לילהההההה

pain is MY love

New member
אני מה זה מקווה

שכל כך שקט פה כי כולם מתארגנים ליציאה של יום שישי! יאללה חבר'ה חיים רק פעם אחת! זה הזמן לשתות, לרקוד, להשתגע..... תהנו היום איפה שלא תהיו...

Cobe Anan

New member
ממצב מרינה? טוב, אני דווקא פה..

ואני בעבודה עד 2300. אבל אם כבר, אז אפשר גם לפרט לאן כל אחד יוצא הערב.. טוב, שלאון יתחיל, כדי שגם אני אדע מה התכניות שלי להערב..

liontamer

New member
יעקב יעקב יעקב

האבסינט והפינלנדיה כבר בפריזר מחכים לנו בחצוף על המים. וזה הכל כי עודד פדופיל לאון מה לי ולילדות בנות 12?!?!?!?

liontamer

New member
אה ו....קובי

אתה מביא אוטו ונוהג... ונחזיר לך על דלק אוהב המון לאון

pain is MY love

New member
חחחחח אני בעד ספונטניות!

למרות שאני לא ממש אוהבת את הצוף. המוני מדיי בשבילי..... אני מכינה את הפינלנדיה שלי עם כמה רדבולים ונוסעים לפליי... למרות שאני תמיד מעדיפה את האומן 17 בתל אביב! אה ועוד הערה קטנה- אבסנט זה רעל!!!!! הוא הורג!!! אני עוד לא שמעתי על בן אדם ששתה אבסנט ויצא מזה בחיים.. (וזה כולל אותי..) אז אל תגידו שלא הזהרתי....

liontamer

New member
האבסינט זה רק כדי לדפוק ת'ראש

אני בכלל שונא אניס. סתם גועל נפש יש גם רדבול בפריזר. אנחנו נראים לך צמחוניים?? אבל אני בעד לערבב במקום ולא לבוא עם מיקסים מהבית... לאון

Piren

New member
אבסנט זה רעל?

אבסנט בארץ זה משקה לילדים.. האחוז אלכוהול שבו קטן יותר ממה שיש בחו"ל .. ואפילו מדליקים אותו בשביל להקל עלייך. תשתי אבסינט מקורי מדרום אמריקה (זה שמכיל את השורש שגורם להזיות) .. יש סיבה למה הוא לא חוקי בהרבה מקומות בעולם
ואני עד היום, לא מבין מה הקטע של לשלב משקה אנרגיה עם אלכוהול (ועוד משקה בטעם סוכריות).. בשביל מה אתם שותים את זה בכלל? תערבבו מיץ פטל עם סמי הרגעה או שינה ותהיה לכם אותה סטלה, ואפילו זה יהיה טעים יותר לשתיה. "יוו.. שתיתי 8 שותים של רד בול וודקה (ובדרך כלל אחת אוזבקיסטנית!) " ביג פאקינג דיל.. מה בא לשבת על בקבוק של שיבאס? ותביאו את הדרמבוי בשביל האפטר פרטי

בשלולית

New member
אני האמת לא יוצאת היום..

אני נשפכת למיטה ממש ברגע שאסיים לכתוב. הייתי בטיול של יומיים לאיזור הכנרת.. "טיול מתגייסים" לקחו את כל השכבה שלי שבעיקרון סיימו י"ב עכשיו מהמועצה (מועצה איזורית... 9 מושבים...) לטיול של יומיים עם סנפלינג טיול אופניים ושייט קייקים!!! היה פשוט מעולההההההההההההה דבר ראשון יצאתי לטיול עם אנשים שלא ראיתי מכיתה ח' (השנה בה היסודי נגמר ומתפצלים כל אחד לבית ספר תיכון אחר......) והיה פשוט כייף להתרענן מחדש ולהכיר מחדש!!! בלילה הייתה אמורה להיות מסיבה ובסוף היא התבטלה משום מה אז ישבנו כולם והתחלנו להריץ קטעים מהיסודי... היה ממשששש משעשע!!! נורא נהנתי!!! והאטרקציות היו מעולות... למרות שהם שילבו שני פחדים רציניים שלי.... מים וגובה... =\ הלכנו היום בנקיק השחור בנחל זויתן.. מלאאא במים!! ועשינו 3 פעמים סנפלינג במפלים שלו... ושחינו וזה... בלעחס... שונאת מים! אבל היה ממש כייףףףף... אז אני עייפה
לא ישנו בלילה... ואני לא יוצאת היום... כלומר, יוצאת למיטה
וסתם רציתי נורא לשתף
אז לילה טובבבבבבב ותבלו הלילה!!!

twigy

New member
אני

התנחלתי עם עוד 10 חברים אצל ידידה משם חתכנו לפאב

כמעט25

New member
לילהההההה

ומשעמם לי! לא בא לי לישון... אווווף! אבל כנראה שאין מנוס....

pain is MY love

New member
טוב זאת פעם אחרונה

שאני יוצאת למסיבה וחוזרת ב-5 בבוקר יום לפני צבא כשיש לי ביקורת חשובה בפתח! ידעתי שאני אשנא את עצמי בשנייה שאני אפתח את העיניים ואקום מהמיטה... קציצה ממורמרת

למעלה