לייזר פלויד

edlessme

New member
לייזר פלויד

מישהוא פעם היה בהופעה כזאת? (יעני.. .שיש את המוזיקה של פינק פלויד ומקרינים כל מיני דברים עם לייזרים...)

בינג

New member
תמיד רציתי לדעת מה זה בדיוק ../images/Emo13.gif

תודה לעונים

edlessme

New member
...

בעיקרון זה מישהוא שם איזה דיסק של הפ"פ (בד"כ הצד האפל של הירח), ואז יש מעיין מופע שבו לייזרים יוצרים צורות על גבי מסך מסויים. למשל כשאני הייתי באחד בארה"ב אז אבא שלי גרר אותי לאחד (הייתי בן 12, מה לי ולפינק פלויד אז...) והאמת היא שכל מה שאני זוכר זה שבמאני אז היה צורה של מטבעות והמכונות האלה של קופאיות (ברח לי השם), וכל זה היה במעיין פלאנטריום מממממממששש קטן

לא. זה מופע לייזרים עם פס קול

המורכב ממוסיקה של הפלויד. אולי בגלל הקשר ה"חללי" של המוסיקה שלהם. דברים כאלו פופולריים בארה"ב, כבר שנים רבות. דווקא חבל שאין כאן...
שמא נשכנע את הפלנטריום ברמת אביב? ... יש גם בחיפה משהו, לא?

GingerBread Man

New member
2 דברים בנוגע ללייזר פלויד

1. כששליחי הבלוז עשו מחווה לפינק פלויד הם השתמשו בלייזרים, כדי ליצור את החומה ואת הכתובת של פינק פלויד דה וול בפונט המקורי, וגם שטרות של כסף ושעונים בשירים המתאימים. 2. באחד הפרקים של That 70's Show (תכנית ענקית אגב) אריק רצה ללכת להופעת לייזר פלויד. יכול להיות שזה היה עם הלהקה המקורית, אבל לא נראה לי. יום טוב, בכל מקרה.

pink flower

New member
כן ... אני

אני דווקא הייתי באירוע כזה בארץ לפני שנתיים לערך איפשהו בין רחובות לאשדוד והיה מדהים. מקום פתוח מלא מזרונים מפוזרים על החול ים של מדורות ובמרכז מסך די גדול ומערכת סטריאו לא פראיירית הם הקרינו בערך כל יצירה של פלויד כולל ההופעה בפומפיי. השתיה הייתה חינם והאוירה הייתה מחשמלת

edlessme

New member
או יפה...

עכשיו... שמעת שם על משקפיים מיוחדים משהוא שאמורים לתת לליזרים מימד שלישי?

למעלה