ליין גייז מעולה עולה בעיר בימי חמיש

FUNNIC

New member
ליין גייז מעולה עולה בעיר בימי חמיש

שלום שלום. רציתי לרענן את זיכרון הגולשים בליין מסיבות גייז חדש בעיר. מתחילים מחר, יום חמישי במועדון ה Lemon המפורסם. צפוי להיות שמח מאוד. בקומה התחתונה מוסיקת האוס וטק האוס ניו יורקי משובח לצליליו של הדי ג`יי המפגיז נדב ברידג`. בקומה השנייה צפוי להיות מרגש לא פחות. מוסיקת body & soul סקסית, ספות, חדר חושך ועוד. אווירה אינטימית וסקסית. בקיצור, הגיע הזמן לליין גייז איכותי בימי חמישי שיספק את המוצר, לא? אז הנה. הוא כאן, ומתחיל מחר. נשמח לראותכם. לילה טוב. צוות FUNNIC

MARMELAD

New member
נעולה? אבל מחר המסיבה הראשונה...

אז על פי מה קבעתם שהליין יהיה מעולה? אני נורא מקווה שאכן יהיה מוצלח. ובכל זאת אני אחכה לפחות שלוש מסיבות הרצה כדי להגיע לשם :)

אלי פלס

New member
אף אחד לא נועל שום דבר... ../images/Emo3.gif

אין לי מושג מי כתב את ההודעה אליה הגבתי ולפי מה הוא קבע את זה... בכל מקרה, אם יש לך את הזמן הוורוד, תוכל לקרוא בעמ´ 20 כתבה על אלי ויידן בחורצ´יק שהיה דוס והוא הברנש שמוביל את הליין הזה... חוצמזה, הוא כוסון ומהיכרות אישית, הוא גם חמוד. בכל מקרה, אני אהיה שם ואדווח מאוחר יותר...

MARMELAD

New member
אופס

התכוונת לכתוב "מעולה" ולא "נעולה"... נראה לי קצת מצחיק להצהיר על מסיבה שעוד לא הייתה שהיא מעולה... הרי חצי מההצלחה שלה זה האנשים שיהיו בה והאמת.. נדב בריטש לא עונה על ההגדרה של מעולה בעיניי

לירוי25

New member
למה בכל מסיבות הגייז

מנגנים את אותו סוג מוזיקה? מה עם אנשים שמעדיפים דווקא מוזיקת 70´-80´? מה זה הקיפוח הזה?? אני מוחה!! כמה כבר אפשר לצאת ל"תכלת"??

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifנכון! מה זה?! קיפוח!!!../images/Emo144.gif

מזל שב"שאדו" מנגנים גם אייטיז....אחרת הייתי יושב בבית כל יום רביעי...חחח לא יודע...לא הייתי בתכלת אף פעם....מפחיד אותי קצת ללכת למקומות סטרייטים...אוי, איזה מוזר זה....אני מרגיש כל כך לא נוח שם....קרה לי כבר משהו כזה בתמר´ז...מוזר נורא. כל טוב!

../images/Emo7.gifאה...לא משהו מיוחד, חבורה גדולה

ורעשנית של ערסים סטרייטים חטפה אותי מרחבת הריקודים אל השירותים, ושם אנסה אותי בברוטאליות...אחד אחרי השני, בתורות...זה היה נורא...מאז, אני מפחד מסטרייטים...
מה נראה לך אחי?! סתם הרגשתי נורא מוזר במקום שהיה מלא בבנים+בנות....מנשקים ומתחרמנים....נראה לי מוזר פתאום...
האם אני סטרייטופוב?! או מיי גוד!

לירוי25

New member
למה מוזר אחי?

מה שכן אולי מוזר זה שאני מרגיש יותר נוח לרקוד במקומות של סטרייטים כמו ה"תכלת" או TLV בימי שבת. רק שם אני באמת מרגיש חופשי לרקוד כמו שאני אוהב, ובאמת להרגיש משוחרר! ב"שאדו" המוזיקה שמנגנים שם זה לא בדיוק 80´ והאוכלוסיה..עם כל הכבוד? לא משהו בכלל!! חוץ מזה היתרון שבמקומות של סטרייטים אף אחד לא שולח ידיים בתור לשירותים או בדרך לבר.

MARMELAD

New member
ליין גייז חצי מעולה שהייתי בו אתמול

אז אתמול, יום רביעי בשבוע, משנה תורן מגיע לאסוף אותי ואנחנו נוסעים לשאדאו. אתם מכירים את זה אם אני לא טועה. הערב התחיל בחצי פאניקה כשנכנסו למועדון וגילינו שהיינו שם כמעט לבד. משום מה כל החבר´ה החליטו להגיע בבום חצי שעה אחרינו. טוב, במסגרת "לדרדר את מ.תורן" התחלנו את הערב באלכוהול. עוד בטרם סיימנו את היין (אני) והוודקה (הוא) המועדון כבר היה מפוצץ עד אפס מקום ואנחנו החלטנו שזה הזמן ללמד את כל ההומואים איך באמת צריך לרקוד. תורן חג במעגלים, אני קפצתי מעלה ומטה ולימדנו את כולם מאיפה משתין הדג. עד שנגמרו הסיגריות. הזוועה! מייד שמתי פעמיי לפיצוצייה הסמוכה והשארתי את תורן לשמור על הפוטנציאלים. בכניסה עצר אותי השומר והסביר לי שאסור לצאת עד השעה 1:30 בבוקר. מה אסור לצאת? קפצתי עליו. אתה יכול לצאת אבל אז תצטרך לשלם כשתחזור. אין שום בעייה. הסברתי לו. אני הולך לקנות סיגריות וחוזר. אתה יכול לא לתת לי להיכנס בחזרה, רק קח בחשבון שתקרא על זה בעיתון. אתה לא יודע מי אני. לשמחתי הוא באמת לא ידע מי אני והאמין לי. הלכתי וחזרתי. בכניסה פגשתי את מוטי המניאק. למה מניאק? כי זה בחור מקסים שהכרתי באילת. נורא רציתי לעשות אותו. הבעייה? מייד אחרי שהכרתי אותו הוא עזב את אילת. ובכן, אנחנו נפגשים בכניסה. אני נכנס - הוא יוצא. מפטפטים קצת, הוא מבקש (ומקבל) חיבוק ונשיקה. ואני אומר לו איפה אני נמצא בתוך המועדון. אז למה מניאק? כי הוא לא חזר למועדון. בכלל. כנראה ששיחת הטלפון שבגללה הוא יצא הייתה שיחת "תחזור הביתה". נו, שיהיה. אני כבר שונא אותו. מסכן. עכשיו, מי שלא מכיר אותי חייב לדעת. יש לי אובססיה לשיער שלי. בערב רגיל אני פותח את הקוקו ואוסף אותו בסביבות החמש מאות פעם. תשאלו את מ.תורן. באחת מהפעמים שפתחתי את הקוקו, הגומייה נקרעה לי ביד. שיט, בא לי למות. אמרתי למשנה תורן. הבעייה הייתה שהמוזיקה לפתע השתתקה, וכל המועדון שמע אותי. "תמות כבר!" ענו לי מיטב ההומואים של תל אביב. חלקם אפילו הוסיפו ואמרו "תמותי". תודה, חייכתי. תמותו גם אתם, יא אוכלים בתחת. הערב נמשך ונמשך, לצערי. האלכוהול לא השפיע עליי בגרוש. מוטי המניאק לא שב. יצא לי כל החשק לאסוף איזה ערס הביתה. אפילו השירים של קיילי נראו לי נוגים. ואז הוא הגיע. הוא - גבוה, שרירי, יפה, ולבוש בחולתה לבנה. אתה יודע מי זה? אמר לי מ.תורן. זה גבר השנה!! באמת? שאלתי. אבל הוא מסדר גבות?! כך עוברת התהילה. בשעה 1:30 נרשמה במועדון התקפלות רבתי. כנראה שכולם חוץ ממני נורא נהנו והלכו לגמור את הערב בבית. אני ומ.תורן אכלנו ג´חנון. גם סוג של סיפוק. ועד הבילוי הבא.. יאללה ביי

Yaniv-DC

New member
ומה שהוא לא ציין

זה שבשתיים בלילה, בקטע של הקינוחים, הם העירו אותי.

../images/Emo24.gifהיי! אבל אמרת שאתה לא ישן..

יניב! מה שלומך נשמתי?! לא האמנתי שסיימת את הערב בשעה המוקדמת ההיא...מצטער
, אתה סולח לי?... ועוד הספקת להגיע עד הבית... אני חייב לראות אותך לפני שאתה חוזר למקום הנפלא הזה שנקרא ארה"ב... צפה לטלפון ממני בקרוב...ואל תשכח - שבוע הבא! איפה אמרת שתהיה?...(לפני החזרה!) בייי יניבי.....

Yaniv-DC

New member
הייתי נחמד

ולא רציתי שתרגיש לא נעים. לגבי גיא, שירגיש, שירגיש לא נעים
אני מצפה, ברביעי אני מבטיח להיות בשאדו, ומעבר לזה - רק תגיד מתי, ואולי תקבל יחס אישי

MARMELAD

New member
איזה פאדיחות

הכל בגלל מ.תורן...! אני לא קשור לזה!!! סתם סתם סתם.. לא יפה מרמלד.... האמת שדיברנו עליך. ואז תורן אמר שהיית בריינבואו... איך יכולנו לדעת שהלכת כבר לישון? בת"א 2:00 בלילה היא שעה לגיטימית לטלפונים... לא נורא.. היום נעשה סולחה

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif תמותי!!!../images/Emo124.gif

גיא כהרגלו כותב רק אמת לאמיתה, ואני מוצא את עצמי מסכים עם כל מילה... הקטע עם ה"תמותי" היה ממש ככה. רציתי להרוג את מי שהעז להגיד את זה לאחי הגדול! חוצפן! הוא עוד יחטוף ממני. והוא אכן מדרדר אותי. מי יודע מה יהיה בסוף? סקס עם בחורים זרים בשירותים?...רחמנא ליצלן
אוהב את כולכם, ביייי

MARMELAD

New member
זיונים בשירותים.... ../images/Emo6.gif

תורן אחי... לפי דעתי כל אחד חייב להתנסות לפחות פעם אחת בזיון בשירותים של מועדון. זה ג´יפה, זה קטן, זה צפוף, זה לא נוח..... אבל: א.אתה בד"כ מסטול מדי בשביל לשים לב ב.כל דבר חייבים לנסות רק תיזהר שזה לא יהפוך למנהג.. זה כבר ממש מזעזע

spainbar

New member
ואוף, עקב מבחן, הביקור המלכותי ב...

הביקור המלכותי לנחלת בנימין נדחה לתאריך לא ידוע (בתקווה שישי הבא), עם כל ההמלצות והתאורים כבר רציתי לראות במה מדובר... hopefully the sun will still shine

תמר´ז לאונג´...Tamar´s Lounge../images/Emo4.gif

מקום בתל-אביב....חביב. יש שם בעיקר מסיבות של בוגי-בן (אפשר לחשוב...) סבנטיז וכל מיני. בהצלחה.

למעלה