לילה בוקר טוב

didalf

Well-known member
לילה בוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo109.gif

בואו נקפל גם אותו

didalf

Well-known member
לילה טובב../images/Emo109.gif

דודה בלה המנוולת
הלכתי היום לקניון, בסוף קניתי פוטר חמוד מTNT. כמה דברים קניתי שם העונה יאוו חח 3 ג'ינסים חולצה ופוטר
. ואחרי זה אכלתי טוסטעים
. מחר יש לי אנגלית ב8 אוף
. ומקבלים אולי תמבחנים:| השביתה הזאת עוד תהרוג את כולנו
לילה טובב

didalf

Well-known member
לרעה חח../images/Emo109.gif

אני לא יכולה להגיד שאני לא נהנית מהחופש אבל זה ידפוק את כולנו בסוף\=

צטלע

New member
בהחלט.

אין לי מושג איך המורה מתכוונת להגיש אותנו לבגרות חורף במתמטיקה. :\ את ב-י' נכון? איזה בגרויות יש לך השנה?

didalf

Well-known member
כע אני בי'../images/Emo109.gif

היסטוריה לשון ומחשבים. ואני לא יודעת כלום באף אחד מהם
:|:|

צטלע

New member
חח אין לך מה לדאוג :)

קודם כל את יכולה להתנחם בעובדה שיש לך רק 3 בגרויות. לי היו 5 בי'.
דבר שני, אני יכולה להגיד לך ממרום שנותיי (
) שדווקא לבגרות ב-י' מגיעים הכי מוכנים, כי זה יחסית מעט, ולומדים להם באמת ברצינות. מה את עושה בלשון? את התוכנית החדשה או הישנה עם הבגרות בחיבור ביב'? בהיסטוריה צריך פשוט לאמץ שיטות למידה מתאימות, ועוברים את זה כמו גדולים.

didalf

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

אין לי מושג בקשר לתוכניות. את בכלל לומדת יותר מכל בנאדם אחר שאני מכירה
ואני לא אדאג

צטלע

New member
חחח האמת שלא ../images/Emo3.gif

יש כאלה שלומדים איזה 5 מקצועות מוגברים
אצלנו זה היה פשוט שיגעון של הביצפר להכריח אותנו לעשות שתי בגרויות חובה (ערבית ומשפט עברי) בכיתה י' בנוסף לשאר הבגרויות. ואני שמחה שאת לא דואגת, כי תאמיני לי שזה ממש מיותר להכנס לחרדות. זה כולה מבחן, כמו שאר המבחנים..חוץ מהעובדה שאת מדביקה מדבקה, שומרות עליך שתי בוחנות שרוב הזמן מקשקשות ביניהן על מתכונים, והדפים של הבגרויות בצבע ורוד ממוחזר שכזה עם סיבים. אה, ומשרד החינוך מורט את העצבים עד שמפרסמים ציונים. מעבר לזה, אין שום הבדל

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

יאוו אני מתארת את החברות שלי בלחץ היסטרי
אני רגועה
משפט עברי? מזה ומה עשיתם רע?

צטלע

New member
חחח תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד מה ההרגשה

אפשר לומר שבזמן הבגרויות הראשונות שלי בכיתה י', במיוחד במתמטיקה, הייתי תחת אי שפיות זמנית. אין דברים כאלה חח..
אצלנו קוראים לזה משפט עברי, בעיקרון זה משהו כמו תושב"ע.. אנחנו עשינו כחובה את היחידה הראשונה רק (יש אפשרות אצלנו להגביר רק ל5), אבל תכלס במבט לאחור זה היה אפילו מעניין, בייחוד הסיפורים והמוסר השכל שמאחוריהם.
בלי קשר שזו בגרות ממש קלילה :)

didalf

Well-known member
אע זה../images/Emo109.gif

גם אנחנו לומדים את זה.. תרבות עם עולם/מחשבת ישראל
אבל לא נראה לי שחובה לעשות בזה בגרות רק מי שרוצה

צטלע

New member
יכול להיות שאצלכם זה לא חובה.

מחשבת ישראל זה פילוסופיה ביהדות, נכון? אני חושבת ששמעתי על זה, אבל זה לא בדיוק מה שאנחנו למדנו.. יכול להיות שזה דומה. אם את לא מרחיבה את זה למינימום 3 יח' אין טעם לעשות יחידה אחת שהיא לא חובה, כי היא לא תכנס לך לתעודת בגרות (רק אם יהיו חסרות לך נק' בסוף, ואני לא מאמינה שזה יהיה המצב), ככה שחבל על המאמץ.
אצלנו נגיד זה כן יכנס לי לתעודת בגרות למרות שזו יחידה אחת רק בגלל שזה חובה מהביצפר. ובלי שום קשר, גם עדיף לא להרחיב רק ל3 יח', כי זה לא נותן הרבה, ובעיקרון רק מוריד את הממוצע הכללי של תעודת הבגרות. אבל בנתיים אין לך מה להתעסק בזה :)

didalf

Well-known member
לרגע לא חשבתי להתעסק בזה../images/Emo109.gif

או להרחיב את זה. יש לי 10 יחידות מחשבים אני מסתפקת בזה

didalf

Well-known member
כע../images/Emo109.gif

זה מגמה, ואני צריכה לבחור אם להגביר פיזיקה או לא. וחוצמזה אני באנגלית האצה, שעושים בגרות בכיתה י"א ואם אני רוצה בי"ב שתי יחידות תרגום.

צטלע

New member
מעולה.

המחשבים שאת עושה זה במקום ללמוד שני מקצועות שונים מוגברים. וגם מחשבים פותח לך הרבה דלתות בעתיד. פיזיקה יהיה לך 5 יח' בנוסף לכל ה10 של המחשבים? תכלס, מניסיון אישי שלי חח, תבחרי פיזיקה אם את אוהבת את זה :) בגדול זה מעניין מאוד, לפתור את השאלות בבגרות קצת פחות, אבל מתעסקים בהמון נושאים מהיום-יום, וגם בחשמל, בקרינה ועוד כל מיני דברים. אז קיצר זה מעניין, אבל צריך לעבוד קשה.

didalf

Well-known member
ממ דווקא בינתיים../images/Emo109.gif

ממה שהספקנו ללמוד לפני השביתה פיזיקה היה משעמם בטירוף. אני חייבת לעשות או יחידה או 5. אני מניחה ש5הרבה יותר משתלם אבל זה משעמם:S:S אולי זה יהיה יותר מעניין בהמשך.

צטלע

New member
איזה נושא התחלתם ללמוד? מכניקה?

ממ, האמת שזה די אינדווידואלי. זה מקצוע שאם מתחילים לשנוא אותו אז אפשר לומר שחבל על הזמן..
(למרות שגם לי יש יותר מדי מקרים כאלה חח). אבל אני מניחה שאי אפשר להגיד ממש שזה משעמם, כי מבינים באמת את ההיגיון שמאחורי כל מיני צעצועים
. ובכללי לומדים המון נושאים, וגם יש בגרות במעבדה.

didalf

Well-known member
בחיי שאין לי מושג../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

לא זוכרת כלום. וגם ככה אני וחברה שלי יושבות בצד של הכיתה ולא מבינות כלום בזמן שהיא יושבת בצד השני ומדברת עם הבנים הגאונים על כל מיני דברים

למעלה