לילה בוקר טוב

ספיר65

New member
לילה בוקר טוב

הי אנשים מה קורה? היכונו לחפירה תוך 3...2..1 GOI אוףףףף איזה יוםםםםםםםםםםםםםםםםםם קודם כול הלכנו לשוק אני ואימא שלי ולא היה שם כלוםםםםםםםםםם יואו ואיזה חום סיוטטטט הלכנו לקנות לי כפכפים לים ולא היה שם שום דבר יפה ואחר כך קנינו לי ממתקים מה זה טעימים (מה שמזכיר לי שאני עוד צריכה לגמור אותם) טוב אחר כך הלכנו לסבתא שלי לקריון היא רצתה לאכולן כול שנייה שלחה אותי לכיוון אחר להביא לה אוכל אחר הרגשתי כמו מלצרית.(לא משהו לא ממליצה ). טוב אחר כך הלכנו לבית שלה היא והמטפלת שלה אני והמטלפת נאלצנו לסחוב אותה שלוש קומות(כי אין מעלית) טוב אחלר כך הלכנו לבדוק כפכפים לים בעוד חנויות בסוף רק המוכר תיקן לי את הכפכף כי מזה כאב ועשה לי פצעים ולא קניתי שם כלום והיא מזה יקרררררררררררררררררררר. אחר כך חזרנו הביתה. סורי על החפירה פשוט משעמם לי ואין לי מה לעשות. תגיבווו

0ooורדדoo0

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

חזרתי לי מטורקיה אחרי שבוע..היה כיףף ומצחיק..אני חושבת שזה השבוע הכי מצחיק שהיה לי בחיים:] הייתי באיזור של בודרום שזה איזור ממש ממש יפה..אני הייתי עיר ליד בעיר פשוט חלומיתת..אין לא רואים דברים כאלה בארץ..

M e R a V 2

New member
איזה יופי , שמחה שנהנית ../images/Emo24.gif

תמונה מדהימה

sahar147

New member
../images/Emo94.gifאוי גם אני הייתי בבודרום

היה כל כך כיף! שמחה שנהנת.

didalf

Well-known member
אע חח ככה אומרים תשם שלה?../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

מאז שראיתי תסרט אני מנסה להבין
חמודה

dorsonego

New member
עוזבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אבל לא לכל הזמן אני טסה היום לפולין לשמונה ימים...אני אתגעגע לפורום וגם לאנשים למרות שאני לא בקשרים הכי טובים(רותם- "פשוט רותם" לקחתי את העצה שלך איתי) ..חח...טוב בקיצור שיהיה לכם המשך שבוע מהנה....בייייי דור

למעלה