ליין גייז חצי מעולה שהייתי בו אתמול
אז אתמול, יום רביעי בשבוע, משנה תורן מגיע לאסוף אותי ואנחנו נוסעים לשאדאו. אתם מכירים את זה אם אני לא טועה. הערב התחיל בחצי פאניקה כשנכנסו למועדון וגילינו שהיינו שם כמעט לבד. משום מה כל החבר´ה החליטו להגיע בבום חצי שעה אחרינו. טוב, במסגרת "לדרדר את מ.תורן" התחלנו את הערב באלכוהול. עוד בטרם סיימנו את היין (אני) והוודקה (הוא) המועדון כבר היה מפוצץ עד אפס מקום ואנחנו החלטנו שזה הזמן ללמד את כל ההומואים איך באמת צריך לרקוד. תורן חג במעגלים, אני קפצתי מעלה ומטה ולימדנו את כולם מאיפה משתין הדג. עד שנגמרו הסיגריות. הזוועה! מייד שמתי פעמיי לפיצוצייה הסמוכה והשארתי את תורן לשמור על הפוטנציאלים. בכניסה עצר אותי השומר והסביר לי שאסור לצאת עד השעה 1:30 בבוקר. מה אסור לצאת? קפצתי עליו. אתה יכול לצאת אבל אז תצטרך לשלם כשתחזור. אין שום בעייה. הסברתי לו. אני הולך לקנות סיגריות וחוזר. אתה יכול לא לתת לי להיכנס בחזרה, רק קח בחשבון שתקרא על זה בעיתון. אתה לא יודע מי אני. לשמחתי הוא באמת לא ידע מי אני והאמין לי. הלכתי וחזרתי. בכניסה פגשתי את מוטי המניאק. למה מניאק? כי זה בחור מקסים שהכרתי באילת. נורא רציתי לעשות אותו. הבעייה? מייד אחרי שהכרתי אותו הוא עזב את אילת. ובכן, אנחנו נפגשים בכניסה. אני נכנס - הוא יוצא. מפטפטים קצת, הוא מבקש (ומקבל) חיבוק ונשיקה. ואני אומר לו איפה אני נמצא בתוך המועדון. אז למה מניאק? כי הוא לא חזר למועדון. בכלל. כנראה ששיחת הטלפון שבגללה הוא יצא הייתה שיחת "תחזור הביתה". נו, שיהיה. אני כבר שונא אותו. מסכן. עכשיו, מי שלא מכיר אותי חייב לדעת. יש לי אובססיה לשיער שלי. בערב רגיל אני פותח את הקוקו ואוסף אותו בסביבות החמש מאות פעם. תשאלו את מ.תורן. באחת מהפעמים שפתחתי את הקוקו, הגומייה נקרעה לי ביד. שיט, בא לי למות. אמרתי למשנה תורן. הבעייה הייתה שהמוזיקה לפתע השתתקה, וכל המועדון שמע אותי. "תמות כבר!" ענו לי מיטב ההומואים של תל אביב. חלקם אפילו הוסיפו ואמרו "תמותי". תודה, חייכתי. תמותו גם אתם, יא אוכלים בתחת. הערב נמשך ונמשך, לצערי. האלכוהול לא השפיע עליי בגרוש. מוטי המניאק לא שב. יצא לי כל החשק לאסוף איזה ערס הביתה. אפילו השירים של קיילי נראו לי נוגים. ואז הוא הגיע. הוא - גבוה, שרירי, יפה, ולבוש בחולתה לבנה. אתה יודע מי זה? אמר לי מ.תורן. זה גבר השנה!! באמת? שאלתי. אבל הוא מסדר גבות?! כך עוברת התהילה. בשעה 1:30 נרשמה במועדון התקפלות רבתי. כנראה שכולם חוץ ממני נורא נהנו והלכו לגמור את הערב בבית. אני ומ.תורן אכלנו ג´חנון. גם סוג של סיפוק. ועד הבילוי הבא.. יאללה ביי