לילה/בוקר טוב לכל נאמנות הפורום

לילה/בוקר טוב לכל נאמנות הפורום

לאחר הפוגה די ארוכה בה הצצתי מפעם לפעם בפורום אבל לא שיתפתי אתכן בכלום , הנה אני כאן. מקווה להשתתף יותר בהמשך ושטרדות החיים לא ימנעו ממני להיות כאן איתכן. רותילה, חני, דינה יפית חנה וכל מי ששכחתי (סורי), מברוק על הנאמנות!!! אפצח בסיפור קטן שקרה לי. באחד הלילות ראיתי בפורום אחר שמישהו ביקש מתכון מיוחד לחמין, הוא סיפר שכמה זוגות חברים התווכחו מי יעשה את החמיןהכי מוצלח , הם קבעו להיפגש כל אחד וחמינו בידו ויעשו הצבעה. נתתי לו מתכון לחמין חצילים מהמם ואחרי כמה ימים קבלתי במסר שהוא עשה את החמין חציליםשנתתי לו וניצח בתחרות!!! וזה שימח אותי מאד. זהו יקרותי. יום נעים לכולן !!!
 

MAMI M

New member
הנה לך חמין החצילים של גולדה מאיר.

חמין קצת שונה, מהמם בטעמו, קצת השקעה אבל שווה כל רגע. המרכיבים: חצילונים קטנים שחורים כמספר הסועדים 1/2 קילו בקר טחון כוס וחצי אורז כרעי עוף כמספר הסועדים או שוקיים בלבד(או קוביות בקר) קופסא קטנה של רסק עגבניות בצל מטוגן אחד תפוח גרנד אחד תבלינים אופן ההכנה: לרוקן את החצילונים ולשאיר ליבוש. להכין את המלוי- לערבב את הבקר הטחון עם האורז, בצל מטוגן, אבקת מרק עוף, בהרט, כמון ועוד תבלינים שאוהבים. למלא את החצלים עד 3/4 מגובהם. לשים שמן בסיר בנדיבות רבה. להוסיף פרוסות תפוח גרנד, כשהשן מתחמם להניח בשכיבה את החצילים ההמולאים כשהם צפופים ולהשאיר אותם להיטגן חצי שעה. (אפשר להפוך זהירות ואפשר לוותר על זה. כעבור חצי שעה לערבב את מרכיבי הרוטב: מים עד 3/4 מגובה החצילים בסיר, רסק עגבניות, מלח פלפל מעט בהרט, לשפוך בזהירות על החצילים, להניח מעל את כרעי העוף טיפה מתובלים להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה שעתים על האש עד שמעבירים לפלטה למשך כל הלילה. בבוקר פשוט להפוך את הסיר על צלחת הגשה ולאכול. בתאבון!
 

cial 1

New member
שלום בוקר טוב חג לך גולדה מאיר1../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

יש לי הרבה געגועים אליך את היית חסרה לי ובטח לכולם פה אני שמחה שחזרת ועם סיפור מתוק ובטח חייב שאני אנסה את הכמין המוזר והטעים שלך יש יש עכשיו אני אצרף כמה תמונות מה אני הכנתי ומה קיבלתי כדי להכין גם זה יש בחיים. הרי אנחנו מקבלים מתחלקים וזה הקיף של כול ענף הבישולים והשפים הגדולים גם חסרה לי הרבה יוכי אבל יש לה עוד חיים של תעסוקה וגם צאוש לה יש לי עוגה שהיא תגיע לשחקים עברה את הסי של קרין גורן אוהווווווווווווו רחוק מאוד ומה לא יקר ולא הרבה קושי אניאתן אותה למאיוש באמת לא עכשיו מדובר משהוא דומה לספירלה אבל למעלה עוגת השוקולד של החיים כאן אתן רק משהו מבצק שמרים קל ודג שאני לא הכנתי ועוגה מדהימה שכן הכנתי שוקלד וקרמל גם משהו טוב מיוחדת אצל הגיסה שלי החנו לה יש מטבח עשיר איטלקי נו טוב מאוד שמחתי לראות את שמך וכך תמיד חני מאחלת
לך חג טובי שבט שמח
 

cial 1

New member
כאן תמונה של דג סלומון קפואי משהו

אני קבלתי ואני אכין רציתי לשתף גם את כולם ביופי של הדבר והדג עם דבר כזה הכול ניתן להגיש פשוט כך
 

cial 1

New member
והעוגת קרמל שוקולד חתוך מקרוב

יש לי עוד קציצות לא יודעת אם לתת רק אם מבקשים יש לי עוד עוגת שוקלד שגיסתי מכינה כול שבת זה טרוף לרואת אותו הדבר רק היא יודעת לקשת בשינוי אחר? נו טוב כול אחד והשיתה שלו שהיה לכם אחלה יום אם תגיבו לי אני בטח אהיה כאן ובגדול חני אוהבת אתכן
 

רותי410

New member
חני, עוגת הקרמל נראית מדהים,

אם היא לא קשה - אני רוצה מתכון. ואם היא קשה, אני מניחה שהשאר ירצו מתכון. בכלל, אם יש לך מתכונים של עוגות מדהימות בטעמן אבל הכנתן קלה, אשמח מאוד לקבל. חג שמח
ויום טוב
 

cial 1

New member
רותי410 צהריים מתוקים לך../images/Emo143.gif../images/Emo24.gif

קצת מורכבת אבל אני יכולה לתת תמונה איך מוסיפים מרכיב וכך כולנו יכולים להגיע לכול מטרה כך הוא ההסבר הנכון. יום טוב יותר מאוחר אני אתן מתכונים כמובן לא ישנתי הרבה כי שמרתי על הנכד קצת אל הבן גם אצל הבן יש לי עוד חשק לעשות דברים כלתי לא מבשלת בכלל ממש פעם בשבוע או בחודש יבוא יום שהיא כן תלמד הבן בשלן כמוני והוא והוא גם אוהב דברים מסובכים מוכבים חסר משהו הוא שואל אותי וכך הכלה נהנת הוא החברים על זה החברים אוהבים אותו אבל בגדול חמין בוחרף הוא אוהב אני לא מכינה תמיד כי רק לי לא כדי כול השבת הוא יושן לו? ואני רק עם חשק יש לי חברה ידידה נוצריה היא חולה על הכול מה שאני מכינה היא בUS עד ה-30 לחודש זה היא גם עוזרת לי בסידורים לא בהכול טוב על זה היא מקבלת מני? טוב? אני הרי? אחרי פציעה והכול זה ברגל ימין תודה לאל אני עושה ומשתדלת כמו אדם רגיל וזה מצליח תודה לאל אני נחה? קצת וכך מרגיעה את נכאב והלאה ואני לא יכולה להרשות לעצמי להיג אני לא מסוגלת המשך יום טוב חומד שלי ולכול הברות וגם לחסרות בטח היום נשמע ממנם? אוהבת אתכם חני שוחת מסר למתוקה שלי יוכילה חג טוב
י שבט משמח וסדר ביית מענג
 

עטרהלה

New member
חני,בוקר טוב אפשר מתכון לקציצות שלך.

העוגות נראות נהדר! בטח מסובכות
 

cial 1

New member
עטרהלה בוקר טוב../images/Emo143.gif../images/Emo6.gif

אם יש לך קצת סבלנות הכול הולך חלק לפי כול הוראה על הלוח יש לך את זה ויש לך אופציה כתבתי כול עוגת שוקלד מתאימה לבסיס כמובן אלה שיש בהם רתיבות כך הכול עסיסי רק עבודת הקרמל קצת דורשת עבודה והכול הולך טוב על פי כול הסבר כך אני עוסה מתאמנת על הסבר לא רק לקרוא את המתכון והמרכיב ממש פעמיים שלוש והם יש לנו את זה לגהי העוגה השניה ממש קלה גם את יכולה שזב רק עוגת ספוג ולא אותו מרכיב לשנות ומה את מרתיבה עם מה שאת רוצה מה היחודי בעוגה הקלה רק הקישוט וזה היופי של העין וגם טעים יש לנו הרכב עם קרם שוב כול קרם אחר מותר לו לכנס לעוגות אלה זה הקונץ תשאלי את הגדולות כאן על תובה שלי כאן אליך ואת גם הבנתי ממך שאת ענקית ויש לך את זה כול מה שאני מסבירה לך מוכר לך יום הכי מתוק לך עטרנלה וגם חג שמח לך בבית ויש לנו רק לצחצח את השניים מהאגוזים והשקדים חייב קצת הומור שלי בוכל חני מכבדת אותך מתוקה
 

cial 1

New member
קבלי אחלה מתכון לקציצות דג בנוסח חני

1 ק"ג + חצי ק"ג בקלה קפואי אין כאן תרי רק באילת 1כןס כוסברה 1 בצל גדול 5 שני שום 1 ביצה 1 תפןח אדמה 6 כפות שמן קנולה 1כפית מלח ים 1כפית כרכום 1 כף של תבלין כמון לא מלה אם רוצים ? גם כפית פלפל לבן זה טעים לרוטב 1 רסק עגבניות גדול של פח ושל יכין או עסיס? 2 עגבניות גדולות מגורר 6-7 כפות מים לא יותר 1/2 מלח ים ( אין אני מבשלת עם הרבה מלח תמיד את המלח ניתן להוסיף למי שחסר? אומרים שהוא גם איוב מר?) 1כפית סוכר לשבור חמוץ של העגבניה 2 כפות פפריקי או חריף או מתוקה 3 שני שום מגורר 1/2 כפית כורכום 1כפית כמון 1/4 כוס שמן מהול בזית וקנולה או על פי הטעם שלכם? חצי כוס כוסברה קצוצה טוב אופן ההכנה אחרי שנקינו.. את הדג מהעצמות יש רק של ההידרה ואת העור במעבד מזון FOOD PROFESOSSOR או מתחנת בשר? תוחנים את הדג בהדרגה ואת הכוסברה -והבצל השוםהכוסברה מוסיפים לקערה של הדג את התבלינים והביצה לערבב כמולישה קטנה גם לתת להניח בצד לסיר שטוח מבשלים את כול המרכיב של הרוטב רק ל5 דקות ומיד תחילים ביד לגלגל כדור ןעוד כדור לעבוד עם מים בוך צלחת נוחה? ויש לסיר כול אחדשת מכינה נותנים לזה עוד חצי שעה מכסים בודקים שהרוטב לא נספג ובתאבון טיפ אם רוצים לא מחייב את הקציצה יותר עגולה בצורה וחלה ממש אז הטיפ זה לתחון פעמים את מרכיב של הדג? זה רק לפי הזמן של כול פעם?
 

cial 1

New member
מתכון לדג סלומון אפוי קליל מעל מוצרלה

למצרחים הדרושים לדג סלומון 1 ק"ג דג סלומון חתיכה שלמה יש במרקולים הגדולים קפואי 1/2 ק"ג ברטקולי רק הפרחים 400 גרם גבינת מוצרלה 1 בצל גדול לבן 2 שני שום מגורר חצי כפית צלח ים חצי כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כוס שמן זית קל 1/2 כפית מלח עבה 3 בצלים ירוקים רק הבעול הירוק או חצי מאחד של קרישה הלוף חתןך לתבעות אופן ההכנה מנקים את הדג שותפים מנגבים עם נייר מטבח ממים בתבנית מתאימה שטחה משמנים עם שמן זית גם התבנית וגם את הדג בשני הצדדים שלו מאותו השמן שיש לנו כאן מפזרים מעל את המלח העבה ואת הפלפל שחור גרוס ואופים -ל15 דקות בחום של תנור 180 מעלות במגבלים מקפיצים את הברוקולי עם תבעות של בצל הירוק או הקרישה רק עם מעט מהשמן של הזית לא כול השמן חצי מהכמות ומוסיפים את המלח השום רק ל-7 דקות מסירים וחותכים את הבצל הלבןלטבעות מוצאים את הדג מעל הדג מסדרים את הברוקולי טבעות הבצל עם כול הרטוב של המוקצף בצורה גסה חותכים את המוצרלה ואופים שוב - 12 דקות רואים שגבינה נוזליתוהבצל מוכן וזה להגשה עם כול סלט מתאין לאחה אירוח חני
 

רותי410

New member
היי, גולדה'לה, ברוך שובך../images/Emo24.gif

ושיהיו רק בשורות טובות!!! ומברוק על ההצלחה!!! הניצחון שלו זה הניצחון שלך, אז כל הכבוד. ואם את רוצה לשמוע על עוד הצלחה שלך, בת הדודה שלי ביקשה שאעשה לה עוד כדורי שוקולד. ובפעם הקודמת היא צעקה עלי שהבאתי לה הרבה, עכשיו היא ביקשה שאכפיל את הכמות. חחחחח רק שאני לא מצליחה למצוא שוקולד לבן של מגדים במקומותינו, ובשביל זה אני צריכה לנסוע לבני ברק. אבל אני כבר אשלח מישהו. אז שוב, תודה על המתכון בשמי ובשם כל מי שנהנה ממנו. ותמשיכי להכניס משבי רוח רעננים לפורום מפעם בפעם. ויום טוב לככוווללללםםם פה
וחג שמח
 
חני הכנת דברים מדהימים וגמני

אשמח לקבל מתכונים של העוגה המהממת שלך ושל הדג. החמין באמת לא שיגרתי אבל מהמם בטעמו! שלא תביני. כל שבת אני מכינה חמין אחר לגמרי אבל את זה ניסיתי אחרי המלצה של חברה מרוקאית והיא באמת צדקה!!! שווה את ההשקעה! רותילה שמחה לחזור. מקווה להעלות קצת תמונות ומתכונים בימים הקרובים. יש לי להכין ארוע ליום רביעי אז אהיה עסוקה אבל מקווה למצוא זמן לשתף.
 

cial 1

New member
כן מתוקה גולדה יש לי זמן עכשיו?../images/Emo24.gif

כול צה שהכנתי לא לבד על גיסתי ביום חמישי האחרון שם יש מטבח רק לגוור בו? הכול חדש איטלקי כמו שספרתי וצלמנו טוב טוב כמו השפים הגדולים ?. חסר לנו רק אתר זה לא קשה לבנות אתר רק צריך רצון וזמן? ביחד כאן מתחילה את המתכון לעוגת הקרמל שוקולד קדימה יש להכין תבנית עם קפיץ קוטר 28 חשוב המרכיבים לעוגה לבסיס עוגת שוקולד.. 60 גרם שוקולד מריר מגורר 15 גרם אבקת קקאו מהטוב. 1/2 כוס מים רותחים 160 גרם קמח 1כפית של אפיה? שקיקית קטנה? 1'2 כפית אבקת סודה - לשתיה קורט מלח 115 גרם חמאה בטמפרטורת של החדר רכה. 1כוס סוכר לבן 1מקל וניל- או כף תמצית. 2 ביצים 1/2 כוס חלב עוברים לקרם קרמל 1 כוס סוכר 60 גרם חמאה יש פה שלבים למרכיב הקרמל 1 כוס שמנת + 80 סוכר חום מעוב בלבן 100 גרם חצאי אגוזים של אלסירים או פקמן דגש זה לעשות את האגוזים גם בקרמל עם 4 כפות מים על אש קטנה רק להקרים ולהוציא ויש לשפוך אותם על ניר אפיה משומן) לקרם שוקולד 225 גרם שוקולד מריר קוביות 2250 גרם שמנת מתוקה אופן ההכנה בקערה נרוסטה אם יש? מוסיפים את השקולד הגרוס מגורר .+ הקקאו והמים הרותחים מעבבים טוב עד קבלת בלילה אחיד מניחים בצד בקערה נפרדת מעבבים את הקמח האפיה הסודה בקערה של מעבד מזון מקציפים את החמאהוהסוכר לקרם לאט ואז חזק המתן 3 דקות ולהתחיל להוסיף ביצה וביצה להקציף והוסיף את הוניל דגש)- אנחנו ממיסים שוב את השוקולד רק לדקה עם הוניל מוסיפים את הבלילה של הקקאו שוקולד ממשיכים להקציף להוסיף את החלב להקציף להוסיף את הקמח ולהקציף לבילה אחידה חמם תנור לחום 200 מעלום... טיפ בנייר אפיה לשפוף את המרכיב לאפות רק ל-40 דקות לבדוק עם קיסם לקרמל על אש קטנה את הסוכר יש להמיס עד שהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את החמאה בהדרגה הכול עם כף עץ לתוך זה מוסיפים את השמנת המתוקה לאט במרכז ולערבב להסיר מהאש להעיר לכלי אחר לקרר. לקרם שוקולד בכלי קטן מחמים את השמנת המתוקה ואת השוקולד קוביות או חתוך הכול על אש נמוכה עד לקבלת בלילה אחידה מקררים לשעה רק בחום החדר. מקציפים -- שלב ההרכב חותכים את העוגה לחצי משארים את החצי עדיין בכלי של התבנית זה כדי לקבל צורה יוצקים על החתי הראשון את הקרמל המקורר פזר מהאגוזים מעל ולהכניס לקירור לקרר גם את הקרם שוקולד ומוצאים מוסיפים את הקרם על הקרמל ול- 4 שעות בקירור מעל זה אפשרי לפזר שני צבעים של שקולג מגורר ועכשיו למונה של עזרה באהבה מחני לכולם
 

cial 1

New member
עוד שלבאחרי שאפנו את העוגה יש ל

לנקות את התבנית ולהחזיר רק כדי לקבל צורה ואז אחרי הכול לכול כלי הגשה כאן אני מבקשת להיד לי על הכול אם השדרוג מתאים לכם של הבסיס כי כול בסיס של עוגת שוקולד יכולה להתאים כאן רק שהוא יהיה מהעדינים העסיסיים יש כאלה מלה בקיף
 

cial 1

New member
עוד עוגת קקאו ודבש עם קרם ../images/Emo6.gif

לא אי הכנתי הגיסה שלי אני כן ננתי את הרעיון לקישוט בזה אני תמיד שם אגוזי פכן לא קולאים נתנו לעגוה להיות יפה והיא פשוטה?
 
למעלה