לילדי שלא נולד

תוליק

New member
לילדי שלא נולד

ושוב כחודש בחודשו אזיל דם ודמעות ודם ודמעות ודם ודמעות ודם ולא יהיה לי מנחם. מלאך לא יופיע בפתח אוהלי לא יבטיח לי בן ששערו לא יגזז לעולם ויצווה לא לשתות יין שיכר. לא תהיה לי בת שאקריב למענה הכל, אפילו אפר את נדרי. רק שרה ורבקה ורחל וחנה ושבעת בניה סביב מיטתי, לא תאמרנה מילה רק תבטנה בי במבט יודע. ובחשכת הליל כשהכרית רטובה והבית אפל אָפָלֵל אתחנן לסימן. אנסה להניף את היד הכואבת, מלאת החורים במקום בו המחט חדרה ולא נותר בה כוח עוד. לא אוכל להפסיק גם כשיתמו דמעותי גם כשיחדל דמי לזוב עד שלא אראנו, אוחזו בידי ואומר לו חרש "בני אתה, אני היום ילדתיך" תוליק מפורום פוריות

ש חף

New member
וואו.

מזכיר לי את "עקרה" של רחל. שהוא תמיד כל כך עצוב לי. מקווה לטוב, ושתשמעו צחוק של ילדים בביתכם במהרה.

ה מוזה

New member
עוד תזכי ליום הזה ....

כל דמעה מליבך ..כל מחט שננעצת בידך כל כאב שעברת ..כל אכזבה שנחלת.. אמונה חזקה בליבך.. חזקה יותר מכל דמעה ..מכל מחט חזקה יותר מכל כאב ..מכל אכזבה עוד תזכי לומר לו חרש " בני אתה ,אני היום ילדתיך" אין דבר בעולם שיוכל לעמוד מול אמונה חזקה .. אין כוח בעולם שיעמוד מול רצון כנה ועמוק .. "עת לכל על פני האדמה " עת לכאוב ..ועת לדמוע .. עת לחלום ..ועת רצון .. עת לזרוע ..ועת לקצור .. כל עוד אמונה בליבך - את עוד תחבקי את פרי אהבתך . "בן לו היה לי! ילד קטן שחור תלתלים ונבון לאחוז בידו ולפסוע לאט בשבילי הגן ילד קטן אורי אקרא לו, אורי שלי רך וצלול הוא השם הקצר רסיס נהרה לילדי השחרחר "אורי" אקרא עוד אתמרמר כרחל האם עוד אתפלל כחנה בשילה עוד אחכה לו" שולחת לך תפילה חרישית מן הלב .."מי ייתן שעת הקציר מתקרבת ובאה .." ברוכה הבאה

למעלה