לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif
טוב יש לי הרבה דברים חדשים לספר לכם .. לא כתבתי כאן הרבה זמן בגלל חוסר זמן ובגלל שהחיים שלי נהפכים להיות אומללים
אז תתכוננו לחפירה...
ביום שישי האחרון הייתי בהופעה של רן בחיפה ( הופעת בכורה של הדיסק שלו ) היתה הופעה מדהימה,מרגשת,נוגעת ללב ובקיצור מושלמת
רן נתן את כל כוחו לשירים וראו שהוא נהנה מכל דקה !! בהתחלה הוא התרגש ובקושי זז ואז הוא נפתח והתחיל לשבות את כולם בקסמו המדהים
האמצע ההופעה הוא שם לב אליי - ישבתי שורה שניה באמצע - ואז הוא התסכל וחייך אלי את החיוך הכי מקסים שיש !! ומאז בשביל התחילה ההופעה האמיתית
בסוף ההופעה הלכתי לחכות שהוא יצא כדי להביא לו חיבוק ואז הוא יצא הוא חתם לכמה בנות ואז הוא ראה אותי הוא החזיק לי את היחד ואמר לי "נשמה שלי " ואז השומר לקח אותו... אין אין הבנאדם עשה לי את היוםםםםם מאותו רגעע
ובניגוד ליום שישי היום היה אחד הימים הכי גרועים בחיי..... היתי אמורה לנסוע עם חברה שלי ליום כייף בת"א מהבוקר עד הערב.. בקיצור אתמול יצאנו ככה עד 2 בלילה ואז באנו ונרדמנו רק בסביבות 4 לפנות בוקר.. אחותי גם באותה הזדמנות נסעה לת"א בשביל משהו אחר ואני בתור אחות חמודה אמרתי לה שניסע איתה ברכבת כדי שלא ישעמם לה ונצא מוקדם במיוחד בשבילה.. השעון המעורר כנראה צלצל ואפילו לא שמעתי וחברה שלי ישר כבתה אותו והמשיכה לישון והפלא שלי היה על שקט והוא היה על הסיפריה ולא שמעתי שאמא שלי צלצלה ככה ב10 בבוקר לשאול מה איתנו ואחותי "החמודה" נסעה בלעדינו אפילו בלי להודיע ואפילו לא טרחה לנסות להעיר אותנו ולראות איפה אנחנו .. והתירוץ הכי טוב שלה למה שהיא עשתה זה היה "אני חיכיתי שאת תתקשרי אלי" וטוב שלא התעוררנו ב12 בצהריים ... כאילו מה מתי נוסעים לת"א ב1 בלילה? אוףףף אני הייתי כל כך עצבנית וכל כך מאוכזבת מאחותי שבזמן האחרון אני נותנת את כל כולי בשבילה ועוזרת לה בדברים ופשוט אני אחות של מגיע לה.... אררר סורי על החפירה היתי חייבת להוציא הכלל:-\ מקווה שמישהו יקראא אוהבת אתכם