ליידי גאגא רוכשת את המסמכים הרפואיים של מייקל

Golden crown

New member
ליידי גאגא רוכשת את המסמכים הרפואיים של מייקל

ליידי גאגא מתכוונת לשלם 2 מיליון דולר עבור צילומי פציעתו של מייקל בצילומי פרסומת לפפסי ב-1984.

במסמכים מפורטת פציעתו של מייקל. מייקל כזכור נפצע במהלך צילומי פרסומת כשזיקוק הבעיר את שערו וגרם לראשו לעלות באש. התאונה גרמה לו לכוויות קשות שהובילו לניתוחים רבים.

התאונה היוותה נקודת מפנה בחייו של מייקל וככל הנראה הובילה להתמכרותו למשככי כאבים ולניתוחים פלסטיים.

התיק הרפואי של מייקל הכולל תמונות של הכוויות מוצע כעת למכירה פומבית. המוכר הוא נהג אמבולנס שמצא את התיק באשפה.

nikita5s1

New member
נשמע מוזר מאוד שנמצא באשפה

יותר הגיוני שנגנב.
בכל מקרה העובדה שנותרה קרחת בעקבות המקרה היא דיי מדהימה. אני מבינה שבשלב מאוחר יותר הוא כבר לבש פיאות עם שיער חלק, אבל בתקופה של רע ומסוכן היה לו שיער מתולתל ארוך שבחיים לא הייתי מנחשת שיש לו קרחת מתחת. אני מקווה שהסיבה שהיא רוכשת את זה היא כדי להראות שהוא היה אנושי וממה הכל נבע. למיטב זכרוני היא העריצה אותו

nikita5s1

New member
נשמע מוזר מאוד שנמצא באשפה

יותר הגיוני שנגנב.
בכל מקרה העובדה שנותרה קרחת בעקבות המקרה היא דיי מדהימה. אני מבינה שבשלב מאוחר יותר הוא כבר לבש פיאות עם שיער חלק, אבל בתקופה של רע ומסוכן היה לו שיער מתולתל ארוך שבחיים לא הייתי מנחשת שיש לו קרחת מתחת. אני מקווה שהסיבה שהיא רוכשת את זה היא כדי להראות שהוא היה אנושי וממה הכל נבע. למיטב זכרוני היא העריצה אותו

Golden crown

New member
היא רוכשת את זה כי יש לה אובססיה לחפצים שלו

במכירה הפומבית האחרונה של ג'וליאנס היא קנתה את רוב החפצים שלו, ודובר על זה שהיא מתכננת לפתוח מחדש את נוורלד לקהל.
באותה הזדמנות שסיפרה שהיא מתכננת לקנות את המסמכים, היא אמרה שהחפצים של מייקל נותנים לה השראה, ושהיא תמיד לובשת את הבגדים שלו כשהיא כותבת שיר.
בקשר לתאונה- למייקל נגרמו כוויות חמורות וצלקות שדרשו ניתוחים פלסטיים. אותו מקרה לא הוביל לכך שהייתה לו קרחת. במהלך סבב ההופעות Bad ו Dangerous זה היה השיער הטבעי של מייקל. בשנת 95 מייקל החל לחבוש פאות קצרות בעקבות התקרחות. התקשורת הוכיחה זאת בעזרת תצלומי קלוז אפ שהראו מייק אפ שנמרח על מצחו במטרה לטשטש את החיבור לקרקפת, ואת השיער האמתי לצד פאות הראש.

למעלה