לילדת החופים המקסימה

gizmo21

New member
לילדת החופים המקסימה

רק רציתי להגיד לך שאת משהו משהו ממש ילדה נשמה כיף לי לשמוע שבעיר שאני גר יש ילדה נשמה כמוך מת עלייך מכל הלב תרגישי טוב כפרה עלייך אורן. "מלאך שלי שאוהבת מכל הנשמה, מלאך שלי אוהב אותך אני... אם פעם תרצי ללכת, אם פעם תגידי לא אוהבת, שלכת אליי תיפול לאדמה ותקפיא כל מקום בו היא תיגע..." שיקו חייק\מלאך שלי

gizmo נשמה איזה מתוק אתה../images/Emo24.gif

שלום נשמהא תה באמת גר באיזור חיפה? כ יע אניכןואם כן איפה בדיוק? תוכל לכתוב לי את הכל כאן , או בתיבתהמסרים! אז מה אותהעיר? חיפה שלא מישתנית אף פעם? ומאיפהאתה מכיראותי ש אתה כותב לי שאני ילדה נשמה? שמחתיעלהבוקר לפקוח עינייםולדעתשיש אנשים טובים שנותנים מחמאות . תודה על הכל מאלך-מי יודע. אצ ולי ניהי חברים טובים. יש ללך מסינג´ר של MSN במיקרה? או אי מייל? אםכן תרשום י חבר יקר שלי, ואוסי ף או תך למסינג´ר הכבוד הוא שלי-קוראים אלין ואני בת 24 וחצי ילדת חופים חולה על הים כותבת שם את השירים שלי תמיד. תחזיר לי תשובה ואםתרצה שיר או כל דבר אחר אל תהסס בכלל לבקש.אתה יודע-איפה אני יכולה להוריד שירים של אגאר? חיפשתי בלינקין ץ, ובקאזה אין בשום מקום .שמחתי להכיר אותך מאוד, ממתינה לתשובה אולי כדאי כבר לקנות כמה דיסקים שלו??? כבר עדיף לא? יום מקסים לך נשמה- אוהבת>>>>>>>ילדת החופים>>>>>>>> שמי אלין כבר אמרתי לך.

gizmo21

New member
מה המצב אלין?

אני מטירת כרמל בחיפה בן 21 אני באמת יתקין מסנג´ר ונוכל להתכתב :) חיפשתי ברשת ואין אג´אר נשמה אז נדבר כבר ממי ביי

gizm- מאמי אוקיי תכנס רק שנייה../images/Emo65.gif

כ שארתה מריד את המסינג´ר אז תודיע לי ותכתוב לי לאי מייל מ שהון מתי שיצא לך אניני באי מיילש יל רק תרשום לי שזה אתה אני רוצה לה ס ביר לךך ב קש ר למסינגר את זה אתה מרודי מאתר msn והאי מיילש לי נשמה זה [email protected] אז אתה מטירה סבבה אני חיפה ליד הקריון. אוהבת ויום טוב נשמה ממתינה לתשובה שלך ג י ז מ ו >>>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין

זה לא מספר גיזמו זה ככה הולך תיכנס

אתה פתח את המסינג´ר שלך- יש לך למעלה כלים וכל זה, אתה ניכנס לכלים עושה הוספת איש קשר -יפתתח לך שוב חלון של להוסיף את האיש קשר לפי שם או כתבות דאור אלקטרוני תשלח על דואר אלקטרוני ותלחץ "הבא" אחר כך יש לך שם שורה אתה רושם בה את הכתבות שלי היא כזו[email protected] ואז זה ילח ל יבקשה לצרף אותך לרשימת חברים שלי ואני יצרף אותך. אז תעשה נשמה בדיוק מה שהסברתי לך. וזהו ככה ניתחבר. ממתינה למסינג´ר שלך לבקשה שלך כלומר <<<<<<ילדת החופים<<<<<< אלין

למעלה