לילה/בוקר/צהריים/ערב

יקיר15

New member
לילה/בוקר/צהריים/ערב

בוקר טוב לכולםםםםםםםםם עכשיו חזרתי מיום הולדת של ידידה שלייי וואי היה קטעים רצחחח מסכנההההההה מה עשו לה לביתת אחרי שהיום היא עשתה מזה ניקיוןןן ....
והההורים שלה אין לי מושג איך הם ישנו היינו שם איזה 30 ילדים לפחות אם לא יותרר ומזה רעשששששש וההרים שלה ישנים
אממ בקיצור היה ממש כיףףף ועוד חודש פחות יום יש לי יום הולדתתתתתתתתתתת
שבת שלום ושקט לכולםם

2ניצי

New member
בוקר/צהריים../images/Emo203.gif

היי אתמול אמא שלי קנתה לי את היומן של אגמוש (היא קנתה בצומת ספרים בקריית גת למי שמתעניין) פשוט יומן מ--ה--מ--ם אני כל כך שמחתי שהיא קנתה לי כי לא מצאנו בשום מקום את היומן שבת שלום לכולם אוהבת אותכםםםםם ניצי

בוקר מושלםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אתמול היינו 12 ילדים אצל חברה שליייי נישארו עד איזה 2 ואחר כך נישארנו 5 חברות לישון אצלהה כולם הלכו לישון ב6 ואני ב4 (הייתי עייפה
) והם ציירו לי על הגב על כל הרגליייייםםםם ממש הכלל על כל הפניםםםם והדביקו עליי מדבקות ושפכו עליי מים

חחחחחחחחחח שיררר../images/Emo204.gif

תזכרי חווווווווווווווק לא לישון מתי שחברות שלך עדיין ללללא! פעם נירדמתי (בטעות:p) ואז קמתי םע משחת שיניים על הרצוף וכולם מסתכלים עליי קמה וצוחקות:(

צהריים!=]

שבת שלום לכולםםםםם..=] תהנוו כולםםםם....אני לאדעת נראלי אני ילך לאנששווו.. בישרו לי בשורה משמחת אתמול וגם היוםםם...אני מאושרת..=] אני מתגעגעת לזיווושש שתחזורר כברר..=[מחר היא חוזרת..אני מתגעגעת.. -שירק'י-

שבוע טוב ושקטט!../images/Emo204.gif

היום בסניף הגיעה ילדה מקריית מוצקין מזה מתוקה, היא סיפרה שכל כך היא לא רוצה לחזווור לשם, אבל היא חייבת במוצ"ש לחזור. היא אמרה שכל כך מפחיד שםםם כל שניה יורדים למקלטים וכל כך ריחמתי עלייהה:( בע"ה יהיה טוב:) שבוע טוב לכולם!

היללי 2

New member
שבווע טוב לכולםם../images/Emo23.gif

חלמתי שזרקו עלינו קטיושות... בחלום זה היה ניראה אבנים מרובעות גדולות בצבע ורוד.. איזה פחד החלוום

היללי 2

New member
אני חלמתי אותו כ"כ מוזזרר../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

חלמתי שזה [חס וחלילה] פגע ברגל של אבא שלי ואז צרחתיי "ללללללללללאאאא.." וחלמתי שכולם נידמקו לעמודים כאלה כיאלו זה מגן.. איזה מפחיד זה...

חברה שלי חלמה שהיא גיבורה:p../images/Emo204.gif

*פתחנו דיווןןן:p, נורא חשוובב:}P* מחבל נכנס אליהם לבית והיא הרגה אותתווו נורא הגיוני:p

היללי 2

New member
מוווזר../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

אני חלמתי חלום ממש הגיוני ומפחיידד
זה היה שהייתי בכיתה ח'.. חלמתי שאני ובנדוד שלי היינו בעיר ומי שלא יודע בירושלים יש כביש משולש וזה מעבר חציה משולש. קיצר,חלמתי שהיינו שם ואז חיכו הרבה זמן כדי שיהיה ירוק ברמזור, ואז אישה אחת צרחה: "כולם להיתפזר...כדי שמחבל לא יתפוצץ עלינו.." ואז ניהיה ירוק וכולם רצו לכביש ככה מליוני אנשים ואז הלכתי עם בנדוד שלי *הוא בן 6* ואז ראיתי מחבל. הוא היה עם משו על העין כמו גנבים כזה ושיער פרוע ואז קלטתי שהוא מתאבד אז אמרתי לבנדוד שלי.. בוא מהרר אביעד והוא רץ לאט ואז המחבל עשה סיבובים והיתפוצץ איתנו
אני זוכרת שהיום הזה היה דיכואני כ"כ זה מפחיידד

למעלה