לילדה הכי יפה בפורום ילדת החופים

לילדה הכי יפה בפורום ילדת החופים../images/Emo99.gif

לילדהההההה הכיייייי יפה בפורום חולה עלייך דלוק עלייך מאוהב בך ביטרוף בתקווה שאת יודעת מי זה אז בינתיים מזרחית לנשמה לנצח מי שרוצה אתרים ממני שישאיר הודעה בבקשה אבל שיהו לו גם אתרים להחלפה ותדעו שהילדה הכי יפה בפורום היא ילדת החופים תתחדשי על העגיל בגבה נשמה חולה עלייך מנכנע לאהבה....................................

נכנע לאהבה שלי-יודעת מי אתה../images/Emo23.gif

איך אפשר שלא לדעת? חתיך שלי ח שלי - רק שתדעו לכם שנכנע זה הנפש התיאומה האמיתית שלי. כתבתי לך אי מייל, ויש מצב בערב למצלמה נשמה נכון?. אני והוא חברים טובים טובים ולא ממש מהיום ממזמן מזמן- אמרתי לו שיכנס לפורום הזה, אני פשוט מתה על הנפש שלו הוא ילד מקסיר מוכשר רגיש- מנגן הכל ביחד. אוהבת ויום מקסים לך >>>>>>אלין<<<<<<<<<<<ילדת החופים נ.ב- חחחחח מה זה המחמאות האלו? לא ידעת שכל בחורה היא יפה בפני עצמה ? כולם שווים נשמה אין אחד יותר ואחד פחות.

מאלך נפל משמיים../images/Emo24.gif

את יודעת מה אומרים אלינושששששששש יש יפות ממך אבל אין יפות כמוך זאת הייתה הכוונה שלי אני אוהב אותך כל כך את יחידה במינה אין יותר כמוך בעולם הקר הזה בלעדייך קשה לי לחיות אני חיי עם זכרונות אוהב אותך מלאכית לעד לנצח נצחים......

מלאך תודה נשמה- אבל מי אתה?../images/Emo9.gif

כי אני לא ניתקלתי בשם שלך אף פעם, אוהב אותי ?????? מאיפה אתה בבקשה תענה לי אם אתה יכול. ואגב, מי נפל מהשמיים? תודה על המחמאות בכל אופן-------- אלין >>>>>>>> ילדת החופים.

למעלה