לילה טוב אנשים טובים התחלתי שינוי

לילה טוב אנשים טובים התחלתי שינוי

אני חלטתי לשנות את החיםי שלי . אני במצב של רייקי ואבנ יקריסטלים כל חיי מי שמכי ר אותי אניי אלין הידל השל אף אחד כל חיי שקעתי בעצב מרירות ודמעות , אי עכשיו אחרת ילדה של אור אני משנה את החיים שליי בוקורובו אלמד רייק ואוכל לרפות את עצמי . בפוורום רייקי עוזרים לי מאוד יש אמא יקרה חיה 35 ש אי מצה אותי לחיקה בתור בת יש את אוריאל מהנל הפורום שאימץ אותי לאחותי ועוד המון אנשים טובים אנייודעת שאולי קצת קשה לי , אבל ת הלי ך הריפוי שלי הוא בהחל טמה שאני צריכה 25 שנה ידעתי מהו סבל כאב דמעות ואכזבות מגיע לי לחיות ולא לנ סות תהתאבד כל פעם מגיע לי לחייך ולא לצייר תא החיוך מגיע לי לאוכל ולא לדחוף אצבע ולהקיא אותו . מגיע לי לראות את האור. הורי ואהחי שניפטרו לא רוצים שאהיה שקועה בעצבות , במרירות בכאב עצמי כל החיים אני עושה צעד צעד והולכת על בטוח , אני מוקפת באנשים שאוהבים אותי שעוזרים לי מאוד . אני אלך בבוקר לבית העלמין כדי לומר להם מה שאני עושה לספר להם על השינוי שלי אני אולי אבכה אבל לא הפעם לא יהיה בכי של מרירות ועצב אל בכי של שחרור של חיים חדשים יפים וטובים , כי מגיע לי אתם מי שמכיר אותי כאן יודע שאני לא שחצנית ועד כמה סבלתאי בחיים שלי אבל פהםע אני מרשה לעצמי בג אווה לומר את זה מגיע לי לחיות עם המון אור ואהבה. לילה טוב אנשים טובים אוהבת אותכם תמיד. בדרך אל האושר האישי והחיים החדשים שלי .

stagadam

New member
לאלין

מאחלת לך המון הצלחה... הלוואי שתמצאי את הדרך את האושר הכי חשוב שתיהיי שלמה עם עצמך בכל מה שאת עושה ותאמיני שהחיים שלך באמת יכולים להשתנות לטובה.. מקווה לשמוע ממך על ההתקדמות ואל תשכחי תמיד לחייך באהבה stagadam

לאלין

הלוואי ותמצאי את האושר הכי טהור... את החיים הכי טובים שיכולים להיות לבנאדם... שהחיוך לא ימחק מהפנים היפות שלך לעולם! בהרבה
טיפקסית

אופה3

New member
בטח שמגיע לך לחיות עם המון אור, אני

מאוד שמחה בשבילך, שהחלטת לקחת את עצמך בידיים , וגם שאוריאל המקסים ואימא הזאת שאימצה אותך ,לחיקה, מקבלים אותך ככה, מאוד טוב לי לקרוא את ההודעה שלך חמודה, חייך היו חיים מלא סבל, לא קלים, אך כמו רובנו, השכלת למצוא את האור שבקצה המנהרה, וככה את יכולה להמשיך ולחיות, האנשים היקרים שאיבדת אותם בחייך, לא היו רוצים שתצטרפי אליהם כל כך מהר, הם היו רוצים שתחיי, שתהני מהחיים שתמשיכי קדימה ותוכלי להנות ולחיות מהחיים , שתהיי גאה במה שאת שתצליחי, ואת הצעד הראשון כבר עשית חמודה, עצם הענין שאת מוכנה לקבל רייקי, ותמיכה מאחרים, כבר מראה על היכולת שלך, ועל הרצון שלך, להתקדם ולחיות, לראות את כל היופי שבחיים, לראות את הפרחים הפורחים, ואת השמים הכחולים, ואת הכוכבים, והשקיעה והזריחה, ואני יודעת חמודה, שאת תהני מכל דבר שיש בחיים, אני שמחה שאת מרשה לעצמך להנות מהחיים חומד ואני מאוד שמחה שאת משתנה, ואני אשמח אם תבואי פעם לאייסקיו, או שתשלחי לי מסר עם המספר שלך, רוצה לדבר איתך באהבה רבה האופה ואני פה מתי שאת צריכה כל טוב

חיה 35

New member
../images/Emo24.gifועוד איך את פורחתתת

אלין ילדה נפלאה שלי... את בדרך הנכונה.. אני בטוחה. אמרתי לך זה לא בא ממיני מאוריאל או מישהוא אחר . זה פשוט היה שם אצלך בפנים והיה צריך יד מושיטה זהו. והנה את איתנו במשפחת רייקי הנפלאה שלנו. אני חייבת להגיד לך שביום המפגש שהיה ביום שלישי, כשבאתי אליך וחיבקתי אותך מאחרוה ונשענת עלי בחיקי,, אכן הרגשתי אותך כמוילדה שלי. אפילו ירדו לי דמעות וכנראה מה שהוא אמר לי בפנים כי אמרת אני רוצה להסתובב ולראות את הפנים שלך. אז מהר מחקתי את הדמעות של אושר. אלין לא אשכח שבאת אלי ואמרת לי קומי קומי על הרגליים והרמת אותי לשמיים. זה אחד החיבוקים הכי יפים שקיבלתי. אוהבת אותך נשמה טהורה ויפה ותמשיכי ככה עד תראי שתגיעי רחוק מאוד. אוהבת רויה

למעלה