ליירה וויל, שכבו ללא ספק!

קאיסה

New member
חשוב חשוב חשוב, מאוד חשוב!

ציינתי כבר שאני עושה עבודת גמר על דמונים. כל מי שידוע לו על משהו שיכול להוסיף לי לביביליוגרפיה אני ממש אודה לו! מאמרים (אקדמים! חשוב) דברים שפולמן אמר על דמונים, מקורות השראה אפשריים לרעיון שלו וכיו"ב. זה מאוד חשוב לי אז אם מישהו יכול זה יהיה ממש טוב! מלבד זאת אני פותח כאן שרשור על דמונים. כל רעיון, השראה, מחשבה, תוכל לעזור לי, בלי קשר לכך שזה בעצם נושא שלא נראה לי שמוצה מספיק אי פעם, אז עכשיו זה הזדמנות טובה לדון על זה באופן רציני! תודה רבה מראש!

קאיסה

New member
ליירה וויל, שכבו ללא ספק!

לזה חותר כל הספר! מה זה הפיתוי? למה מארי אמורה להוביל, כל הרמזים הדקים של פולמן לגבי מיניות וקירבה חותרים לרגע הזה בספר! אם זה לא השיא של שכל הטרילוגיה אז מה?

זה אכן השיא, אבל זה לא בהכרח אומר שהם שכבו

הפיתוי וגילוי המיניות בגיל 12 לא חייב להיות בסקס, הוא יכול לבוא בדברים קטנים הרבה יותר. תחשוב שבגילם גם נשיקה צרפתית זה דבר גדול.

dahoe

New member
מאוד לא קשור, ההודעה הזאת.

אני חושש שכולנו עייפנו מהויכוח הזה. איש לא ישנה את דעתו. אויש... כמו פוליטיקה...

האבק

New member
לא הוא לא!

תקראי שוב את מה שהוא אמר
הוא משאיר את זה פתוח

DHallow

New member
בקרוב ../images/Emo191.gif דעה מנומקת ומבוססת בפינתי

אבל עד אז- כדאי להפריד בין פיתוי לבין סקס, בין מיתוס של פיריון לבין אקט של פיריון. אופס, כבר אמרתי יותר מידי
לא נראה לי רלוונטי האם הם שכבו או לא, כי זה לא ממש תורם לסיפור, שבהחלט מכיל מוטיבים של פיריון ומיניות, אבל לדעתי, אם רוצה המספר להעצים את הממד הרומנטי- טראגי של הסיפור, הרי שהאהבה הלא ממומשת היא האהבה המושלמת (נגה, תתעלמי :)

נטעש

New member
השתמשת באנציקלפודיה שלנו ../images/Emo13.gif?

יש המון מידע באנציקלפודיית חומריו האפלים באתר הישראלי הרשמי

DHallow

New member
כפי שכבר כתבתי לך

יש "בתנור" מאמר על דמונים לפינה "חומריו האפלים". אם אתה מעוניין, שלח לי דוא"ל [email protected]

למעלה