לילה ויום הסתימו כך פתאום

לילה ויום הסתימו כך פתאום

עובר לו עוד יום ולפתע פיתאום מופיע לה צללית מופיע מקרן זוית מחפשת שימחה ואולי אהבה עובר לו היום ובלי שום התראה מופיע נשמה רחוקה או קרובה מחפשת בסביבה לא מוצאת לה תשובה כך יורד לו הליל בלי להיבהל הצללית עמומה היכן יש נשמה שטועה לילה ניפלא לכולם והרבה אהבה מהיושב בהרים לא חמים מי יודע מה

ZiV GiLbOa

New member
תסלח לי אם אני מעליב אותך,

אבל זה נראה כאילו לא מצאת חרוזים אז תקעת משפטים לא קשורים.

skaramoosh

New member
לילה טוב

עוד יום חלף עבר אני אוחזת בעכבר אני מול המחשב הוא אותי לא עוזב לופים של סוליטר שום דבר לא עוזר למחשב אתמכר אם השביתה לא תיגמר מה עכשיו אני עושה? עוברת לכורסה בטלוויזיה צופה ואת הראש מציפה בגיבובים של שטויות מה אפשר לעשות? תוכניות וסדרות פרסומות מהירות יש לי טל-שייק בראש מתי את הספה אנטוש? אז ארגון המורים- חברים יקרים נמאס לנו מהשביתות! הפכנו לבטטות! ימים ולילות מול המחשב כל ילד רק בבית יושב ועל המקלדת כותב וכותב האם לכם זה לא כואב? בבקשה- את השביתה עצרו מיד חברי- כבר מספיק להביט מהצד הבה נקום מהכיסא ונעשה מעשה! אבל רגע, חכו, רק עד שייגמר האנטומיה של גריי

זיו - כמעט באתי אתמול למתנ"ס

ולא ידעתי אם תהיו שם , למרות ששכן שלי אמר שראה אתכם ( או לפחות ראה נערות ונער אחד) מוכרים ממתקים ושתיה.. טוב , תגידו לי מתי תהיו שם בשבוע הבא - מבטיחה לבוא.

ZiV GiLbOa

New member
לא נורא, אתמול לא הייתי בקפיטריה

אני אהיה ביום ראשון משעה 4 עד 7 את מוזמנת תמיד. חוץ מזה אידה אורלי ורעות יהיו ביום רביעי. אבל תבואי ביום ראשון, שנכיר אותך.

אז תבואי ביום רביעי או ראשון! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

באיזה אחד מהימים את יכולה? אני אנסה לגרור את ציייפורה ואת מישניה... מקווה שהם יסכימו לבוא. אה וגם... אידה הביאה לי כרטיסים כאלו כדי לחלק לאנשים כדי לפרסם את הפורום. בואו ניפגש ביום ראשון או רביעי כולם, ואז נלך לקניון ונחלק! D: מי שיכול לבוא ביום ראשון שישלח:
לא שלא יכול שישלח:
מי שיכול ביום רביעי שישלח:
מי שלא יכול שישלח:
אם כולם יכולים אז כ-ו-ל-ם באים. שמעתם? T.T מיש לא בא, קונה לכולם קרמבו!

ולכ מי שתעיז עכשיו לאמר שלא....

שירשרתי נכון - אני פתחתי את השורה שמתחת ל skaramoosh וההודעה שלי משום מה מופיעה עכשיו מתחת להודעה של זיו ! אני לא אשמה !!! נקודה

ZiV GiLbOa

New member
א. את צריכה להגיד יעיז כי גם אני פה ואני בן.

ב. הפעם דווקא שירשרת נכון.

לא נכון ! ../images/Emo10.gifכתבתי תשובה ל skaramoosh

והיא יצאה מתחת להודעה שלך...... לא שמת לב?? וחוץ מזה אתה לא ירדת עלי שאני משרשרת לא נכון -אלו היו הבנות...

לא הבנת..

ככה תפוז אנשים בנוי. את לא היית הראשונה שהגבת לה, אז התגובה שלך גם לא הופיעה ראשונה, אלא כמה שורות אחרי. יודעת מה? כבר איבדתי את כל הטעם לתקן אותך, כי גם ככה את ממשיכה לשרשר איך שבא לך.

אין לך כבוד לזקנים !../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

תתבוששי לך...

ענת->

עוד חודשיים את עוברת לכ"ס נכון? תסבלי "קצת" רק עוד חודשיים... ואז תעבירי ת'ניהול מישהו אחר... ולא תצטרכי לסבול את הגינונים האלה... חוץ מזה לכל אלה שמעירים לה על השרשור.. זה ד כדי כך משנה? כאילו, לא צריך להגזים עם הדקויות.. נכון זה טיפה מפריע אבל יש גבול לא?

ZiV GiLbOa

New member
באמת מי יחליף את נתוש בניהול? רובנו לא יכולים

רובנו מתחת לגיל 16..

למעלה