לייזר במפשעה

לייזר במפשעה

האם זה מסוכן?באיזה אזור בדיוק באזור המפשעה זה נחשב לבטוח יחסית ובאיזה לא? אני אודה על תשובה מהירה כיון שיש לי תור ללייזר אוטוטו...

מטרת פורום רפואה אסתטית

שלום לך, בפורום זה, דנים על ניתוחים פלסטיים אסתטיים כגון ניתוחי חזה, ניתוחי פנים וניתוחי גוף (מתיחת בטן, שאיבת שומן), טיפולים אסתטיים לפנים (כגון הזרקות חומרי מילוי, בוטוקס), הורדת שומות (נקודות חן). אמליץ לך לפנות לפורום בנושא הסרת שיער. בהצלחה.

gali1987

New member
לייזר במפשעה

אני בעצמי עכשיו באמצע טיפול של הסרת לייזר במפשעה. כששאלו אותי איפה אני רוצה להוריד המליצו לי לא לגעת באזור השפתיים זה אזור נורא רגיש. אני דווקא באזור הזה התכונתי לעשות לייזר כי זה האזור שלי הכי קשה לגלח בו,אם לא היו עושים לי מחיר כ"כ פינאטס לא הייתי עושה לייזר במפשעה שלא כולל שפתיים.

gali1987

New member
שאר האזורים-לייזר במפשעה

תיראי,אני לא יכולה לכתוב במילים אבל צירפתי לך תמונה וסימנתי לך את האזורים שהם בטוחים לגמרי בצבע צהוב האזורים המותרים ובצבע אדום האזור הממש רגיש ולא מומלץ ללייזר. באזור השפתיים כבר עדיף לגלח מאשר לייזר תשתמשי בסכינים חד פעמיות וסטריליות.. ותהיי ממש עדינה עם עצמך כי זה אזור סופר רגיש. יש בנות שיש להן גם שיער בחיבור עם הישבן,לי מורידים שם בלייזר בלי בעיה..אמרת שאת בדרך לטיפול,זה טיפול ראשון שלך? באיזה מקום את עושה? כאילו מה השם של החברה?

הי...

קודם כל תודה:) האמת,גם ככה לא התכוונתי להוריד בלייזר באזור האדום. זה באמת לא נשמע סימפטי במיוחד... זה טיפול ראשון שלי באזור המפשעה. בבית השחי אני בטיפולים מתקדמים וברגלים גם כן כבר התחלתי. אני לא יודעת אם אפשר לפרסם את שם החברה שאצלה אני עושה...

ronngr

New member
גם אני

הי גלי גם אני רוצה לראות את ... שלך לאחר הטיפול

gali1987

New member
אף אחד לא ראה

את ה....שלי לאחר טיפול,לא נראה לי שאני אחשוף איברים אינטימיים אני מדברת על בית השחי,בטן,ופס חזה. קודם כל אני צריכה לסיים טיפול. אני אשקול גם את זה אוקי?

gali1987

New member
תמונות לאחר טיפול

כל מי שהגיב שהוא רוצה לראות את התוצאות לאחר טיפול עוד כמה ימים אני צריכה ללכת לטיפול,אחרי החג.. אז אני אצלם ואשלח לכם. אבל זה לא באזורים האינטימיים. יכול להיות שאני כן אשלח,אני צריכה לשקול את זה.

you4me

New member
פורום להסרת שיער

כנסי לקישור ותקבלי את כל התשובות

למעלה