Master Stav
New member
לייד הבשר .....כרוב כבוש של אלופים
אין כמו שורה של צנצנות עם חמוצים ביתים לפתוח כול ארוחה בכיף ..... על החלון במטבח אצלי עומדות היום 4 צנצנות מימין לשמאל: לימון, תערובת , לפת, כרוב בנוסח הונגרי מאחר ובבלוג ניתן למצוא את המתכונים לכול החמוצים מעט הכרוב הכבוש אז הנה הוא לפניכם : החומרים הדרושים : 1 כרוב ירוק חתוך לרצועות לא דק !!! 1 כוס חומץ הדרים 5 גזרים חתוכים למקלות 3 כוסות מים רותחים 6 כפיות מלח רבע כוס שמן קנולה 6 גבעולי סלרי קצוצים דק ( צריך לקלף את השערות של הגבעולים ) את כול עלי הסלרי כפי שהם קרועים ביד 2 לימונים אופן ההכנה : בפיילה ( למי שלא מכיר ...קערה גדולה מאד (-: ) מערבבים את הכרוב עלי הסלרי את הגזר ואת גבעולי הסלרי הקצוצים , מוסיפים את המיץ משני הלימונים בחצי כוס מים רותחים ממסים את המלח מערבבים היטב היטב עם השמן והחומץ יוצקים מעל לכרוב שלנו ... עכשיו שימו לב !!! את המתכון הזה עושים בידיים דירבעלק לערבב כמו איזה שף ממסעדה פלצנית פה מדובר במאכל הונגרי עם כבוד !!! ובשביל כבוד צריך לעבוד .... את התערובת שלנו עם הנוזלים מערבבים עם הידיים סוחטים לשים כאילו אין מחר , מועכים את הכרוב והסלרי בערך כמו שהיתם לשים בצק לעוגה מושקעת . עכשיו מכניסים הכול אל תוך צנצנת דוחסים היטב ומניחים לזה לפחות לשעתיים ....וזה מוכן ביום המחרת לאחר שזה שהה איזה 12 שעות במקרר ....בכלל מדובר במעדן ש.....צריך להכין הרבה ממנו ....אגב תזונאים טוענים שבתערובת המדוברת יש הרבה מאד חיידקים פרוביוטים למעשה הרבה יותר מכול אותם תכשירים שמוכרים לנו תשתמשו שבועיים ....תרגישו בהבדל ....חברה עזבו אתכם משטויות ...פשוט תטעמו ....אתם בוודאות תרגישו בהבדל .... שיהיה בתיאבון
אין כמו שורה של צנצנות עם חמוצים ביתים לפתוח כול ארוחה בכיף ..... על החלון במטבח אצלי עומדות היום 4 צנצנות מימין לשמאל: לימון, תערובת , לפת, כרוב בנוסח הונגרי מאחר ובבלוג ניתן למצוא את המתכונים לכול החמוצים מעט הכרוב הכבוש אז הנה הוא לפניכם : החומרים הדרושים : 1 כרוב ירוק חתוך לרצועות לא דק !!! 1 כוס חומץ הדרים 5 גזרים חתוכים למקלות 3 כוסות מים רותחים 6 כפיות מלח רבע כוס שמן קנולה 6 גבעולי סלרי קצוצים דק ( צריך לקלף את השערות של הגבעולים ) את כול עלי הסלרי כפי שהם קרועים ביד 2 לימונים אופן ההכנה : בפיילה ( למי שלא מכיר ...קערה גדולה מאד (-: ) מערבבים את הכרוב עלי הסלרי את הגזר ואת גבעולי הסלרי הקצוצים , מוסיפים את המיץ משני הלימונים בחצי כוס מים רותחים ממסים את המלח מערבבים היטב היטב עם השמן והחומץ יוצקים מעל לכרוב שלנו ... עכשיו שימו לב !!! את המתכון הזה עושים בידיים דירבעלק לערבב כמו איזה שף ממסעדה פלצנית פה מדובר במאכל הונגרי עם כבוד !!! ובשביל כבוד צריך לעבוד .... את התערובת שלנו עם הנוזלים מערבבים עם הידיים סוחטים לשים כאילו אין מחר , מועכים את הכרוב והסלרי בערך כמו שהיתם לשים בצק לעוגה מושקעת . עכשיו מכניסים הכול אל תוך צנצנת דוחסים היטב ומניחים לזה לפחות לשעתיים ....וזה מוכן ביום המחרת לאחר שזה שהה איזה 12 שעות במקרר ....בכלל מדובר במעדן ש.....צריך להכין הרבה ממנו ....אגב תזונאים טוענים שבתערובת המדוברת יש הרבה מאד חיידקים פרוביוטים למעשה הרבה יותר מכול אותם תכשירים שמוכרים לנו תשתמשו שבועיים ....תרגישו בהבדל ....חברה עזבו אתכם משטויות ...פשוט תטעמו ....אתם בוודאות תרגישו בהבדל .... שיהיה בתיאבון