B Broken Butterfly New member 19/5/11 #16 ../images/Emo45.gif יפה שהיא מקום ראשון..ועוד עברה את אופרה ווינפרי