לייזר כפתרון לאקנה?

קמע

New member
לייזר כפתרון לאקנה?

האם הטיפול בלייזר יכול להביא לפתרון סופי לאקנה? ואם כן... איפה הכי מומלץ לעבור טיפול כזה? ברור לי שהמלצה או עיצה אינה שקולה לאבחון של רופא מומחה... אבל בכל זאת, חשובה לי דיעה שניה. תודה רבה.

Dr Yaniv

New member
הטיפול בלייזר= פתרון מלא לאקנה?

לא פתרון כזה ייתכן ע"י רו-אקוטאן בברכה ד"ר יניב

קמע

New member
אני נוטלת רואקיוטן

כבר שלוש שנים (בשנה האחרונה, שני כדורים בשבוע). ידוע לי שזו תקופה ארוכה מהמומלץ ושהמינון עלול לזרז תופעות לוואי מסויימות, אך התרופה אינה עוזרת לי ואני נאלצת לפנות לשיטות אחרת לריפוי הבעיה לפני שיצוצו בעיות נוספות. אם הלייזר לא יפתור את הבעיה, מה עוד אתה ממליץ? תודה.

Dr Yaniv

New member
רואקוטאן

כדי לפתור הבעייה יש לקחת מינון מלא ולא חלקי כמו שאת עושה מעבר לזה יש להיבדק אישית ולהתאים טיפול אצל מומחה ולא ניתן בפורום לעשות יותר בברכה ד"ר יניב

tevagil

New member
CURELIGHT

הטיפול באקנה לא נעשה בד"כ בלייזר אלא במנורות כחולות באורך גל של 415 ננומטר אשר מבקע את חיידק האקנה. אורך הגל איננו בתחום אולטרה סגול ואינו גורם לשיזוף/ סרטן או בעיה אחרת. בישראל יש חברה בשם קיורלייט אשר מייצרת ומשווקת את המנורות האלה. יש לה כבר כמה מרפאות בארץ. הטיפול נמצא יעיל ומאושר ע"י משרדי הבריאות בישראל וארצות הברית. הטיפול לא כואב (רק קצת לארנק) ואין לו תופעות לוואי. מצורף קישור לאתר החברה, ואני מציע לך לנסות את הטיפול אצלם. ברצוני להבהיר שאין לי כל נגיעה עיסקית אליהם ואינני מרויח דבר מהעיצה.

למעלה