כן.
דג בקארי ליים וקוקוס: כפית זרעי שומר (קלויים במחבת יבשה עד שמתקבלת ארומה) 6 שיני שום כתושות 5 כפות ג'ינג'ר קצוץ 3 צ'ילי קצוצים (אם רוצים חריפות מופחתת-מסלקים את גרגירי הצ'ילי) 6 עלי כפיר ליים 2 כפיות מישחת שרימפס 100 מ"ל שמן סומסום 2 בצלים אדומים בינוניים, קצוצים 1.2 ק"ג פילה דג, נתח עבה, חתוך בעובי 3 ס"מ 600 מ"ל חלב קוקוס 4 כפות רוטב דגים אסייתי. מעבדים במעבד מזון, את כל ששת המרכיבים הראשונים של המתכון עם חצי מכמות השמן, עד שמתקבלת מישחה. מחממים את יתרת השמן במחבת, מוסיפים את הבצל, מטגנים כשתי דקות, מוסיפים את הדג, מטגנים דקה, הופכים את הדג, מטגנים דקה נוספת ומוציאים את הדג והבצל לכלי. מחממים שוב את אותה המחבת ומוסיפים את המישחה שיצרנו במעבד המזון. מערבבים למשך דקה, מחזירים למחבת את הדג והבצל, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רוטב הדגים ומבשלים כחמש דקות. לרוטב כוסברה ספל עלי כוסברה ספל עלי נענע ספל עלי בזיל חצי ספל בצל ירוק (רק החלק הלבן) 2 כפיות גרידת ליים ספל שמן זית (לא חובה שמן זית, אפשר שמן אחר מועדף) טוחנים הכל במעבד מזון. לפני ההגשה מזלפים מהרוטב על הקארי. וגם זה: לקרם: כפית גרידת ליים שלושת רבעי ספל מיץ ליים 165 גר' אבקת סוכר חצי ספל שמנת כפית תמצית וניל 5 ביצים מערבבים את הגרידה עם מיץ הליים ואבקת הסוכר. מוסיפים שמנת ווניל. מוסיפים את הביצים, אחת אחת ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת לתוך כוסות וודקה, או טקילה (כאלה שישרדו חום של 180 מעלות) או לכלי שקוף אחר, עמיד חום. יוצקים את התערובת עד חצי הגובה של הכלי. אופים ב 180 מעלות כעשרים דקות. מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור. כשהקרם קר לחלוטין מכינים את הג'לי: 110 גר' אבקת סוכר גרידת ליים (מעט) ספל מיץ ליים ספל מים 20 גר' אבקת ג'לטין. מערבבים את אבקת הסוכר, מיץ הליים והמים בסיר, על להבה נמוכה, עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין. מערבבים היטב ומסננים. מצננים היטב ויוצקים לתוך הספלים, מעל שיכבת קרם הליים. מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב. וגם זה: מולים בנוזל ליים חריף: 2 ק"ג מולים כף שמן ירקות כף ג'ינג'ר קצוץ 2 שיני שום קצוץ חצי ספל יין אורז מיץ וגרידה מליים אחד כפית תמרהינדי כפית מישחת צ'ילי חצי ספל נוזל דגים עלי בזיליקום קצוצים 2 עלי כפיר ליים קצוצים כף קורנפלור כף מים מעט סויה מחממים היטב את השמן בסיר גדול. מוסיפים ג'ינג'ר ושום ומאדים עד שמתקבלת ארומה. מוסיפים יין אורז ומצמצמים בחצי. מוסיפים צ'ילי, נוזל דגים, מיץ ליים וגרידה, תמרהינדי, בזיל, עלי כפיר ליים ומצמצמים מעט. מוהלים קורנפלור במים ומוסיפים לנוזל הרותח. מתבלים במעט סויה. מוסיפים את המולים, מכסים את הסיר ומבשלים כשלש עד חמש דקות. אני מוכרחה לצאת מהבית. אם זה לא זה מבחינתך, אצרף מתכונים נוספים מאוחר יותר.