ליייייייי

זונה...

זה היה הכרחי? חוסע, כמו שאת אומרת לא להראות אהבה... תראי איך את מתנהגת בקטעים שאת עצבנית קצת עם הדר.. לדוגמא...
ורן- אתה הכי חמוד! אל תיתן לאנשים קשים לדכא אותך

זה בסדר ...

כבר למדתי לא להגיב לאנשים מהסוג שלה.. ורן- מקסימום תפתח שירשור חדש.. ומשום מה זה תמיד עושה לי שזה מגיע לדף "ארור" או משו כזה ואני לא יכולה לשמוע...=/ וניצן- אני אוהבת אותך...+ חלמתי עליך...+יש מישהי ב"פרדייז הוטל" שדומה לך!!!!

כן זה כה גזעי....=)

אני כבר התמכרתיי....אין לילה שאני לא הולכת לישון בלי התוכנית הזאת.. בעצם יש...אבל לא נורא. קיצר...אני כבר יודעת מי ינצח אבל אני לא אגייידדד ומי דומה לך? הולי...היא הכי מזכירה לי אותך

בטח שיש קשר... אתן כאלו שחורות

ומעגניבות... תמיד אני רואה אותה וחושבת עליך.. =) אגב- איך אני יודעת? כי זה שודר ב- yes (אין לי) אבל לחברה שלי יש...והיא ראתה וסיפרה לי... להגיד לך מי יזכה? אגב- אני כ"כ אבל כ"כ שונאת את איימי זאק וטוני!!!!!!!!! אויייי ג-ו-ע-ל-!!!!! שטוני תמות עם השרירים המזוייפים שלה...היא כולה קבב... ואיימי חרטבונה שתזדיין...וזאק סתם חתיך אבל מניאק !!!!!!!! >:( אמריקקים זונות!

היא כה מגעילההההה

איחחח עם העיניים האלה שלה ובעעע כולם שם מגעילים!! אשכרה אמריקאים... אין שם מישהו אחד נחמד! אמנדה די בסר נראה לי... והעיפו אותה נכון?

בלה בלה שיר בלה בלה בלה

בלה בלה בלה בלה שיר בלה בלה שיר בלה בלה בלה בלה בלה שיר בלה בלה בלה שיר בלה בלה שיר בלה בלה בלה בלה בלה בלה שיר בלה בלה בלה בלה שיר בלה בלה בלה בלה שיר בלה בל בלה שיר בלה בלה בלה בלה שיר בלה בלה בלה שיר בלה שיר בלה

למעלה