לילד יש מ ומולדת אוטוטו ואני שוקל לשדרג ת'מחשב

לילד יש מ ומולדת אוטוטו ואני שוקל לשדרג ת'מחשב שמתי לפני כמה חודשים לילד מחשב ישן שישב לי בצד עם E5200 ושמתי לו SSD של 60GB עם חלונות 7 (הילד יחגוג 8 בעוד כחודש) שיעבוד לו חלק ..
אני שוקל או לרכוש לו מחשב חדש עם I3 בסיסי (בתכל"ס צריך רק לוח+מעבד+זיכרונות) או לשדרג לעצמי את המחשב (זקוק ללוח+מעבד+ספק עם חיבורי מתח לכ.מסך 2פלאגים של 2*6 וכנראה שגם זיכרונות אם אין לוחות שתומכים יותר בDDR3) ולהעביר לו את שלי (יש לי I3 בן כ6-7 שנים בערך עם 12 GB זיכרון)

האם ניתן למצוא עדיין לוחות שמתאימים לDDR3 ? כי אם כן אני חושב שיש לי בצד עוד 2 סטיקים של 2 GB ואז אני אצתרך לילד\לי רק לוח+מעבד

בו נשאל את זה קצת אחרת ..
אני אולי התחדש במעבד+לוח+זיכרונות ועל זה אוסיף כ.מסך אסוס 8650 שהביאו לי ואז או שאני אחבר את חיבורי המתח שלו עם מתאמים (2 חיבורים של 2X6) או שאחליף גם את הספק לאחד שיש לו כאלו מובנים
שמעתי בחצי אוזן שהרכיבים החדשים כיום יאלצו אותי להתקין חלונות 10 ,האם זה נכון ? כי לא בא לי לעבור ל10 .. נוח לי עם 7 ובמקרה הכי גרוע אהיה מוכן לעבור ל8.1
במידה ואפשרי להתקין 7 על מפרט חדש מה היית ממליץ לרכוש ?
&nbsp
אישית אני יכול להסתפק בI3 חדיש יותר , מקסימום I5 טיפה יותר חזק כי אין לי ממש צורך ביותר מזה כי מה שיש כרגע יותר ממספיק לצרכים שלי , כאשר מבחינת זיכרון נראה לי ש8 יספיק לי
&nbsp
כרגע יש לי את המפרט הבא :
&nbsp
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Intel Core i3 4170 @ 3.70GHz
‎12.0GB Dual-Channel DDR3
&nbsp
ASUSTeK COMPUTER INC. B85M-G (SOCKET 1150)
Intel HD Graphics 4400
&nbsp
465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-60M2NA0
DVD RW AD-7260S
&nbsp
Realtek High Definition Audio

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תראה לילד מה שיש לך טוב מאוד..

מחשב חדש עם כל הרכיבים חדשים..אני לא יכול להמליץ אלא ווינדוס 10 גם התאימות של דרייברים מן הסתם לא מתאימה ל7 או 8.1 . אין מנוס מזה..

מבחינת מפרט I5 מומלץ כי יתן אורך חיים

8 גיגה DDR 4 2400 זיכרון מספק בנתיים לימינו..אפשר לשדרג בעתיד..

לא חייב כרטיס מסך לשימושים בסיסיים..ה 8650 בבדיקה שלי לפחות מתאים מבחינת דרייברים לווינדוס 10

לוח אם מן הסתם צריך להיות תואם לחיבורי מסך וכו'..HDMI זה המינימום כיום...ורצוי 2 יציאות אחת למסך אחת לטיוי..כמובן שלשניהם חייב להיות חיבור זה..בפני עצמו כי הכרטיס לא חדש ויש מובנה למצב של על כל מקרה...

שתגיע להחלטה אוכל בעז"ה לבנות לך מפרט לפי תקציב צרכים.

אם אין ברירה ובחדש חייבים 10 אז אני אמנע מרכישה כרגע ..
עד שהגרוטה שלו תשבוק ואז נראה מה לעשות ..
&nbsp
תודה על העזרה בכל אופן

frankthe

New member
הי זאדק
הצלחתי להתקין על לוח אם 3 gigabyte h270 gaming מערכת הפעלה win7 אבל... זה לקח לי המון זמן לשדרג את הdok של התקנת מערכת הפעלה עם תוספת שגרמה לתוכנת ההתקנה של win7 לזהות את הכונן c. גם אם הדרייברים היה סיבוך שכבר אני לא זוכר מה היה בדיוק שם. אבל הצלחתי להסתבך יפה יפה בהתקנה כזו וגם הצלחתי לסיים אותה. אז אפשר להתקין אבל... בעוד שנה וחצי לא תהיה יותר תמיכה ל win7 ולאט לאט אתה תראה איך התוכנות לא יעבדו לך - לא הדפדפן ולא האנטי וירוס ולא פלאשים וכו ובסופו של דבר תיאלץ להיפרד מה 7 ולעבור ל 10.

למעלה