לילה+בוקר טובווש

god help people

New member
לילה+בוקר טובווש../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

איך היה היום שלכם?:) אני אספר את שלי אחר כך..

god help people

New member
לילה טוב:)../images/Emo80.gif

היום היה שיעור ראשון למתמטיקה אני כ"כ אוהבתתת מתמטיקהה זה כ"כ כייפי! חיחיחחי [אני יודעת אני בנאדם מוזר
] גם המורה ממש נחמדה:) פעם ראשונה שאהבתי בחיים שלי שיעור ספורט המורה אומרת: אני לא מאמינה בריצות, משחקי כדור וקפיצות..אנחנו לא עושים בכלל משו בשיעור
קיצר היה יום נחמד חוץ מחפירות בשיעור מורשת
לילה טוב

god help people

New member
אה שכחתי לספר שראיתי היום את רון../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ראיתי אותו היום בבצפררר הולך רדום נהנהנה

אוף.

דברים מתחילים להסתבך פתאום בקשר להדרכה. אמא אחת של מישי שלא תיכנס בחיים , אחת עם פרוטקציות וכזאתי שעושה בלאגן התחילה לומר לכולם שמכניסים בכוונה מחוץ, ולא יכניסו את אלה שבמעלה אדומים וזה. ואני לא יודעת אם להאמין או לא, כי הבת שלה 100 אחוז לא נכנסת כי היא לא מתאימה, ואחרי הבלגאן שהיא תעשה היא תכנס, ובאמת שהיא לא מתאימה. אוף. אמא לשי יוןדעת כמה זה חשוב לי ורוצה לברר תעניין. אני לא רוצה שהבת הזאת תכנס. כי היא באמת לא מתאימה להדרכה. היא חברה טובה שלי, אבל אין אפס- היא לא מתאימה. וצריך לעישות הפרדה. אין לי מצב רוח בשיט.

לילה טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo168.gif

ואיי אני לא רואה איך אני הולכת לעבור את השנה הזו בשלום....
יש לי מערכת מפוצצת אני כמעט לומדת כל יום עד 3 ומשהו אבל למזלי ביום שישי אני מתחילה ב10 ... שזה גם משהו
מחר אני מסיימת ב4 ככה וביום חמישי ב5 ...
יהיה טוב חברים
לילה

לילה טוב!!../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif

חתיכת יום
כל כך כייף לי בבבית ספרר אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל אני נהנת מכל רגע!והמחנכת שלי כאזת טובה!!התחלתי את השנה ברגל ימן
לא הביאו לנו הרבה שיעורים רק 6 שאלות במחשבת אבל הן יצו לי כאלו ארוכות. התחלנו ללמוד JAVA בהתחלה לא הבנו כלום חח חשבנו שהיא מדברת איתנו טורקית אבל לאט לאט הבנתי ורצתי עם הדפי עבודה חח. והיה לנו שיעור ספור המורה הזאת משוגעתת
כמה צחקנו עלייה חח אבל היא מעצבנתת
יום שלישי יש לנו סיור עוד לא התחילה השנה וכבר סיור חחח וחובה לבוא! לילה טוב לכולם!!

ג ב ש ו ש

New member
לילה טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

היה יום נחמד ביותר..נטול עבודה
חח איזה כייף.. שיהיה לכולם לילה נהדר

redsnowhite

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!!!!../images/Emo124.gif

היום אני מסיימת ב-3 ורבע ואח"כ ב-5 יש לי שיעור פרטי
אין לי כוח חחחחחח שלחו לי אתמול טפסי הרשמה לשלומית
אני צריכה לדבר עם חברה כי אנחנו רוצות להירשם יחד כדי שנעשה יחד את השירות באותו מקום.. בע"ה
אתמול ראיתי את "התרסקות", באמצע הסרט התייאשתי חחח אבל המשכתי בכל זאת
הקטע עם הילדה היה כזה מלחיץ
והיה שוקיסטי הקטע עם ריאן פיליפה
מאט דילון
שיהיה יום קליל, מהיר ונעים
מוצלח ועירני

בוקר טוב../images/Emo42.gif

לא הלכתי לביצפר:[ אימא שלי תרצח אותי אתמול חזרתי ב5 לפנות בוקר .. בזמן חופש עוד פסדר היא שתקה אבל לימודים הלך עליי חח.. אבל פסדר.. אתמול ניפגשנו עם כמה שאני וחברה שלי רצינו להיפגש איתם עוד מהמסיבת חוף ראינו אותם שם:D עכשיו יש לנו הכול עליהם את הפלא שלהם הכול...והם קיבלו שבץ מוחי מתו מפחד מאיפה זה הוא חנק אותי רק שאני יספר חמוד חח.. והאמ הלכנו לסנוקר פדיחות הבוס שלי היה שם ואני כולי מחייכת ואז המלצרית שאני שונאת גם הייתה שם ..קנאית קטנה כול פעם הסתכלה עלינו.. ואז למדתי לשחק סנוקר חחחחח הצלחתי להכניס כדורים:D והאמ אז ירדנו בים ועוד חברה שליח שהתאהבה שם בכלל באחד גרמה לי איכשהו להגיע איתם לתחנת רכבת ואני הולכת איתה ודיברנו כול הדרך ואני לא שמה לב שאנחנו כבר ביציאה של אשדוד ואז שששמתי אני צורחת עליה:D שיהיה לכולם יום טוב

למעלה