לייזר אסתטיקס/קוסמטיקס-
הגעתי ללייזר אסתטיקס/קוסמטיקס דרך עמיתה לעבודה שהמליצה לי עליהם, היא עשתה אצלם טיפולים לפני 10 שנים, היא הייתה מרוצה מהתוצאות אך לא חשבתי על פרט אחד חשוב לפני שהתחייבתי אליהם- היחס, היחס ללקוחה השתנה כנראה מאז ה-10 שנים שחלפו.
כאשר נפגשתי עם דורון- מנהל העסק לפני החתימה על התחייבות דורון היה הבן-אדם הכי נחמד שקיים!!!!
ישב איתי בסבלנות , הסביר לי כל דבר , היה אדיב, חייכן ובקיצור כל מה שהוא לא עכשיו!!!!
כיום המציאות שונה:
אין מענה טלפוני במכון, קביעת התורים נעשת אך ורק ע"י השארת הודעה באתר ואז בחורה בשם ציפי חוזרת אלי אחרי שבועיים לפחות.
דבר נוסף, לפני ששילמתי דורון אמר שהם עובדים כל השבוע כולל שישי- וזה משהו שהיה חשוב לי מכיוון שאני עובדת ולומדת.
שלושת הטיפולים הראשונים אכן נקבעו ליום שישי כרצוני.
ציפי חזרה אלי לאחר שהשארתי הודעה באתר לקביעת תורים וביקשתי יום שישי כרגיל היא אמרה שזה לא אפשרי מכיוון שאני לא חיילת.
אמרתי לה שאף אחד לא אמר לי דבר על כך אף פעם ושכל הטיפולים שלי עד כה היו ביום שישי, היא אמרה שזה "על בסיס מקום פנוי"
ואני תוהה... מדוע דורון לא טרח לציין זאת בפניי לפני ששילמתי לו כסף???????
מפה לשם , ציפי אמרה לי לדבר על כך עם דורון.
התקשרתי לדורון הסברתי לו את המצב וכל מה שחטפתי זה שרשרת של צעקות דוחות, מגעילות ושפלות, פשוט בושה למנהל עסק להתנהג ככה ללקוחה.
אני לא חושבת שאני מלכה ומגיע לי הכל אבל יחס אנושי זה משהו בסיסי...
אז נכון אולי בנתיים אני מרוצה מהתוצאות אבל תאמינו לי בנות שתוצאות זה לא הכל.. היחס, הדרך והשרות חשובים לא פחות.
ובדיעבד- אם הייתי יודעת שאני אקבל יחס כזה לא הייתי נרשמת לשם.
אגב דורון צעק עלי כמה פעמים בטלפון לא פעם אחת ולא פעמיים.
אני לא לקוחה בעייתי ואף פעם לא נכנסתי לעימותים כאלה בשום מקום.
אני נורא נורא מאוכזבת מהיחס והשרות של העסק הזה.
וחשוב לי שאתן, הבנות החכמות מביניכן שקוראות ביקורות לפני שהן מחפשות מקום להסרת שיער, תקראו את כל מה שכתוב פה, תפנימו ותזהרו!
אני לא ממליצה לאף אחת להתחיל טיפולים להסרת שיער בלייזר אסתטיקס (אני מדברת על הסניף בהרצליה) ,